B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kendimce Bir Turnuva Yaptım

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kendimce Bir Turnuva Yaptım Empty Geri: Kendimce Bir Turnuva Yaptım Çarş. Şub. 25, 2009 5:11 pm

gaia9

gaia9

Püh bea o kdrda fark atılır mı xD Kolay iş değildirde hee xD

2Kendimce Bir Turnuva Yaptım Empty Geri: Kendimce Bir Turnuva Yaptım C.tesi Şub. 21, 2009 2:05 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Way Caner abi harbi şanslısın ya xD Keşke sizin orada otursam xD
Beyler bu arada son anlarda ben 49,5 puan ile öndeydim arkadaş 27,5 puandaydı.Fark atmak için nişan alıp baya isabetli atışlar yaptım ve 64,5 puan ile fark attım xD Arkadaş şaşırdı xD

3Kendimce Bir Turnuva Yaptım Empty Geri: Kendimce Bir Turnuva Yaptım C.tesi Şub. 21, 2009 2:01 pm

skullkid

skullkid

bizde ayçayla dhb attık dün 3 sahayı birleştirerek çok geniş bir alanda yaptık pet bottle vvardı ayçada bende wide server karma yaptık orda ben cobalt saber kasketi kulandım gerçekten zevkli geçti süre 5 dk idi yaklaşık 3 dk vurulmadı

4Kendimce Bir Turnuva Yaptım Empty Geri: Kendimce Bir Turnuva Yaptım C.tesi Şub. 21, 2009 1:55 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Rakip arkadaş 2 kere nerdeyse benim B-Daman'ı deviriyordu.Ama çok ufak mesafeyle biri benim elime,diğeri Chrome'un kaskının biraz üstünden(Wowwww xD) malum yerime geldi.Ve acayip güçlü vuruşlardı.Bu yüzden biraz mola almak zorunda kaldım xD

5Kendimce Bir Turnuva Yaptım Empty Geri: Kendimce Bir Turnuva Yaptım C.tesi Şub. 21, 2009 1:51 pm

TaKaO

TaKaO

Güç eksikliği konusunda haklısın.Cobaltı kullanan kişi Chrome'u devirmeye çalışsaydı,seni yenerdi.Ama ufak bir taktik hatası yapmış Smile

6Kendimce Bir Turnuva Yaptım Empty Geri: Kendimce Bir Turnuva Yaptım C.tesi Şub. 21, 2009 1:48 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Flood için özür dilerim.Cobalt ilk başalrda öndeydi ve daha iyiydi.Sonra birden sabit atışlar bile yana gitmeye başladı.Tabi bende bunu avantaj olarak kullandım ve üst üste hedefleri vurdum.Ama ne yazık ki Chrome'un biraz güç eksikliğiyle rakip B-Daman'ı hiç deviremedim(Yani hiç 20 puan alamadım xD)

7Kendimce Bir Turnuva Yaptım Empty Geri: Kendimce Bir Turnuva Yaptım C.tesi Şub. 21, 2009 1:46 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Yok Cobalt ile oynayan arkadaş benim kadar iyiydi.Ama Chrome Zephyr gerçekten manyak bir başarı gösterdi.Eskiden arkadaş ile DHB'siz ikili mücadele oynadığımızda hep Cobalt kazanırdı.Ama bu sefer Chrome ezici bir üstünlük yarattı xD

Yorum için teşekkürler...

8Kendimce Bir Turnuva Yaptım Empty Geri: Kendimce Bir Turnuva Yaptım C.tesi Şub. 21, 2009 1:46 pm

soykan34

soykan34

Yiğit ezmişşin adamı Very Happy

9Kendimce Bir Turnuva Yaptım Empty Geri: Kendimce Bir Turnuva Yaptım C.tesi Şub. 21, 2009 1:44 pm

TaKaO

TaKaO

İlginç bir çalışma olmuş.Güzel.Ama Cobalt'ı alan arkadaş sanırım kötü oynamış Very Happy O kadar fark yenmez ki Cobalt yenebilirdi de...

Organizasyon ilginç olmuş tebrik ederim Yiğit.

10Kendimce Bir Turnuva Yaptım Empty Kendimce Bir Turnuva Yaptım C.tesi Şub. 21, 2009 1:16 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Arkadaşlar,yanımda bir arkadaşımla B-Daman oynuyordum.Ben Chrome Zephyr,arkdaşım ise Cobalt Blade'i aldı.

Kendimce bir turnuva tasarladım.Detaylar:
Bir misket saklama kabı(sarı),iki B-Daman ile oynanıyor.
Kendinize uzunca bir alan seçiyorsunuz(Biz evin koridorunda oynadık.)
B-Damanlar arasında 1 m'lik fark oluyor.
Hedefleri vurmaya çalışıyorsunuz.
Misket Saklama Kabı Devirme:5 puan
Devrilen Misket Saklama Kabını Vurma:2,5 puan
Rakip B-Daman'ı Vurma:10 puan
Aynı Anda Bir Misketle Hem B-Daman'ı Hem de Misket Saklama Kabını Vurma:15 puan
Rakip B-Daman'ı Devirme:20 puan
50 puan kazanan oyunu kazanıyor.
Ben arkadaşımı Chrome Zephyr ile 64,5(Chrome biraz abarttı xD) puana 27,5 puan ile yendim xD

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]