B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Acaba Kızlarlar mı?xD

+6
soykan34
ben kkai88
yamato4
rider of b-daman
*Enju*
gaia9
10 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Ptsi Mart 16, 2009 6:52 pm

itachi

itachi

saol. darısı olmayanların başına bu arada
bana onur diyebilirsiniz:)

2Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Ptsi Mart 16, 2009 5:43 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

hayırlı olsun itachi...

3Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Ptsi Mart 16, 2009 3:21 pm

itachi

itachi

oley be dun bi b-damanım oldu cobalt blade aldım çok guzel cıkartmalar falan fiyaka 8 tane de meşe aldım 1 tane de kendisi veriodu 9 tane meşe var cobalt blade baya guzel tavsiye ederim Smile

4Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Paz Mart 15, 2009 1:28 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

üzülmeye gerek yok arkadaşlar ama alırsanız turnuva seti alın bnce:D

5Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Çarş. Mart 11, 2009 4:38 pm

Terry

Terry

seninde yakında bir b-damanın olur merak etme itachi... ben neden hic bir siseyi deviremiyorum Sad

http://www.batikentgencleri.tr.gg

6Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Çarş. Mart 11, 2009 4:16 pm

itachi

itachi

keşke bnmde b-damanım olsa No No pale pale

7Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Çarş. Mart 11, 2009 3:39 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

2,5 litrelik su dolu Coca Cola şişesini devirmek istedim.Amacım sadece devirmekti xD Annem bari içini boşalt dedi ama ben takmadım xD Şişe patladı ve halı sırılsıklam oldu xD Bir hafta B-Daman yasak xD Ama ben gizli oynuyorum xD xD

8Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Çarş. Mart 11, 2009 3:02 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

süt şişesi kırmak zor ama ... AFERİN..

9Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Salı Mart 10, 2009 6:13 pm

yakamoz786

yakamoz786

yamato4 demiş ki:nediyosun ben bir ilaç şişesi bir süt şişesi iki soda şişesi kırdım:D

İlaç şişesi mi kırdın ? Very Happy
Süper.. Smile)) İlaç şişesinin içindeki bitince onu saklıyorsun
herhalde Very Happy lol!

10Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Salı Mart 10, 2009 3:34 pm

ben kkai88

ben kkai88

özgür zannettim yaf gülmeyin lan XD

11Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Ptsi Mart 09, 2009 5:37 pm

Terry

Terry

Very Happy komik Very Happy

http://www.batikentgencleri.tr.gg

12Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Ptsi Mart 09, 2009 1:18 pm

gaia9

gaia9

Hahah bir o Enes Very Happy yani yamato4 birde çekince çıkıyor aksine itiyorsun Wink

13Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Paz Mart 08, 2009 11:13 pm

soykan34

soykan34

Tetik çekilmiyor dirrek atılıyor ve o Özgür değil .D

14Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Paz Mart 08, 2009 9:42 pm

ben kkai88

ben kkai88

yamato4 demiş ki:nediyosun ben bir ilaç şişesi bir süt şişesi iki soda şişesi kırdım:D
özgür zaten sen başkasın senin atışın farklı tahminen tuşyerini çekip fırlatıyosun herhalde o zaman da b-daballar uçuyor doğru mu lütfen cvp?

15Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Paz Mart 08, 2009 7:50 pm

yamato4

yamato4

nediyosun ben bir ilaç şişesi bir süt şişesi iki soda şişesi kırdım:D

16Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD C.tesi Mart 07, 2009 8:29 am

gaia9

gaia9

eVET Cobalt Blade ile yaptım xD

17Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD Salı Ocak 27, 2009 1:31 am

rider of b-daman

rider of b-daman

hehhe...aferin cobalt blade le mi yaptın..

18Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Geri: Acaba Kızlarlar mı?xD C.tesi Ocak 24, 2009 6:01 pm

*Enju*

Süper Very Happy

19Acaba Kızlarlar mı?xD Empty Acaba Kızlarlar mı?xD C.tesi Ocak 24, 2009 5:22 pm

gaia9

gaia9

Arkadaşlar bugün bir parfüm şişesi ile CoBaLt BlAdei
karşılaştırdım malesef iki vuruşta parfüm şişesi çatladıxD
bütün etrafı çatlak ufak bir yerinide kırdım xD

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]