B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

He(R)io Serisindeki B-Damanlar

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1He(R)io Serisindeki B-Damanlar Empty Geri: He(R)io Serisindeki B-Damanlar Çarş. Şub. 25, 2009 4:48 pm

gaia9

gaia9

Bull ikinci sezonda Achlles'in yanındador Gunnos ise Gun Breaker'ı kullanır bu b-damanın Herio Breakerdan tek farkı Renk ve Zero systemidir ama sonra Gunnosda Break Ogre die bir B-Daman kullanmıştır yani takımda Gunnos Bull'un yerini almıuştır Laughing

2He(R)io Serisindeki B-Damanlar Empty Geri: He(R)io Serisindeki B-Damanlar Perş. Şub. 19, 2009 9:50 am

*Enju*

TaKaO demiş ki:Nasıl yani Bull Borgıne 2.sezonda yok mu Crying or Very sad

Ben internetten sonraki bölümleri izlemedediğim için bilmiyordum da neden Bull yok anlamadım Crying or Very sad Keşke olsaydı ya ben Bull'u çok sevdim neden koymamışlar onu 2.sezona Neutral

Bull var 2.ci sezonda (FireSpirits) Akhillesın yardımcısımı öyle birşey orayı ben tam çakamadım. Yanında geziyor Bull ona hayran felan ama Akhilles ona pek yüz vermiyor. Razz Pek konuşmuyorda zaten Akhilles.(Böyle birşeydi. XD)

3He(R)io Serisindeki B-Damanlar Empty Geri: He(R)io Serisindeki B-Damanlar Çarş. Şub. 18, 2009 8:24 pm

TaKaO

TaKaO

Nasıl yani Bull Borgıne 2.sezonda yok mu Crying or Very sad

Ben internetten sonraki bölümleri izlemedediğim için bilmiyordum da neden Bull yok anlamadım Crying or Very sad Keşke olsaydı ya ben Bull'u çok sevdim neden koymamışlar onu 2.sezona Neutral

4He(R)io Serisindeki B-Damanlar Empty Geri: He(R)io Serisindeki B-Damanlar Çarş. Şub. 18, 2009 8:21 pm

skullkid

skullkid

https://2img.net/r/ihimizer/img25/8678/bdaman050zm0.jpg
bu farklı sistem zaten

bull zaten 2. sezonda yok herio gibi bir şey var başka birinin

5He(R)io Serisindeki B-Damanlar Empty Geri: He(R)io Serisindeki B-Damanlar Çarş. Şub. 18, 2009 5:28 pm

TaKaO

TaKaO

Paylaşım için teşekkürler Herio serisinin sadece 2 model olması şaşırttı beni.

6He(R)io Serisindeki B-Damanlar Empty He(R)io Serisindeki B-Damanlar Salı Şub. 17, 2009 1:16 pm

gaia9

gaia9

Herio serisinde sadece 2 tane B-Daman vardır bunlardan biri Zero system biri ise İron Eg denilen sistemden oluşmuştur Herio serisinde:Zero2 ve Cartige System kullanılmamıştır.Herio Serisinde güç kolları dikkat çekmiştir ve karmalarda en çok işe yarayan parçalardandır.

Herio Breaker
Tip:Güç
Özel Saldırı:Buffalo Tornado
Evrimler:
Herio Dragger
Resim:

He(R)io Serisindeki B-Damanlar Uk5f475fhelio5fbreakerof0
He(R)io Serisindeki B-Damanlar W400

Herio Dragger
Tip:Güç
Özel Saldırı:???
Evrimler: