B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Galiba kimse sormamış bari ben sorim

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Megandary

Megandary

hocam ölede ba eller tutmayı kolaylaştırıyor ayaklar tyerle sürtünmeyi ayarlıyor kask nişan almayı öndeki body isabetli atışı kolaylaştırıyor Wink
bunların farkındayım ama ne olursa olsun önemli olan nişanı güzel almak bence cobalt'ın güç arttırıcı kanadı büyük avantaj sağlıyor (15cm kadar) bende dediğim gibi karma kullanıyorum ancak karmalar güçlü olmasına rağmen herkes karma yapmak zorunda değil karmasızda gayet güçlü b damanlar bunu belirtmek istedim Smile...

-Admin ben sizle iletişim bölümünden iki kere konuştum Derin Biricik hatırlarsanız(bu arada beyblade zamanından da hatırlayanlar olabilir Akın'la falan) neyse paladiumdaki Toyzz Shop'tan aldım b-damanlarımı gerçeği söylemek gerekirse ilk gittiğimde bu ne ya dedim çünkü doğru düzgün bir reklam yapılmamış güçük bir poster vardı sadece ancak oyunu inceledim ve iki gün sonra tekrar gidip cobalt blade'i aldım.Şu anda arkadaşlarıma yaymaya çalışıyorum hatta hedef konusunda eğittiğim arkadaşlarım var Very Happy

2Galiba kimse sormamış bari ben sorim Empty Geri: Galiba kimse sormamış bari ben sorim C.tesi Ocak 24, 2009 7:54 pm

Admin

Admin
Admin

sevgili Megandary.. forumumuza hoş geldin.. anladığım kadarıyla sıkı bir b-daman oyuncususun. Ürünlerini hangi mağazadan aldığını bizimle paylaşırmısın..

http://www.b-daman.com.tr

3Galiba kimse sormamış bari ben sorim Empty Geri: Galiba kimse sormamış bari ben sorim C.tesi Ocak 24, 2009 7:08 pm

skullkid

skullkid

Megandary demiş ki:yani karma kullanmak yerine normal kullansakta pek bir sorun olmuyor önemli olan hedeflemek değilmi
hocam ölede ba eller tutmayı kolaylaştırıyor ayaklar tyerle sürtünmeyi ayarlıyor kask nişan almayı öndeki body isabetli atışı kolaylaştırıyor Wink

4Galiba kimse sormamış bari ben sorim Empty Geri: Galiba kimse sormamış bari ben sorim C.tesi Ocak 24, 2009 6:14 pm

gaia9

gaia9

Bulmuşken B-Damanı karma yap bnce senin yaptığın karma benim tipik süper karmalarımdandır xD

5Galiba kimse sormamış bari ben sorim Empty Geri: Galiba kimse sormamış bari ben sorim C.tesi Ocak 24, 2009 6:13 pm

Megandary

Megandary

yani karma kullanmak yerine normal kullansakta pek bir sorun olmuyor önemli olan hedeflemek değilmi

6Galiba kimse sormamış bari ben sorim Empty Geri: Galiba kimse sormamış bari ben sorim C.tesi Ocak 24, 2009 6:06 pm

gaia9

gaia9

Focus Barrel'i kullanmak mantıklı olur isabetini en güzelinden alırsın
ama Cobalt Blade'de çok güçlü bir B-Daman dediğim gibi Cobalt Blade ile 2-3 vuruşta cam şişe kırabilirsin Cobalt Blade çok güçlü bir B-Daman

7Galiba kimse sormamış bari ben sorim Empty Geri: Galiba kimse sormamış bari ben sorim C.tesi Ocak 24, 2009 6:00 pm

*Enju*

Bloody Kaiser çok sert atışlar yapıyor benim arkadaşda var.

8Galiba kimse sormamış bari ben sorim Empty Geri: Galiba kimse sormamış bari ben sorim C.tesi Ocak 24, 2009 5:49 pm

skullkid

skullkid

bir bildiğim blood kaiser var

9Galiba kimse sormamış bari ben sorim Empty Galiba kimse sormamış bari ben sorim C.tesi Ocak 24, 2009 5:30 pm

Megandary

Megandary

Arkadaşlar ben şahsen karma olarak bakuso'nun focus barrell parçasıyla cobalt blade'i(bir arkadaş incelemede tanıtmış galiba aynısını) kullanıyorum ama nedense orjinal olarak cobalt'ı kullanmak daha çok hoşuma gidiyor.Acaba orjinal b-damanlar karmalar kadar güçlü olamaz mı? (örneğin beyblade'de dragoon-s herkezi deviriyordu master dragoon'un çemberiyle birleştirmesek bile) mesela bana sırf cobalt blade çok güzel geliyor ben kendi kendime atış çalışmaları yapıyorum hatta bir video çektim cobalt bladele eski oyuncağım olan buzzlightyear'ın arkasındaki 1cmlik kanat açma düğmesine 75 cm den vurdum ve kanatlar açıldı... bence hiçte kötü değil mesela cobalt blade ateşlernirken azıcık sağa çekiyor misket eğer cobalt'ı 2cm solda ateşlersek duran hedefe vuracakken %90 olasılıkla vuruyor.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Galiba Döndüm