B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Cobalt Saber Fire (Zero 2 B-daman)İnceleme

+2
neska
gaia9
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

gaia9 demiş ki:Deniz abi paylaşımlarımın hiçbiri alıntı değildir gerçek diyorum alıntı olsa sonuna yazmayı unutmazdım yani Soykan gibi bende kafamdan yapıorum hiçbir paylaşımım alıntı değil NOT:Arkadaşlar şuan sitedeki herkez usta olacak heralde çnkü B-Daman Tr'ye geldi hemen çözdük oyunu

Tamam alıntı değil ona inandım. Ama ben demek istiyorum ki; hakkında bilgi vereceğiniz B-Daman'ı "SATIN ALIP" bu tarz yazılarda önce asıl bilgiyi sonra kendi yorumunuzu yazmanız daha sağlıklı olur. Wink

gaia9

gaia9

Deniz abi paylaşımlarımın hiçbiri alıntı değildir gerçek diyorum alıntı olsa sonuna yazmayı unutmazdım yani Soykan gibi bende kafamdan yapıorum hiçbir paylaşımım alıntı değil NOT:Arkadaşlar şuan sitedeki herkez usta olacak heralde çnkü B-Daman Tr'ye geldi hemen çözdük oyunu

soykan34

soykan34

paylaşımlar mı?
Ben paylaşımları animeyi izletyip özelliklerine karar veriyom.Sonra internettten resimlerine bakıp paylaşım yapıyorum.Yanlışım varsa düzeltiliyor.Kızma ama ya Very Happy

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

soykan34 demiş ki:Ama yaptığımız paylaşımları biz webden almıyoruz ki dENİZ abi.Yani ben almıyorum... Very Happy

Hö nerden o zaman yahu?

soykan34

soykan34

Ama yaptığımız paylaşımları biz webden almıyoruz ki dENİZ abi.Yani ben almıyorum... Very Happy

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Arkadaşlar inceleme yapıyoruz iyi güzel de... Bu incelemeleri şu şartlarda yapalım; önce, B-Daman'ı kendimiz kullanıp inceleyelim, sonra B-Daman için bilinenleri yazıp SONRA DA kendi düşüncelerimizi yazalım böylece daha verimli olur paylaşımlarınız. Demek istiyorum ki direk webden alıp koymayın, yoksa daha Cobalt Saber'ın dışında neler var. Smile Wink

ozgur

ozgur

fatih birsuru paylaşım yapmışsın hespi çok işime yaradıtekrar çok soal

gaia9

gaia9

birşey değil sizde sağolun

yakamoz786

yakamoz786

payalşım için saol fatih

ozgur

ozgur

paylaşım için saol

soykan34

soykan34

Paylaşım için teşekkürler

neska

neska

Paylasim icin tesekkurler

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

13Cobalt Saber Fire (Zero 2 B-daman)İnceleme Empty Cobalt Saber Fire (Zero 2 B-daman)İnceleme Ptsi Ocak 12, 2009 2:30 pm

gaia9

gaia9

Cobalt Saber Fire Yamato'nun 3. B-Damanıdır bu B-Daman diğer Cobalt modellerine göre çok daha kuvvetlidir atış yaparken mekanizması harekete geçek tutmalıkları yani Winglerindeki yaylar açılır ve yaylar mekanizma sayesinde oldukça gerilir ve atışı yaparken Strike Ball(Özel Atış Topu)sayesinde çok hızlı bir atış meydana gelir ve KaBoom! Görünüş olarak oldukça güzel bir b-damandır(bence)arkadaki kjanatları açlıncada görülmeye değer bir b-daman oluyor Cobalt Saber'ın bir üst modelidir.Şimdi resimde inceleyelim::::::::::::
Cobalt Saber Fire (Zero 2 B-daman)İnceleme Bdamanz2colbartsaberfirgx2
Cobalt Saber Fire (Zero 2 B-daman)İnceleme W350

Cobalt Saber Fire'n karmalarda en çok işinize yarayacak parçası tutmalığ ve mekanizmasıdır bu parçaları karmalarda kullanırsak çok güçlü atışlarımız olabilir.

Bir karma:..........................

Bu karma alıntı değildir kendi kafamdan yapma bir karmadır:

Helmet(Kask):Cbalt Saber Fire
Shoulder:Cobalt Saber Fire
Foot Armor:Cobalt Saber Fire
Mekanizma ve Wing(Tutmallık):Cobalt Saber Fire
Vee karmamızı tamamlayan Buckle:yani sert vuruş yapmayı sağlayan fıçı:Bloody Kaiser(Power Buckle)
İşte karmamızı yükseştecek parça hızlı atışları sağlayacak Dragon Magazine(Rekuso Depo)

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]