B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

b-daman bir yaşam tarzı...

+4
berk9898
TaKaO
enjyu_yigit
rider of b-daman
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1b-daman bir yaşam tarzı... Empty Geri: b-daman bir yaşam tarzı... Perş. Mart 05, 2009 6:44 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

benm yaşam tarzından kastım hayatımızın bir bölümünde b-daman ın olmasıdır..tabikide kndimizi kaptırmayalım AMA UNUTMAYALIMDA... Very Happy

2b-daman bir yaşam tarzı... Empty Geri: b-daman bir yaşam tarzı... Çarş. Mart 04, 2009 5:51 pm

gaia9

gaia9

Yamato gibi B-Daman'ımdan alevler saatte 100 km giden bir topun olsaydı olurdu ama çok seviorm

3b-daman bir yaşam tarzı... Empty Geri: b-daman bir yaşam tarzı... Çarş. Mart 04, 2009 5:50 pm

neska

neska

Kesimlikle yasam tarzi degildir.Cildirmayalim arkadaslar lutfen.

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

4b-daman bir yaşam tarzı... Empty Geri: b-daman bir yaşam tarzı... Salı Mart 03, 2009 4:11 pm

Terry

Terry

bence de yasam tarzı okulda fln dusunuyorum okuldan servisle donerken bile b-daman kesinlikle bir yasam tarzı

http://www.batikentgencleri.tr.gg

5b-daman bir yaşam tarzı... Empty Geri: b-daman bir yaşam tarzı... Salı Mart 03, 2009 4:08 pm

skullkid

skullkid

her cumaki 2 arkadaşın DHB sidir en uzağa atma yarışıdır bence b-daman

6b-daman bir yaşam tarzı... Empty Geri: b-daman bir yaşam tarzı... Salı Mart 03, 2009 1:17 pm

gaia9

gaia9

Ödevlerim,işim vb gibi şeylerim olmadığı zmn hep oynuyorum Beyblade ve B-Daman ile...

7b-daman bir yaşam tarzı... Empty Geri: b-daman bir yaşam tarzı... Ptsi Mart 02, 2009 7:40 pm

berk9898

ben b-daman çok seviyorum okuldayken son derste hep b-damanı düşünürüm heyer bir sonraki gün turnuva olduğunu bilirsem o saate gitmek isterim o gün b-daman bölümü bittikten sonra sürekli saati sorarım.b-damanın bölümünün acilen başlamasını isterim.aynı şekilde beyblade de benim için böyledir.yani kısacası ben beyblade ve b-damanı çoook seviyorum.

8b-daman bir yaşam tarzı... Empty Geri: b-daman bir yaşam tarzı... Ptsi Mart 02, 2009 6:39 pm

TaKaO

TaKaO

Yaşam tarzı diyemem çünkü hayatta B-Daman ve Beyblade'den daha önemli ve çok şeyler var.Her ne kadar sevsek de bunu abartmamalıyız,animeye dalmamalıyız,çıldırırcasına oynamamalıyız.Her şeyin bir seviyesi var.B-Daman ve Beyblade'i çok seviyorum ama benim için yaşam tarzı değil çünkü hayatımı onların üzerine kurmadım ben..

9b-daman bir yaşam tarzı... Empty Geri: b-daman bir yaşam tarzı... Ptsi Mart 02, 2009 6:13 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

bncede...

10b-daman bir yaşam tarzı... Empty Geri: b-daman bir yaşam tarzı... Ptsi Mart 02, 2009 5:47 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Evet.Bence de B-Daman bir yaşam tarzı.Bir de set aldığım için her an B-Daman oynamayı düşünüyorum.Sahanın parçalarını birleştirmek,B-Daman parçalarını birleştirmek,oynamak gerçekten müthiş birşey xD Aklımdan çıkmıyor.

11b-daman bir yaşam tarzı... Empty b-daman bir yaşam tarzı... Ptsi Mart 02, 2009 5:39 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

arkadaşlar aranızda varsa bazılarımız okulda,ev,vs gbi yerlerde hep b-daman ı düşünürler...12 yaşındayken bnde oledim beyblade için ama b-daman da bnm için bi yaşam tarzı.. ya sizce ???

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]