B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İl Temsilcileri Seçimleri

+13
ben kkai88
Oytun
SchwarzeDranzer
mambos
rider of b-daman
enjyu_yigit
trunks
neska
yakamoz786
TaKaO
skullkid
soykan34
Admin
17 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

26İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Ptsi Şub. 16, 2009 11:53 am

Oytun

Oytun

BEnce de hem il temsilcisi seçildin hem de adın camda asıyor, renkli fotokopisini çektir bence bir tanede sende bulunsun...

27İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Paz Şub. 15, 2009 2:45 pm

trunks

trunks

cok iyiymiş Very Happy ne güzel ismin camda Very Happy

28İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Paz Şub. 15, 2009 1:04 pm

yakamoz786

yakamoz786

Benim Çanakkale temsilci kağıdımı Çanakkale'de B-daman satan oyuncakcı aldı cama astı Very Happy Very Happy

29İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Paz Şub. 15, 2009 12:37 am

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

İstanbul zaten BAM'ın kendisinde.

30İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri C.tesi Şub. 14, 2009 7:39 pm

mambos

Admin demiş ki:Herkese Merhaba..Arkadaşlar bu haftadan itibaren Büyük Turnuvaya giden yolda şehir turnuvalarının da düzenlenmesinde görev alacak ve şehrini temsil edecek "B-Daman şehir temsilcileri"ni belirlemeye başlıyoruz. Bu konuda sizden ricam (İstanbul hariç,) izleyici@bdaman.com.tr adresine şehir temsilcisi olmak istediğinizi belirten ve iletişim bilgilerinizin olduğu bir e-posta göndermeniz. Değerlendirmeler ve diğer detaylarla ilgili sizi bilgilendirmeye devam edeceğim..

admin abi bn outlock dan yolladım geldimi mesj

31İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Ptsi Şub. 09, 2009 7:03 pm

yakamoz786

yakamoz786

rider of b-daman demiş ki:istanbul olabilirmiyim..
İstanbull hariç yazıyor. Biraz araştırsana Wink

32İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Ptsi Şub. 09, 2009 5:55 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

istanbul olabilirmiyim..

33İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Perş. Şub. 05, 2009 12:04 pm

skullkid

skullkid

enjyu_yigit demiş ki:
skullkid demiş ki:
enjyu_yigit demiş ki:Ben de Ankara Temsilcisi olmak için başvurdum...
olm ilk önce sen dergi yazını yaz XD 4 sayfa bişi yazıp yolla san Very Happy Very Happy
Caner abi napim ya xD Uyuşukluğum tuttu xD Test falan çözüyorum,4 saat Age Of Mithology oynuyorum(Manyak mıyım neyim xD xD),sonra da dergi yazılarını yapmak canım hiç istemiyo xD xD Ama yazmaya çalışcam xD xD
2 saat oyna bende öyle yapıyom

34İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Perş. Şub. 05, 2009 11:50 am

enjyu_yigit

enjyu_yigit

skullkid demiş ki:
olm ilk önce sen dergi yazını yaz XD 4 sayfa bişi yazıp yolla san Very Happy Very Happy
Caner abi napim ya xD Uyuşukluğum tuttu xD Test falan çözüyorum,4 saat Age Of Mithology oynuyorum(Manyak mıyım neyim xD xD),sonra da dergi yazılarını yapmak canım hiç istemiyo xD xD Ama yazmaya çalışcam xD xD

35İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Perş. Şub. 05, 2009 9:03 am

TaKaO

TaKaO

Benim başvurum kaynamasın da Very Happy

36İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Perş. Şub. 05, 2009 12:31 am

skullkid

skullkid

gittim bende yiğite destek olarak başvuru yaptım sonuna belirttimi dikkate alırsanız

37İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Perş. Şub. 05, 2009 12:23 am

skullkid

skullkid

38İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 11:36 pm

trunks

trunks

çok güzel konusmaydı yiğit ben olsam seni şimdiye temsilci yapmıştım gerçekten çok iyi bir konuşmaydı...

39İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 11:33 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

@Admin:Ben bu site ve B-Daman için elimden geleceği yapmaya hazırım.Beni Ankara il temsilcisi seçmeseniz bile ben B-Daman'a ve bu siteye her zaman önem vereceğim.SBS hazırlıklarımdan arta kalan zamanlarda hatta dersim,sınavım varken bile bu siteye gizli olarak girerim ve B-Daman ruhunu benimle olan diğer arkadaşlarımla burada yayarım.Ayrıca siz B-Daman gibi güzel bir animeyi Türkiye'ye getirdiniz.Size çok teşekkür ediyorum.Zaten ayrımsız sitedeki tüm arkadaşlarımızla size yardım etmek,B-Daman'ı yaymak için elimizden geleni yapıyoruz.Onca işiniz arasında benim Ankara il temsilciliği başvurumu değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

40İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 11:32 pm

trunks

trunks

admin abi ben basvurdum Very Happy Very Happy gönderdim ama MSN den gönderdim

41İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 11:26 pm

Admin

Admin
Admin

Sevgili Yiğit.. Forumumuzun açılışından beri bizimle beraber olduğun için başvurun özel bir önemle değerlendirilecek. Smile

http://www.b-daman.com.tr

42İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 10:37 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Ben de Ankara Temsilcisi olmak için başvurdum...

43İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 10:36 pm

TaKaO

TaKaO

Bende Bursa temsilciliği için başvuruyorum.

(Outlook'tan gönderemedim e-postayı,MSN den göndereceğim.)

44İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 6:56 pm

neska

neska

Hakkaten mi Admin abi?Cok sevindim.Ben de arkadaslarimi yonlendirmeye calisiyorum.Bir de buraya B-Daman gonderebilirmisiniz?

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

45İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 5:57 pm

trunks

trunks

ben o msn adresini kaydediyim mi Very Happy Very Happy ??

46İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 5:46 pm

Admin

Admin
Admin

neska demiş ki:Tebrikler Oguz

Sevgili Neska..
Seni de Azerbaycan temsilcisi yapmayı düşünüyoruz. Ama hadi biraz daha gayret. Senden başka üyemiz yok Azerbaycan'dann Very Happy

47İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 5:45 pm

Admin

Admin
Admin

trunks demiş ki:admin abi ben de izmirin temsilcisi olmak istiyorum da nasıl olacağımı anlamadım ??? yardımcı olur musun?

Sevgili trunks..
Seni de şu anda oluşturduğumuz liste içerisindeki İzmir başlığı altına yazdım. ama daha önce verdiğim e-mail adresine kendini anlatan kısa bir yazı ile iletişim bilgilerini göndermen gerekiyor..Çok geçmeden temsilcilik talebinle ilgili sana dönüş yapılacaktır.

48İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 5:41 pm

trunks

trunks

baktımda anlamadım ondan soruyordum ama saolsun oğuz arkadaşım söyledi Razz lol!

49İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 4:37 pm

skullkid

skullkid

ilk mesaja baksan Evil or Very Mad

50İl Temsilcileri Seçimleri - Sayfa 2 Empty Geri: İl Temsilcileri Seçimleri Çarş. Şub. 04, 2009 4:14 pm

trunks

trunks

temsilci nasıl olcam ????

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki