evet cnm bnim Çisi'in dediği giib ALIR !
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Evet biliyorum zaten.(Fatih,Çisil'in dediği gibi alırlar xD xD)skullkid demiş ki:enjyu_yigit demiş ki:Beyler Cobalt'a tekerlek taktım.Ayrıca Cobalt'ın boynuzu kayıptı.Bende oyuncak buldozerlerimin ucundaki uzun çubukların iki tanesini birleştirdim.Bendeki Action Man'lerin uzunca boruları var.Onların ağızlarını genişletcem.Sonra birleştirip kendi Wide Server'ımı yapcam xD Ayrıca kendime bir Pet Bottle yapcam.İnşallah turnuvaya alırlar xD
... alırlar
skullkid demiş ki:enjyu_yigit demiş ki:Beyler Cobalt'a tekerlek taktım.Ayrıca Cobalt'ın boynuzu kayıptı.Bende oyuncak buldozerlerimin ucundaki uzun çubukların iki tanesini birleştirdim.Bendeki Action Man'lerin uzunca boruları var.Onların ağızlarını genişletcem.Sonra birleştirip kendi Wide Server'ımı yapcam xD Ayrıca kendime bir Pet Bottle yapcam.İnşallah turnuvaya alırlar xD
... alırlar
enjyu_yigit demiş ki:Beyler Cobalt'a tekerlek taktım.Ayrıca Cobalt'ın boynuzu kayıptı.Bende oyuncak buldozerlerimin ucundaki uzun çubukların iki tanesini birleştirdim.Bendeki Action Man'lerin uzunca boruları var.Onların ağızlarını genişletcem.Sonra birleştirip kendi Wide Server'ımı yapcam xD Ayrıca kendime bir Pet Bottle yapcam.İnşallah turnuvaya alırlar xD