B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

HERKES DOĞUM GÜNÜNDE NE İSTEDİĞİNİ YAZSIN

+12
ceyceylan
ben kkai88
Oytun
soykan34
|/|3+!||
TaKaO
enjyu_yigit
neska
Terry
gaia9
trunks
ataberk
16 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Arkadaşım kolbalt değil Cobalt veya Kobalt.Ayrıca ben kavaga falan çıkarmaya çalışmıyorum.Sadece Enjyu'yu çok seviyorum ve Enjyu ve B-Damanları konusunda biraz hassasım.Sen de geldin Oytun abi iyi cevap kodun,enjyu_yigit mosmor oldu demek istiyorsun resmen.Resmen yangına körükle gidiyorsun...

trunks

trunks

oke arkadaşlar boşverin enjyu yiğit gerçekten ENJYU yu çok seviyorusun ve hassın ama boşver olur mu
ataberk sende bence çok şeye karışıyorsun bu kadar karışmasan iyi olur onlar kendi aralarında yapabilirler bunu

=============================>GRAND LİNE<===============================

ataberk

ok gine tartışma çıkmasın yani hassas olabilirsin tamam saygı duyuyorum senin bu hareketine ii sen öledüşünüyosan öle olsun baKalım ama her hatayı da sende göz önünde bulundurma trunks demiş her konuya karışma diye bu konuyu ben açmadımmı açtım ondan yoksa keyfimde değil yani yazılışında enju haklı ama biraz hataları göz önünde bulundurmamalı bence ok yani tek oytun abinin hatalarını göz önünde bulundurmuyo mesela benimde bulunduruyo öbür konuda görmüşsünüzdür tamam hasas olabilirsin ama herşeyide göz önünde bulundurarak değil

ataberk

şimdi trunks derki bu forumu sen açtın diye hataları senmi düzelticeksin diye bişey ortaya koyar ben sadece buraya görüşlerimi ortaya koydum yani buda herkesin hakkı ben enju yiğit veya oytun abi haklı demedim ikisininde hatalarını söyledim ok trunks da alınmasın o koymazsa başkası 100%100 koyucaktı bu konuda kapanmış oldu asıl konuya geçelim artık doğum gününde ne istiyosunuz ...

ceyceylan

ceyceylan

set veya herhangi b-daman.

neska

neska

PSP Portable

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

ataberk

aslında bak oda iyi Laughing

takao01

takao01

Söylesem alacak mısınız ki ama neyse b-daman ve beylade MFB

ataberk

belli olmaz orası pek eğer çok saygın felan olursan belki alan olur bi şekilde

gaia9

gaia9

Ben doğum günü hediyesi olarak her zaman Beyblade alırım ama bu sefer karne hediyesi olarak Dragoon v2 geliyor yehuu

ben kkai88

ben kkai88

hayırlı olsun Fatih Smile

gaia9

gaia9

Saol Furkan (darısı sizin başınıza) Smile

ben kkai88

ben kkai88

ben mfb istiyorum yaf Very Happy

Bull #1 Fan

Bull #1 Fan

b daman jba set yada sadece helio breaker Very Happy