B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

merhaba:):)

+6
neska
Terry
trunks
|/|3+!||
enjyu_yigit
itachi
10 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26merhaba:):) - Sayfa 2 Empty Geri: merhaba:):) C.tesi Mart 14, 2009 9:54 am

rider of b-daman

rider of b-daman

sette hep aynı b-da lar çıkmıo..zaten kutunun üstündede yazıo...
ve arkadaşlar şu setten çıkan b-da üçgen i varya adını bilmiom ama en sevdiğim oyun tarzı odur Very Happy

27merhaba:):) - Sayfa 2 Empty Geri: merhaba:):) Paz Mart 15, 2009 12:19 am

sinirlibull

trunks bnde aranıza katıldım izmirliler birleşelim ve arkadaşklar izmirde turnuvalar basladı mı? ve başladıysa nerede?vede trunks sana birşey soracam ya misket ler normal bizim meşeler mi abi ya?

28merhaba:):) - Sayfa 2 Empty Geri: merhaba:):) Paz Mart 15, 2009 8:53 am

rider of b-daman

rider of b-daman

itachi demiş ki:merhaba arkadaslar bn yeni b-daman a başlıyorum size bir kaç soru soracağım fakat isterseniz önce kendimi tanıtayım adım onur soyadım eren izmirliyim aslında b-daman ı ilk izledigimde byblade taklidi kotu bir cizgifilm oldugunu sanmıstım Mad ama bir kaç sefer daha izlediğimde izlenebilir ve bir kaç sefer daha izlediğimde guzel ve yine birkaç sefer daha izlediimde bağımlısı olduğumun farkına vardım Very Happy şimdi bir b-daman almayı planlıyorum ama size soracagım bir kaç sey var öncelikle kurma tanıtımlarını izlerken içinden bilye cıkmadığını farkettim onu kendimizmi alıyoruz.ve diger sorumda bnm kendi yaşımda kardeşim yok ve arkadaslarımın da hiçbiri b-daman la ilgilenmiyor kendi kendimede bu oyunu oynayabilirmiyim ve zevkli olurmu?ve toyzz shop bizim eve cok yakın deil kesin vardır orada deilmi boşu boşuna gitmiş olmayayım Embarassed cevap verdiğiniz için şimdiden teşekkürler bu arada 11 yaşındayım onu soylemeyi unutmusum Very Happy

sen şanslısın ben b-daman a başladığmda bi cobalt blade vardı Very Happy:D

sana tavsiyem turnuva seti al bnm gbi aptallık yapma bendebu çarşmba turnuva seti alcam Very Happy

29merhaba:):) - Sayfa 2 Empty Geri: merhaba:):) Paz Mart 15, 2009 5:13 pm

Terry

Terry

bende set alcaktım vazgectim cobalt blade aldım Very Happy simdi cok pismanım

http://www.batikentgencleri.tr.gg

30merhaba:):) - Sayfa 2 Empty Geri: merhaba:):) Salı Mart 17, 2009 8:40 pm

bloody kaiser

bloody kaiser

HERKEZE MERHABA BENCE ŞUAN TÜRKİYEDE BULUNAN EN İYİ B-DAMANLAR SETTE BULUNUYOO TRKLİ OLARAK SORARSINIZ BENCE BLOODY KAİSER VE BAKUSOURYU NEDEN DERSENİZ ZADECE ATIŞ GÜCÜNÜ VE DENGESİNİİ SALAYA BİLEN B-DAMAN VE GERÇEKTEN DİĞERLERİNDENN DAĞ FARKLI VE OLAN B-DAMAN VE HERİO BRAKER DA ÖYLEE AMA COBALT BLADE GERÇEKTEN BİR FACİAAA YANİİ TAKAONUN MAVİ DRAGONU GİBİ AMA SİZE SÖYLİYİM COBALT BLASTER GERÇEKTEN İYİ BİR B-DAMAN AMA HALA TÜRKİYEYE GELMEDİİİ BEN BLOODY KAİSER KULLANIYORUM VE ONUN KENDİİ MOR DHB KALKANI VE BİR PET ŞİŞE BUNLARIN HEPSİ İNGİLTEREDEN BABAMIN ARKADAŞI GETİRDİ VE BUNLARI HEPSİ SADECE 24 YTL TUTTU TÜRK LİRASIYLA GOOGLE DA WEB YAPIP B-DAMAN UKK YAZIN İLK SİTEYE TIKLAYINN HER TÜRLÜ B-DAMANI ORDA BULABİLİRSİNİZ AMA TÜRKİYEYE GELİŞ KARGO PARASI BİRAZ PAHALLI AMA BİR TANIDIĞINIZ GİDERSEE ALSINN ÇÜNKÜ ORDAA SAYDIKLARIII YEMİN EDERİM 24 YTL TUTUYOOOO VE BURRR EN AZ 95 TL TUTUYO ARADAKİ FARKI GÖREBİİYOSUNUZ DİMİİİİ herkeze iyi günler ve başarılar dilerim

http://www.b-daman.com.tr

31merhaba:):) - Sayfa 2 Empty Geri: merhaba:):) Salı Mart 17, 2009 8:46 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Arkadaşım öncelikle yazı boyutunu küçük yap.Büyük yazmak bağırmak oluyor.Ayrıca İngiltere'den bir B-Daman alacaksan Blazing Kaiser,Revolver Hades,Cobalt Blaster vb. güçlü B-Damanlar almalıydın derim.Ama yinede Bloody Kaiser'de güzel seçim...

32merhaba:):) - Sayfa 2 Empty Geri: merhaba:):) Çarş. Mart 18, 2009 7:49 pm

bloody kaiser

bloody kaiser

ilk önce büyük harfle yazdığım için özür dilerim. ve o mağazada bitek saydıklarınddan cobalt blaster satılıyo ben onuda alabiirdim ama burda turnuvaya girdiğimde belki bir haksızlık gibi görüne bilirdi zaten ben bloody kaiser özeldhb armor bir target ve bir pet şişeyi bir denemek için aldım ama bidakine değin gibi dağ iyi bir b-daman sipariş ederim ama sanada öneririm- ENJU YİĞİT - bloody kaiser dediğin gibi gerçekten iyi bir b-daman atış hızı gerçekten çok iyi bunuda aslın güç kemerii ve yapsı salıyo . saol bye

http://www.b-daman.com.tr

33merhaba:):) - Sayfa 2 Empty Geri: merhaba:):) Perş. Mart 19, 2009 7:24 pm

Terry

Terry

bloody kaiser oncelikle hoşgeldin eger yeni geldiysen yeni uyeler kısmında kendini tanıtmanı tavsiye ederim ve bende cobalt blade var ve cok memnunum bir de dhb zırhı ile beraber aldım 60tl civarında bisi tuttu 95TL ye cıkmanın bi ranlamı yok diye dusunuyorum

http://www.batikentgencleri.tr.gg

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2