eskişehirde olsanda fark etmez bütün seçkin oyuncakçılarda var ..!!eylül ayında turnuvalar başlar heralde ..
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
yakamoz786 demiş ki:Admin demiş ki:TaKaO demiş ki:Ben Bursa'da ilk B-Daman'ımı aldım.Chrome Zephyr.Toyzz Shop'tan aldım.Memnun musun derseniz,diğer B-Daman'ların güçlerini bilmediğim için yorum yapmam sağlıklı olmaz ama iyi olduğu kesin.Tavsiyemdir..
Sevgili Takao.. Öncelikle hayırlı olsun.. Chrome Zephyr güzel bir seçim. Çok yakında BUrsa'da turnuva yapacağız. Artık seni bekliyoruz:) Ürününle ilgili sormak istediğin birşey olursa ben ve diğer yetkili arkadaşlarımız sana yardımcı olacaktır..
Siz bu turnuvaları turnuvayı yapacağınız Şehire giderekmi yapacaksanız?? Çünkü Çanakkalede olursa tam 20 kişi sınıftan arkadaşım var b-damanı izliyorlarmış buraya gelsin hepsi 1 tane alacakta...
Admin demiş ki:TaKaO demiş ki:Ben Bursa'da ilk B-Daman'ımı aldım.Chrome Zephyr.Toyzz Shop'tan aldım.Memnun musun derseniz,diğer B-Daman'ların güçlerini bilmediğim için yorum yapmam sağlıklı olmaz ama iyi olduğu kesin.Tavsiyemdir..
Sevgili Takao.. Öncelikle hayırlı olsun.. Chrome Zephyr güzel bir seçim. Çok yakında BUrsa'da turnuva yapacağız. Artık seni bekliyoruz:) Ürününle ilgili sormak istediğin birşey olursa ben ve diğer yetkili arkadaşlarımız sana yardımcı olacaktır..
TaKaO demiş ki:Turnuvaya kuzenimle birlikte garanti katılacağız.(Tabi zırh ıvır zıvır aldıktan sonra)Fakat benim bir sorum var,turnuvada ikili oyun olacak mı?(Takım gibi)Çünkü olursa kuzenimle birlikte takım olarak katılmayı düşünüyoruz.Bu bizim için çok güzel olur.
TaKaO demiş ki:Ben Bursa'da ilk B-Daman'ımı aldım.Chrome Zephyr.Toyzz Shop'tan aldım.Memnun musun derseniz,diğer B-Daman'ların güçlerini bilmediğim için yorum yapmam sağlıklı olmaz ama iyi olduğu kesin.Tavsiyemdir..
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics