B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Merhaba B-damancılar!

+5
Admin
neska
soykan34
yakamoz786
*Enju*
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 8:08 pm

*Enju*

enjyu_yigit demiş ki:Hoşgeldin ama Enju değil Enjyu olacak nickinde olan karakter...
Hoşbulduk,
Evet yanlışlıkla oldu Very Happy

2Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 7:51 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Hoşgeldin ama Enju değil Enjyu olacak nickinde olan karakter...

3Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 6:05 pm

*Enju*

TaKaO demiş ki:
*Enju* demiş ki:Jetixdi galiba yada ozamanlar Foxtu ikisinden biri valla Very Happy Fox sonra Hollandada Jetix oldu.

Türkiye'de de Jetix oldu Very Happy

Very Happy

4Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 6:05 pm

ozgur

ozgur

hoşgeldin

5Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 4:29 pm

TaKaO

TaKaO

*Enju* demiş ki:Jetixdi galiba yada ozamanlar Foxtu ikisinden biri valla Very Happy Fox sonra Hollandada Jetix oldu.

Türkiye'de de Jetix oldu Very Happy

6Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 4:28 pm

*Enju*

Jetixdi galiba yada ozamanlar Foxtu ikisinden biri valla Very Happy Fox sonra Hollandada Jetix oldu.

7Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 4:22 pm

kinomiya_takao

Hangi kanalda izledin o zamanlar Toonamide vardı b daman

http://www.bdaman.com.tr

8Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 3:26 pm

*Enju*

Admin demiş ki:
*Enju* demiş ki:Merhaba ben Gürkan 3-4 Yıldır beri Bdamandan haberim var Çünkü Hollandada
Yaşadım 2 B-damanım vardı ama Türkiyeye kesin dönüş yapacaktık ve yükümüz fazlaydı noldu hatırlamıyorum ama ikiside gitti Sad Bütün bölümleri izledim. Artık bir
Bdaman almak istiyorum ve eski günlere geri dönmek istiyorum Cool

Sevgili Enju.. Froumuza hoşgeldin.. Madem eski b-damancısın arkadaşlarınla ve bizimle paylaşacağın bir çok şey olmalı..

Aynen öyle adminim Smile

9Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 3:06 pm

Admin

Admin
Admin

*Enju* demiş ki:Merhaba ben Gürkan 3-4 Yıldır beri Bdamandan haberim var Çünkü Hollandada
Yaşadım 2 B-damanım vardı ama Türkiyeye kesin dönüş yapacaktık ve yükümüz fazlaydı noldu hatırlamıyorum ama ikiside gitti Sad Bütün bölümleri izledim. Artık bir

Sevgili Enju.. Froumuza hoşgeldin.. Madem eski b-damancısın arkadaşlarınla ve bizimle paylaşacağın bir çok şey olmalı..

http://www.b-daman.com.tr

10Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 2:57 pm

neska

neska

Hosgeldin

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

11Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 2:34 pm

*Enju*

İnşallah olur Smile

12Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 2:25 pm

soykan34

soykan34

Daha kesin değil ama olabilirmiş..

13Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 2:25 pm

*Enju*

Hoşbulduk Smile
Siteden kapıda ödeme sipariş oluyormu ?

14Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 2:24 pm

soykan34

soykan34

Hoşgeldin Gürkan

15Merhaba B-damancılar! Empty Geri: Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 2:20 pm

yakamoz786

yakamoz786

hoşgeldin foruma. Burada turnuvalardan haber alabilirsin.Wink

16Merhaba B-damancılar! Empty Merhaba B-damancılar! Paz Ocak 18, 2009 2:19 pm

*Enju*

Merhaba ben Gürkan 3-4 Yıldır beri Bdamandan haberim var Çünkü Hollandada

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]