B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum)

+5
skullkid
gaia9
soykan34
*Enju*
enjyu_yigit
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) C.tesi Mart 14, 2009 11:19 am

rider of b-daman

rider of b-daman

set alın sizde...

2B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Perş. Şub. 05, 2009 6:07 pm

yakamoz786

yakamoz786

kinomiya_takao demiş ki:onlar daha gelmedi
Bilgilendirdiğin için sağol Akın abi.

3B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Perş. Şub. 05, 2009 3:59 pm

kinomiya_takao

onlar daha gelmedi

http://www.bdaman.com.tr

4B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Perş. Şub. 05, 2009 1:01 pm

TaKaO

TaKaO

Vardır canım sadece TR'ye gelmemiştir..

5B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Perş. Şub. 05, 2009 12:02 pm

yakamoz786

yakamoz786

TOMY nin B-da üçgeni yokmu?

6B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Salı Şub. 03, 2009 8:23 pm

*Enju*

soykan34 demiş ki:Ben alıcaktım ama Hasbro olarak satılıyormuş vazgeçtim.

Herşeyde Hasbromuş Sad

7B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Salı Şub. 03, 2009 12:21 pm

soykan34

soykan34

Ben alıcaktım ama Hasbro olarak satılıyormuş vazgeçtim.

8B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Salı Şub. 03, 2009 11:25 am

yakamoz786

yakamoz786

Evet ya B-da üçgeni tek satılıyormuydu?

9B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Salı Şub. 03, 2009 10:43 am

TaKaO

TaKaO

soykan34 demiş ki:Evet onu ben kendim yaptım ama yarın bir tane geerçeğini alıcağım

Nerden alacağını söylersen faydalı olabilirsin Wink

10B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Paz Ocak 25, 2009 9:48 am

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Bugünkü bölümde bu üçgenle Terry ve Li savaştı.Terry süper bir şekilde yendi xD xD

11B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Paz Ocak 25, 2009 9:44 am

*Enju*

skullkid demiş ki:beyler o 3 gen güzel bir oyun en sevdiğim oyun tarzı hele triple inovasion çok zevkli

Katılıyorum Smile

12B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Paz Ocak 25, 2009 12:00 am

skullkid

skullkid

beyler o 3 gen güzel bir oyun en sevdiğim oyun tarzı hele triple inovasion çok zevkli

13B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) C.tesi Ocak 24, 2009 11:01 pm

gaia9

gaia9

nasıl alacaksın tr'de satılıormu?yoksa hasbro mu alacaksın?

14B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) C.tesi Ocak 24, 2009 9:35 pm

soykan34

soykan34

Evet onu ben kendim yaptım ama yarın bir tane geerçeğini alıcağım

15B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) C.tesi Ocak 24, 2009 8:47 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Tamam anladım.Zaten Enjyu Kaiser Vuruşu ile o çocuğun canına okumuştu xD

16B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty Geri: B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) C.tesi Ocak 24, 2009 8:42 pm

*Enju*

O şey ona vura vura vura rakibinin bölgesine fırlatcan Very Happy

17B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) Empty B-Da Üçgeni(Adını Tam Bilmiyorum) C.tesi Ocak 24, 2009 8:31 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Ya ben bir arkadaşımda gördüm.Hani Enjyu ile bir tan çocuğun karşılaşmasında bir üçgen vardı.O ne işe yarıyor?

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]