Hoşbulduk,enjyu_yigit demiş ki:Hoşgeldin ama Enju değil Enjyu olacak nickinde olan karakter...
Evet yanlışlıkla oldu
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Hoşbulduk,enjyu_yigit demiş ki:Hoşgeldin ama Enju değil Enjyu olacak nickinde olan karakter...
TaKaO demiş ki:*Enju* demiş ki:Jetixdi galiba yada ozamanlar Foxtu ikisinden biri valla Fox sonra Hollandada Jetix oldu.
Türkiye'de de Jetix oldu
*Enju* demiş ki:Jetixdi galiba yada ozamanlar Foxtu ikisinden biri valla Fox sonra Hollandada Jetix oldu.
Admin demiş ki:*Enju* demiş ki:Merhaba ben Gürkan 3-4 Yıldır beri Bdamandan haberim var Çünkü Hollandada
Yaşadım 2 B-damanım vardı ama Türkiyeye kesin dönüş yapacaktık ve yükümüz fazlaydı noldu hatırlamıyorum ama ikiside gitti Bütün bölümleri izledim. Artık bir
Bdaman almak istiyorum ve eski günlere geri dönmek istiyorum
Sevgili Enju.. Froumuza hoşgeldin.. Madem eski b-damancısın arkadaşlarınla ve bizimle paylaşacağın bir çok şey olmalı..
*Enju* demiş ki:Merhaba ben Gürkan 3-4 Yıldır beri Bdamandan haberim var Çünkü Hollandada
Yaşadım 2 B-damanım vardı ama Türkiyeye kesin dönüş yapacaktık ve yükümüz fazlaydı noldu hatırlamıyorum ama ikiside gitti Bütün bölümleri izledim. Artık bir
Bdaman almak istiyorum ve eski günlere geri dönmek istiyorum
Similar topics