B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Gray ve Chrom Zephyr(İlk paylaşım benden Hemde alıntı değil.)

+8
skullkid
kinomiya_takao
neska
ozgur
enjyu_yigit
yakamoz786
Admin
soykan34
12 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

trunks

trunks

chrom zephyr kuvvet olabilir ama Cobalt blade 1 kere atıyorsa Chrome Zephyr 2 kere atıyor yani çok hızlı bir b-daman Very Happy

gaia9

gaia9

Ya choremo çok kuvvetsiz

itachi

itachi

aslında herkesin yorumlarına bakıp mantıklı dusunmek gerektiğinde blody kasiser almak lazım ama biraz da kalbimin sesini dinliyorum chrome bni dusununce bile mutlu hissettiriyo Smile

gaia9

gaia9

Cobalt al derim fakat en iyisi Bloody Kaiser'dır

itachi

itachi

bnde chrome zephyr almak istiyorum yarın alacağım fakat chorome mı yoksa cobalt mı hala kararsızım diğerlerini almayı pek düşünmüyorum Neutral evt eger tavsiyeniz varsa lutfen paylaşın...

ozgur

ozgur

cobalt ın guç kanatları var boylelikle çok hızlı atışlar yapabiliyor cobaltı chrom un tetiğiyle birleştirirseniz isabetli ve hızlı atışlar yapabilrsiniz tetikle fırlatma hızının pek farkı yok dha az kuvvet uyguluyorsun obur turlu dha çok tetikli hali dha guzel

neska

neska

Bilgiler icin sagol Takao (ismini unutdum)

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

TaKaO

TaKaO

Chrome Zephyr'da bazı ince ayrıntılar var.Öncelikle her B-Daman'da olduğu gibi ayaklarını biraz açmanızı öneririm.Kollarını itebildiğiniz kadar içeri itin.Ve püf nokta,Chrome Zephyr'ın tetik başını çıkarttığınızda,isabet oranınız düşüyor ama vuruşlarınız sertleşiyor.(Bunu deneyebilirsiniz dün bütün gün çalıştım)Cobalt Blade'te de arkadaşım kontrol etmekte zorlanıyor ama atışları mükemmel.Biraz çalışırsanız gerek Chrome gerekse Cobalt ile iyi bir B-DaPlayer olabilirsiniz.(Tavsiyem karma yapmaktır)

Yeni B-Daman'lar aldıkça elimden geldiğince sizinle gözlemlediğim özelliklerini paylaşacağım..

ozgur

ozgur

turnuvada kazandım chrom u tek elle tutulabiliyor boylece biryanden top toplaya biliyorsun biryandan da ateş açıyorsun omuzlarıda geniş boylece ikiellede kolaylık la tutulabiliyor

skullkid

skullkid

bensiz b-daman almak haaa yiğit bittin olm sen

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Ben bu B-Daman'ı aldım.Gerçekten süper ve hızlı atışları var...

soykan34

soykan34

Yorumlar için teşekkkürler.(Akın abi "Admin" nickli üye hangi adnmin)

kinomiya_takao

Grayın b damanı tasarım harikası iyi manevra yapabilirsiniz..

http://www.bdaman.com.tr

neska

neska

cok gzel olmus ellerine saglik

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

soykan34

soykan34

yorumlar için teşekkürşer

ozgur

ozgur

paylaşım için saol bende ChromeZephyr almayı planlıyorm
cobaltı veya ZephyrChrome i babama vercm maç ypcz

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Paylaşım için sağol Soykan.Şu anda Türkiye'de olan en sevdiğim B-Daman Chrome Zephyr

yakamoz786

yakamoz786

Paylaşım için teşekkürler Soykan.

soykan34

soykan34

Teşekkür ederim admin abi(sen hangi adminsin ya XD)
düzenledim

Admin

Admin
Admin

soykan, bu güzel paylaşımı yaptığın için teşekkürler.. chrome zephyr.. hakikaten etkilenmemek elde değil...

http://www.b-daman.com.tr

soykan34

soykan34

Gray bildiğiniz gibi B-daplayerdır.
Kız kardeşi Gölge birliği tarafından kaçırılınca Gray gölge birliğinin isteklerini yapmak istedi.İstek şuydu:
Yamato Delgada'dan Cobal Blade'i alıcaksın denmişti.
Yamatonun yanına gidip almak istedi.Sonra gelen bir haberle kız kardeşinin bırakıldığını öğrendi.Ve Yamato'nun yakın arkadaşı oldu.
B-daman'ı
Gray'ın b-daman'ı saldırı tiplidir.Çok hızlı atışlar yapar.Rakibi daha 1 atış yaparken Chrom Zephyr 2 vuruş yapar.Ayrıca B-daman'ının bir özelliği daha vardır.Uzayan tetiği.Bunun sayesinde topu çok daha hızlı atabilir.
B-daman:Chrom Zephyr
Renk:Siyah
Sahibi:GRAY MICHAEL VINCENT
Yarışma Modu:Saldırı

Gray ve Chrom Zephyr(İlk paylaşım benden Hemde alıntı değil.) Gray-97x119
I hali
Gray ve Chrom Zephyr(İlk paylaşım benden Hemde alıntı değil.) 517W463291L._SL500_AA280_
II hali
Gray ve Chrom Zephyr(İlk paylaşım benden Hemde alıntı değil.) Battle-b-daman-d-30-chrome-zephyr-dhb

En son soykan34 tarafından Ptsi Ara. 29, 2008 11:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]