B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

B-Daman Satış Noktaları

+16
TaKaO
metomezo
skullkid
alidenizates
kinomiya_takao
L
yamato17
wallebee44
fexly
ozgur
soykan34
master of the game
yakamoz786
tyux89
enjyu_yigit
Admin
20 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

1B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Tem. 09, 2009 11:19 am

rider of b-daman

rider of b-daman

eskişehirde olsanda fark etmez bütün seçkin oyuncakçılarda var ..!!eylül ayında turnuvalar başlar heralde ..

2B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Tem. 02, 2009 11:11 am

kaanka

Peki arkadaşlar ben yeni üye oldum benide çok heyecanlandırdı bu b-daman peki eskişehir toyzz shop yada satış noktalarında var mı

3B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Ocak 15, 2009 8:30 pm

neska

neska

Helal be Soykan kim tutar seni Smile Very Happy

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

4B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Ocak 15, 2009 7:15 pm

yakamoz786

yakamoz786

Çok güzel demişler Smile

5B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Ocak 15, 2009 7:08 pm

TaKaO

TaKaO

Onlar razıysa sorun yok yeter ki zorla olmasın.Zorla güzellik olmaz demişler büyüklerimiz Smile

6B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Ocak 15, 2009 7:07 pm

yakamoz786

yakamoz786

Ben herkesi üye yapmakta kararlıyım. Zaten onların birkaçı dünden razı Smile

7B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Ocak 15, 2009 7:03 pm

TaKaO

TaKaO

Bence üye getirmek için çok acele etmeyin.B-Daman daha çok yeni başladı.Onlara hemen baskı uygulamayalım.Tavsiyemizi yapalım,bekleyelim.Onlar zamanla alışırlar zaten B-Daman'a.Ben bile B-Daman oynayacağımı 1 hafta öncesine kadar aklımın en uç noktasından bile geçirmezdim.

8B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Ocak 15, 2009 6:49 pm

yakamoz786

yakamoz786

Soykan sana inat herkezi b-damancı yapıcam Very Happy Ya bizimkiler üye olmuyolar deliricem bitek yamato17 var. Very Happy ama hepsini zorla üye yapıcam.

9B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Ocak 15, 2009 6:47 pm

soykan34

soykan34

Gerçekten diyorum.Yarın hepsini üye yapmaya çalışıcağım.10Arkadaş sınıftan 5 kuzen 13 tane de komşu lardan yopladım.Hepsi iyi arkadaşlarımdı onlar bu tekjlifimi kırmadılar.Ama tek sorun B-daman almak kalıyor...

10B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Ocak 15, 2009 6:43 pm

Admin

Admin
Admin

Ne diyorsun Soykann...!Smile Kastamonu yıkılıyor o zaman.. Ama bu arkadaşların hepsini foruma bekliyoruz. Sanırım daha çok azı üye olmuş..Üye listemizde 28 Kastamonu'luyu gördüğümüzde turnuva senindir. BU sorumluluğu başaracağına inanıyorum.. Yeni görevler gelmeye devam edecek.. Hatta kal Soykan:)

http://www.b-daman.com.tr

11B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Ocak 15, 2009 6:36 pm

soykan34

soykan34

Engin abi tam 28 kişi buldum B-daplayer.Kastamonuda minik çaplı bir turnuva yapmak istiyoruz eğer izin verirsen.Bide b-damanımız yok gelirse eğer alıcağız paralar hazır.Tam 960 TL oldu.28ide bdaman alıcak....

12B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Ocak 15, 2009 6:35 pm

Admin

Admin
Admin

çok kısa bir süre sonra siteden kapıda ödemeli sistem sipariş verebileceksiniz.

13B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Ocak 15, 2009 6:26 pm

yakamoz786

yakamoz786

Anladım. Yani benim demek istediğim şimdiden daha gelmeden birsürü arkadaşım var b-damancı. Zaten yazın olacak turnuvayada geleceğim inşallah. Ben burda o zamana kadar küçük çaplı turnuvalar yapacağım. Hepsinide haberdar ederceğim size.

14B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Çarş. Ocak 14, 2009 6:43 pm

Admin

Admin
Admin

yakamoz786 demiş ki:
Admin demiş ki:
TaKaO demiş ki:Ben Bursa'da ilk B-Daman'ımı aldım.Chrome Zephyr.Toyzz Shop'tan aldım.Memnun musun derseniz,diğer B-Daman'ların güçlerini bilmediğim için yorum yapmam sağlıklı olmaz ama iyi olduğu kesin.Tavsiyemdir..

Sevgili Takao.. Öncelikle hayırlı olsun.. Chrome Zephyr güzel bir seçim. Çok yakında BUrsa'da turnuva yapacağız. Artık seni bekliyoruz:) Ürününle ilgili sormak istediğin birşey olursa ben ve diğer yetkili arkadaşlarımız sana yardımcı olacaktır..

Siz bu turnuvaları turnuvayı yapacağınız Şehire giderekmi yapacaksanız?? Çünkü Çanakkalede olursa tam 20 kişi sınıftan arkadaşım var b-damanı izliyorlarmış buraya gelsin hepsi 1 tane alacakta...

Oğuz'cum.. Katılımın çok olacağı yerlere tabbik kiekibimiz gelecek. Ama dah küçük turnuvalarda orada olamayabiliriz. Ama sizin yaptığını turnuvalrı da bizden izin aldığınız sürece resmi sonuçlar olarak buradan duyuracağız.

15B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Çarş. Ocak 14, 2009 6:40 pm

yakamoz786

yakamoz786

Admin demiş ki:
TaKaO demiş ki:Ben Bursa'da ilk B-Daman'ımı aldım.Chrome Zephyr.Toyzz Shop'tan aldım.Memnun musun derseniz,diğer B-Daman'ların güçlerini bilmediğim için yorum yapmam sağlıklı olmaz ama iyi olduğu kesin.Tavsiyemdir..

Sevgili Takao.. Öncelikle hayırlı olsun.. Chrome Zephyr güzel bir seçim. Çok yakında BUrsa'da turnuva yapacağız. Artık seni bekliyoruz:) Ürününle ilgili sormak istediğin birşey olursa ben ve diğer yetkili arkadaşlarımız sana yardımcı olacaktır..

Siz bu turnuvaları turnuvayı yapacağınız Şehire giderekmi yapacaksanız?? Çünkü Çanakkalede olursa tam 20 kişi sınıftan arkadaşım var b-damanı izliyorlarmış buraya gelsin hepsi 1 tane alacakta...

16B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Çarş. Ocak 14, 2009 6:32 pm

TaKaO

TaKaO

Turnuva günü satışlar patlayacak Very Happy .Bu B-Daman çok heyecanlandırdı beni doğrusu.Çok iyi bir iş olacak galiba.Hadi hayırlısı Very Happy

17B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Çarş. Ocak 14, 2009 6:30 pm

Admin

Admin
Admin

TaKaO demiş ki:Turnuvaya kuzenimle birlikte garanti katılacağız.(Tabi zırh ıvır zıvır aldıktan sonra)Fakat benim bir sorum var,turnuvada ikili oyun olacak mı?(Takım gibi)Çünkü olursa kuzenimle birlikte takım olarak katılmayı düşünüyoruz.Bu bizim için çok güzel olur.

Takao bu turnuvada takım yapmayacağız. Bireysel maçlar olacak. Ama önümüzdeki turnuvalarda olacaktır. Yeri gelmişken duyurayım ki Toys Toys'da o gün bütün modeller ve aksesuarlar mevcut olacak. Oradan temin edebilirsiniz.

18B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Çarş. Ocak 14, 2009 6:27 pm

TaKaO

TaKaO

Turnuvaya kuzenimle birlikte garanti katılacağız.(Tabi zırh ıvır zıvır aldıktan sonra)Fakat benim bir sorum var,turnuvada ikili oyun olacak mı?(Takım gibi)Çünkü olursa kuzenimle birlikte takım olarak katılmayı düşünüyoruz.Bu bizim için çok güzel olur.

19B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Çarş. Ocak 14, 2009 6:22 pm

Admin

Admin
Admin

20B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Çarş. Ocak 14, 2009 6:16 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Chrome Zephyr gayet yıkıcı bir B-Daman.

21B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Çarş. Ocak 14, 2009 6:04 pm

TaKaO

TaKaO

Ben Bursa'da ilk B-Daman'ımı aldım.Chrome Zephyr.Toyzz Shop'tan aldım.Memnun musun derseniz,diğer B-Daman'ların güçlerini bilmediğim için yorum yapmam sağlıklı olmaz ama iyi olduğu kesin.Tavsiyemdir..

22B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Ptsi Ocak 12, 2009 2:43 pm

Admin

Admin
Admin

Sevgili Metomezo, konu araştırılıp sana bilgi verilecektir.

23B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Ptsi Ocak 12, 2009 2:38 pm

metomezo

metomezo

yahu gebzede b-damanlar nerde satılıyo scratch scratch Question

24B-Daman Satış Noktaları Empty B-Daman KONYA Paz Ocak 11, 2009 3:14 am

Admin

Admin
Admin

Merhaba arkadaşlar, Görüyorum ki sitemize ve kulübümüze KOnya'dan ciddi anlamda bir ilgi mevcut. Konya'lı B-Daman severler bütün B-Daman modellerini Kule Site Alışveriş Merkezi içerisindeki Armağan Oyuncak'tan temin edebilirler.

25B-Daman Satış Noktaları Empty Geri: B-Daman Satış Noktaları Perş. Ocak 01, 2009 3:07 am

Admin

Admin
Admin

Selam "L"
Sitemize şu ana kadar üye olan herkes Star TV'de canlı yayında yarışma hakkı kazandı. Sen de bunlardan birisin. Siteye hoşgeldin...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki