B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

B-daman Günün Konusu

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1B-daman Günün Konusu Empty Geri: B-daman Günün Konusu Çarş. Eyl. 08, 2010 9:55 pm

simyager

simyager

Bu gün kaçırdım ya. Msn'ye dalıp zamanı unuttum farkına vardığımda biteli bir kaç dakika oluyodu. Zaten Ramazan'da hiç bakamadım. No

2B-daman Günün Konusu Empty Geri: B-daman Günün Konusu Cuma Ağus. 13, 2010 9:12 am

trunks

trunks

evet bull en sewdim değişmesi ORTA olan sacı gözünü kapatıyor ya Smile süper Smile

3B-daman Günün Konusu Empty Geri: B-daman Günün Konusu C.tesi Ağus. 07, 2010 7:54 pm

simyager

simyager

trunks demiş ki:Ewet bu konu fena olmamıs...
Bu enjyu'nun hali ne olcaq Smile ben animeyi bitirdim ama tekrar izlemeq süper oluyor...
Enjyu favorim ya zaten çoğu animede kötü karekteri seviyorum.
Hangi gündü bilmiyorum ama Yamatonun ard arda bi sürü kişiyle maç yapıp açlıktan midesi kazındığı an süperdi.
Bull'uda seviyorum bi anda saç sitili değişiyo çocuğun Very Happy .

4B-daman Günün Konusu Empty Geri: B-daman Günün Konusu Salı Ağus. 03, 2010 12:50 am

trunks

trunks

Ewet bu konu fena olmamıs...
Bu enjyu'nun hali ne olcaq Smile ben animeyi bitirdim ama tekrar izlemeq süper oluyor...

5B-daman Günün Konusu Empty B-daman Günün Konusu Çarş. Tem. 28, 2010 6:27 pm

simyager

simyager

hepinizin bildiği gibi B-Daman bu aralar Cine5'te yayınlanıyor her gün yayınlanan bölümler hakkında bu konuda tartışalım.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]