B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

1.istanbul buluşması ..

+2
trunks
rider of b-daman
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

11.istanbul buluşması .. Empty 1.istanbul buluşması .. Perş. Mayıs 28, 2009 2:23 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

Evet arkadaşlar.istanbulda buluşmaya nedersiniz ??buluşma yeri daha blli değildir..benim aklıma bir fikir geldi ..bütün b-daman cılar buluşucağımız gün ben saha getiricem ve ogün birbirinize parça alış-verişi yapın takas yapın herkez karmalarını paylaşsın ...

buluşma yeri için önerileri bekliyorum ..

21.istanbul buluşması .. Empty Geri: 1.istanbul buluşması .. Perş. Mayıs 28, 2009 5:22 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

arkadaşlar bence natilus te olsun !!??

31.istanbul buluşması .. Empty Geri: 1.istanbul buluşması .. Perş. Mayıs 28, 2009 8:50 pm

trunks

trunks

of ya Very Happy istanbulda olmak vardı ben OĞLUMU kesin istanbulda okutcam böylece B-DAMANDAN faydalanabilsin Very Happy

41.istanbul buluşması .. Empty Geri: 1.istanbul buluşması .. Cuma Mayıs 29, 2009 9:00 pm

ben kkai88

ben kkai88

o zamana b-daman kalmaz bence

51.istanbul buluşması .. Empty Geri: 1.istanbul buluşması .. Ptsi Haz. 01, 2009 5:39 pm

gaia9

gaia9

Gelirim,sorun olmaz da işin kötü yanı geliyorum diyenler olacak iki kişi gelecek Smile

61.istanbul buluşması .. Empty Geri: 1.istanbul buluşması .. Ptsi Haz. 01, 2009 6:38 pm

yamato4

yamato4

bir sorun çıkmazsa bende gelirim tabii Very Happy

71.istanbul buluşması .. Empty Geri: 1.istanbul buluşması .. Salı Haz. 02, 2009 10:02 am

rider of b-daman

rider of b-daman

olsun şu anda gelecekler ;

yamato4

gaia9

2-3 kişi daha gelsin olur xD

81.istanbul buluşması .. Empty Geri: 1.istanbul buluşması .. Salı Haz. 02, 2009 2:44 pm

berk9898

ben yuksek ihtimalle gelirim

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]