B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Genel Sorular

+6
soykan34
neska
yakamoz786
SchwarzeDranzer
enjyu_yigit
TaKaO
10 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular C.tesi Ara. 07, 2013 3:19 pm

hrn123hrn

hrn123hrn

Arkadaslar merhaba Ben yeniyim aranizde b Daman crossfire bilen varmi denemenizi tavsiye ederim

2Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Çarş. Ocak 21, 2009 9:01 am

TaKaO

TaKaO

Asıl teşekkür etmesi gereken bizleriz siz olmasanız kim B-Daman'ı oynayabilirdi ki?Ama yinede alçakgönüllünüğünüze hayranım ve size teşekkürü bir borç bilirim.

(Bundan sonra konuyu pek fazla dağıtmayalım yanlız konumuz"Genel Sorular" Smile )

3Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Salı Ocak 20, 2009 11:55 pm

Admin

Admin
Admin

TaKaO demiş ki:Çok teşekkür ederim sayın adminim.Bu noktada içimden geldi çok kısa 1-2 laf etmek istiyorum.

Beyblade'den sonra B-Daman'a alışabileceğimi hiç sanmıyordum.Bana çok yabancı geliyordu.Birkaç kez bu siteye girdim ama baktım ki herkes işi biliyor,ben ezik kalıcam korkusu ile üye olmadım.Yine o günlerin birinde,aslında buradaki kimsenin yabancı olmadığını,çoğunun BBW'den veya tanıdıklarım olduğunu öğrendim.Moderatorleri zaten tanıyorum.Tanımadığım tek kişi sizsiniz.Sizxin de sıcakkanlı tavrınız bana pozitif bir enerji veriyor.Yaşım 13.Yeterince butür oyunlara doyduğumu sanıyordum.Bu dünyadan ayrılacakken sanki biri veya birşey elimden tutup "Dur lan nereye" dedi.Bunda sizin de payınız büyük.Aylardır ilk defa bir ürün almaya koşa koşa gidiyorum,aylardır ilk defa bir oyunu heyecanla oynuyorum,aylardır ilk defa haftasonları erken kalkıp büyük bir heyecan ve merakla TV'mi açıp B-Daman'ı izliyorum.Gerçekten B-Daman sadece oyunda değil,hayatımda da bana ilaç gibi geldi.Bunu bizlere ulaştıranlar da sizlersiniz.Sizin adınızı bilmiyorum ama,nasıl iyi bir kişi olduğunuzu seziyorum.Bu iyiliklerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.(Tabii sorularımı içtenlikle yanıtladığınız için de)ve iyi akşamlar diliyorum.

Saygılar,..

Sevgili Takao, ve diğer arkadaşlarım;
Öncelikle bu güzel cümlelerin çok teşekkür ederim. Hakikaten beni duygulandırdınız. BU sözlerinizi size bu eğlenceli oyunun ulaşması için çalışan tüm diğer arkadaşlarım adına kabul ediyorum. Sizler de birbirinden başarılı ve akıllı arkadaşlarımızsınız. Sizin sorularınıza ve de sorunlarınıza buradan yanıt vermek bizim için gerçekten büyük bir zevk. Bu oyunu Beyblade de olduğu gibi hep beraber ülkemizin en sevilen oyunu haline getireceğiz. Sonra da keyfini hep beraber yaşayacağız.
Hepinize sonsuz teşekkürler..

http://www.b-daman.com.tr

4Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Salı Ocak 20, 2009 9:07 pm

neska

neska

Adminim(iz) hakkaten cok sicakkanli ve pozitif

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

5Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Salı Ocak 20, 2009 7:47 pm

*Enju*

TaKaO demiş ki:Çok teşekkür ederim sayın adminim.Bu noktada içimden geldi çok kısa 1-2 laf etmek istiyorum.

Beyblade'den sonra B-Daman'a alışabileceğimi hiç sanmıyordum.Bana çok yabancı geliyordu.Birkaç kez bu siteye girdim ama baktım ki herkes işi biliyor,ben ezik kalıcam korkusu ile üye olmadım.Yine o günlerin birinde,aslında buradaki kimsenin yabancı olmadığını,çoğunun BBW'den veya tanıdıklarım olduğunu öğrendim.Moderatorleri zaten tanıyorum.Tanımadığım tek kişi sizsiniz.Sizxin de sıcakkanlı tavrınız bana pozitif bir enerji veriyor.Yaşım 13.Yeterince butür oyunlara doyduğumu sanıyordum.Bu dünyadan ayrılacakken sanki biri veya birşey elimden tutup "Dur lan nereye" dedi.Bunda sizin de payınız büyük.Aylardır ilk defa bir ürün almaya koşa koşa gidiyorum,aylardır ilk defa bir oyunu heyecanla oynuyorum,aylardır ilk defa haftasonları erken kalkıp büyük bir heyecan ve merakla TV'mi açıp B-Daman'ı izliyorum.Gerçekten B-Daman sadece oyunda değil,hayatımda da bana ilaç gibi geldi.Bunu bizlere ulaştıranlar da sizlersiniz.Sizin adınızı bilmiyorum ama,nasıl iyi bir kişi olduğunuzu seziyorum.Bu iyiliklerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.(Tabii sorularımı içtenlikle yanıtladığınız için de)ve iyi akşamlar diliyorum.

Saygılar,..

Aynen bende Adminim siz hatırlattınız bunları bize Smile

6Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Salı Ocak 20, 2009 7:39 pm

TaKaO

TaKaO

Çok teşekkür ederim sayın adminim.Bu noktada içimden geldi çok kısa 1-2 laf etmek istiyorum.

Saygılar,..

7Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Salı Ocak 20, 2009 5:15 pm

Admin

Admin
Admin

Selam.
Ürünler bugün ve yarın sevkiyat yapılacak. Cuma gününden itibaren bütün modelleri Bursa'da bulabilirsiniz.

http://www.b-daman.com.tr

8Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Salı Ocak 20, 2009 5:02 pm

TaKaO

TaKaO

DHB donanımının haftaya(bu hafta)satışı başlayacak denmişti ama Bursa'da hiçbir yerde C.Blade,C.Zephyr,H.Braker dışında hiçbirşey yok?DHB'ler ne zaman gelecek Bursa'ya?

9Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular C.tesi Ocak 17, 2009 3:15 pm

yakamoz786

yakamoz786

Bloody caiser var zaten. Ama daha oyuncakcılarda satışı başlamadı. DHB zırh tek olarak oluyor ( b-damansız ) DHB zırh yanlış hatırlamıyorsam 30 TL. Zero 2 hakkında bilgim yok ama şu aralar geleceğini sanmam. Wink

10Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular C.tesi Ocak 17, 2009 1:49 pm

TaKaO

TaKaO

Flood olacak ama ben sorularımı yinelemek istiyorum;

-B-Da Zero2(sanırım 2. seri)Türkiye'ye ne zaman gelecek?Mümkünse fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?
-Bloody Kaiser,Bakuso,Rekuso vb. gibi B-Damanlar Türkiye'ye ne zaman gelecek?
-DHB zırhı takım olarak mı satılacak,yoksa tek tek mi satılacak?
(Yani bütün DHB donanımını birden mi alacağız yoksa tek tek mi?)

11Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Cuma Ocak 16, 2009 8:19 pm

TaKaO

TaKaO

soykan34 demiş ki:Bendede zero 2 sistemli b-daman yokki.Ama bildiğime göre Her zero 2 sistemli B-Daman ile olmaz ama bazı bdaman'larda dediğin sayesinde maçlar çok daha zevkli hale geliyor.Yani doğru diyosun

Tamam teşekkür ederim Smile

12Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Cuma Ocak 16, 2009 6:51 pm

soykan34

soykan34

Bendede zero 2 sistemli b-daman yokki.Ama bildiğime göre Her zero 2 sistemli B-Daman ile olmaz ama bazı bdaman'larda dediğin sayesinde maçlar çok daha zevkli hale geliyor.Yani doğru diyosun

13Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Cuma Ocak 16, 2009 6:50 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

ozgur demiş ki:bide o pet şişeler zırha takılabiliyormu

Takılır ama zırh gevşer biraz. Hatırladığım kadarı ile öyle bişi.

14Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Cuma Ocak 16, 2009 6:18 pm

TaKaO

TaKaO

soykan34 demiş ki:Zero 2 sistemli B-daman'ların mekanizmaları b-daball'ları çok hızlı şekilde atıyor.

O zaman oyunu yanlış anlamamışsam,zero2 ler ile savaşta inanılmaz bir refleks gücü ve dayanıklılık gerekiyor.Öyle değil mi Soykan?

15Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Cuma Ocak 16, 2009 4:58 pm

ozgur

ozgur

bide o pet şişeler zırha takılabiliyormu

16Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Cuma Ocak 16, 2009 4:35 pm

soykan34

soykan34

Zero 2 sistemli B-daman'ların mekanizmaları b-daball'ları çok hızlı şekilde atıyor.

17Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Cuma Ocak 16, 2009 2:02 pm

TaKaO

TaKaO

Benim birkaç sorum daha var,

-B-Da Zero2(sanırım 2. seri)Türkiye'ye ne zaman gelecek?Mümkünse fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?
-Zero2'de Zero'dan farklı hangi tip özellikler var?(Genel olarak)

Cevaplarsanız(mümkünse Admin)çok sevinirim.

18Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Çarş. Ocak 14, 2009 7:54 pm

neska

neska

Sorum Admine

Acaba B-Daman resmi olarak Azerbaycan gele bilirmi?

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

19Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Çarş. Ocak 14, 2009 6:40 pm

TaKaO

TaKaO

yakamoz786 demiş ki:İyi bir seçim yapmışsın chorome zapyhr alarak. Sana b-damanını biraz tanıtmak isterim.

Sürekli ateşleme tipi ve yüksek ateş gücüne sahiptir. Uzayan tetiği kolay vuruş için daha uzun ve geniş destek sağlar.
İyi günlerde kullan.

Teşekkür ederim.B-Daman'ımı herkese tavsiye ederim çok para saydım ama deydi gibi Very Happy

20Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Çarş. Ocak 14, 2009 6:36 pm

yakamoz786

yakamoz786

İyi bir seçim yapmışsın chorome zapyhr alarak. Sana b-damanını biraz tanıtmak isterim.

Sürekli ateşleme tipi ve yüksek ateş gücüne sahiptir. Uzayan tetiği kolay vuruş için daha uzun ve geniş destek sağlar.
İyi günlerde kullan.

21Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Çarş. Ocak 14, 2009 6:18 pm

TaKaO

TaKaO

Sorularımı cevaplandırdığınız için çok çok teşekkür ederim.Ve eklemek istiyorum ki,B-Daman'lar sadece İstanbul'da değil Bursa'da da var.2 gün önce Korupark-Toyzz Shop'tan Chrome Zephyr aldım,Cobalt Blade de vardı.Herio Braker yoktu fakat.

(B-Damanlar Tomy markalı idi,32.5 TL idi.)

22Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Çarş. Ocak 14, 2009 6:12 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Ya zırh ikili mücadeleye yarar.Üstüne takılan parça ise ikili mücadelede görüşü artırır.Onun dışında zırhın diğer parçalarına gelince öndeki uzayan fıçı gibi bir yer var,bu parça hakkında pek bilgim yok ama sanırım o da topun isabet etmek istediğin yere gitmesini sağlıyor.Arkasındada Wide Server adlı bir parça var o da daha çok B-DaBall'ın doldurulmasını sağlar.

23Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Çarş. Ocak 14, 2009 6:10 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Öncelikle merhaba, sorularını özetle cevaplayayım.

B-Daman, ilk oynadıktan sonra kesinlikle bırakmak istemeyeceğin bir oyundur, çünkü oyunda herşey senin kontrolündedir.

B-Daman oyununda amaç, misketlerini hedeflediğin yere göndermeyi becermektir -karşılıklı kapışmada olsun veya antrenmanda olsun-. Bu yüzden ciddi anlamda konsantrasyon, el ve göz becerisi ister, ve bu yetileri geliştirir.

B-Daman maçları belli stadyum çeşitleri ile yapılır.
Antrenman için 1. etap, 2.etap, 3.etap stadyum çeşitleri kullanılabilir. Buralarda amaç belli hedefleri vurmaktır.
4.etap ve 5.etap da karşılıklı oyundur. 4.etapta, bir manada, karşındakine B-Daman'ın ile gol atmaya çalışırsın, 5.etapta da karşılıklı dövüş. İşte bu etapta DHB kullanman gerekir. DHB donanımı şunlardan ibarettir, nişangah, ön tabla, vs... 5.etapta, oyuncunun amacı, misketlerini ateşleyip, karşı tarafın B-Daman'ının ön tablasına vurup oyunu kazanmaya çalışır.

Zırhın faydasını sormuşsun, nişangah, daha iyi hedef almayı sağlar, kocaman ayaklar, B-Daman'ı dengeler -en azından ben B-Daman'ımda zırh varken daha dengeli kullanıyorum-, atış yaparken misketin menzili düzelir, ve de B-Daman normalde 2 misket alırken 5 misket alır hale gelir. Ön tablaya gelince, o da dediğim gibi, 2 kişilik kapışmalarda kimin puan aldığını anlamak için şarttır.

B-Daman oyuncakları şu anda sadece İstanbul'da Nezih, Toyzz Shop gibi mağazalarda satılıyor ama tüm Türkiye'ye yayılacak. (bildiğim kadarı ile sırf İstanbul'da var)

Ve evet, yakında heryerde turnuva yapılacak.

Bekleyin bizi..! Smile

En son SchwarzeDranzer tarafından Çarş. Ocak 14, 2009 6:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

24Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Çarş. Ocak 14, 2009 6:06 pm

TaKaO

TaKaO

enjyu_yigit,sorularımı cevapladığın için sana içtenlikle çok teşekkür ederim.Fakat bir konuda takıldım.Zırh,B-Daman'ın üstüne takılıyor.Bunun ne gibi bir faydası olabilir?Bunu da açıklarsan minnettar kalırım.Saygılar Smile

25Genel Sorular Empty Geri: Genel Sorular Çarş. Ocak 14, 2009 6:04 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

B-Daman'lar biribirlerini vurmaya çalışarak oynanır.Bazende kukaları deviririz veya aralarında hiçbir kuka devirmeden atmaya çalışırız.
Zırh ikili mücadele içindir.

B-Daman'ın diğer aksesuarları yöneticilerin dediğine göre haftaya gelecek.
Büyük ihtimal Bursa'da da turnuva olur.B-Daman yayıldıktan sonra zaten beyblade gibi Türkiye'nin her yerinde turnuva olur...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki