B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Manyak Modifiye

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Manyak Modifiye Empty Geri: Manyak Modifiye C.tesi Şub. 21, 2009 6:46 pm

gaia9

gaia9

evet cnm bnim Çisi'in dediği giib ALIR !

2Manyak Modifiye Empty Geri: Manyak Modifiye C.tesi Şub. 21, 2009 6:22 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

skullkid demiş ki:
enjyu_yigit demiş ki:Beyler Cobalt'a tekerlek taktım.Ayrıca Cobalt'ın boynuzu kayıptı.Bende oyuncak buldozerlerimin ucundaki uzun çubukların iki tanesini birleştirdim.Bendeki Action Man'lerin uzunca boruları var.Onların ağızlarını genişletcem.Sonra birleştirip kendi Wide Server'ımı yapcam xD Ayrıca kendime bir Pet Bottle yapcam.İnşallah turnuvaya alırlar xD

... alırlar
Evet biliyorum zaten.(Fatih,Çisil'in dediği gibi alırlar xD xD)

3Manyak Modifiye Empty Geri: Manyak Modifiye C.tesi Şub. 21, 2009 6:18 pm

*Enju*

skullkid demiş ki:
enjyu_yigit demiş ki:Beyler Cobalt'a tekerlek taktım.Ayrıca Cobalt'ın boynuzu kayıptı.Bende oyuncak buldozerlerimin ucundaki uzun çubukların iki tanesini birleştirdim.Bendeki Action Man'lerin uzunca boruları var.Onların ağızlarını genişletcem.Sonra birleştirip kendi Wide Server'ımı yapcam xD Ayrıca kendime bir Pet Bottle yapcam.İnşallah turnuvaya alırlar xD

... alırlar

Haha Very Happy

4Manyak Modifiye Empty Geri: Manyak Modifiye C.tesi Şub. 21, 2009 4:41 pm

skullkid

skullkid

... alırlar

5Manyak Modifiye Empty Geri: Manyak Modifiye C.tesi Şub. 21, 2009 4:14 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Bilgisayar Webcam'i algıladğında resim geliyor xD Çok manyakça oldu xD

6Manyak Modifiye Empty Geri: Manyak Modifiye C.tesi Şub. 21, 2009 4:08 pm

TaKaO

TaKaO

İlginç birşey olmuş resim isteriz cheers

7Manyak Modifiye Empty Geri: Manyak Modifiye C.tesi Şub. 21, 2009 3:46 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Webcam'ı bulayım.Size fotoğrafta göstercem.Birkaç modifiye daha yaptım.Ad koydum birde xD xD:Cobalt Soldier(Bomb) Tank xD
Flood için özür dilerim...

8Manyak Modifiye Empty Manyak Modifiye C.tesi Şub. 21, 2009 2:46 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Beyler Cobalt'a tekerlek taktım.Ayrıca Cobalt'ın boynuzu kayıptı.Bende oyuncak buldozerlerimin ucundaki uzun çubukların iki tanesini birleştirdim.Bendeki Action Man'lerin uzunca boruları var.Onların ağızlarını genişletcem.Sonra birleştirip kendi Wide Server'ımı yapcam xD Ayrıca kendime bir Pet Bottle yapcam.İnşallah turnuvaya alırlar xD

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]