BEnce de hem il temsilcisi seçildin hem de adın camda asıyor, renkli fotokopisini çektir bence bir tanede sende bulunsun...
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
Admin demiş ki:Herkese Merhaba..Arkadaşlar bu haftadan itibaren Büyük Turnuvaya giden yolda şehir turnuvalarının da düzenlenmesinde görev alacak ve şehrini temsil edecek "B-Daman şehir temsilcileri"ni belirlemeye başlıyoruz. Bu konuda sizden ricam (İstanbul hariç,) izleyici@bdaman.com.tr adresine şehir temsilcisi olmak istediğinizi belirten ve iletişim bilgilerinizin olduğu bir e-posta göndermeniz. Değerlendirmeler ve diğer detaylarla ilgili sizi bilgilendirmeye devam edeceğim..
İstanbull hariç yazıyor. Biraz araştırsanarider of b-daman demiş ki:istanbul olabilirmiyim..
2 saat oyna bende öyle yapıyomenjyu_yigit demiş ki:Caner abi napim ya xD Uyuşukluğum tuttu xD Test falan çözüyorum,4 saat Age Of Mithology oynuyorum(Manyak mıyım neyim xD xD),sonra da dergi yazılarını yapmak canım hiç istemiyo xD xD Ama yazmaya çalışcam xD xDskullkid demiş ki:olm ilk önce sen dergi yazını yaz XD 4 sayfa bişi yazıp yolla sanenjyu_yigit demiş ki:Ben de Ankara Temsilcisi olmak için başvurdum...
Caner abi napim ya xD Uyuşukluğum tuttu xD Test falan çözüyorum,4 saat Age Of Mithology oynuyorum(Manyak mıyım neyim xD xD),sonra da dergi yazılarını yapmak canım hiç istemiyo xD xD Ama yazmaya çalışcam xD xDskullkid demiş ki:olm ilk önce sen dergi yazını yaz XD 4 sayfa bişi yazıp yolla sanenjyu_yigit demiş ki:Ben de Ankara Temsilcisi olmak için başvurdum...
olm ilk önce sen dergi yazını yaz XD 4 sayfa bişi yazıp yolla sanenjyu_yigit demiş ki:Ben de Ankara Temsilcisi olmak için başvurdum...
enjyu_yigit demiş ki:Ben de Ankara Temsilcisi olmak için başvurdum...
neska demiş ki:Tebrikler Oguz
trunks demiş ki:admin abi ben de izmirin temsilcisi olmak istiyorum da nasıl olacağımı anlamadım ??? yardımcı olur musun?
Sayfaya git : 1, 2, 3