Yaww suratına vurmuyom rider of b-daman yaw sana kısaca rob desem o ara sabah sersemiydim kalbini kırdıysam özr dilerim
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
bir tek renkleri farklırider of b-daman demiş ki:skullkid demiş ki:benim bildiğim b-daballar standart ama neysee
bence hiçbir b-daman standart deil hepsi farklı farklı dır...
kabalık olsun die sölemedim..
skullkid demiş ki:benim bildiğim b-daballar standart ama neysee
eğer fırlamasını engellemek istiyorsanız kırmızı parçayı ters biçimde takın yani delikler üst tarafa dönük olsun sonrada güç kanatlarının takıldığı parçayı birazcık sıkıştırırsanız güç kanatları çıkmaz anca siz elle çıkarırsınız şahsen öyle kullanıyorum 25-30 atış sonra oynama oluyor...Teknik olarak atış yaparken bir b daman parçasının intaar etmesi çok kötü birşey ve olmaması gereken birşey muhtemelen biz parçayı plakadan çıkarırken ucunda biraz mavi plastik bırakıp onu tam oturtmamız lazım ama oturtmadığımızdan tek elle atışlarda intaar ediyor parçamız bu yüzden azıcık sıkıştırmayla güç aynı kalıyor hiçbir değişim olmuyor ve o parça çıkmıyor b daman olması gerektiği gibi ateşleniyor-Cobalt Blade'i artistik olsun diye tek ellle tutmaya kalkmayın sonra güç kanatları fırlar xD
Kardeş tamam var da Fatih arkadaşımız da kendi emeğiyle bize püf noktaları veriyor.Yani lütfen emeğe saygı gösterelim...rider of b-daman demiş ki:yukarda b-daman araştırma merkesi var oraya tıklarsanız bütün b-daman ların yapılış video su var..
skullkid demiş ki:benim bildiğim b-daballar standart ama neysee
B-Daman » B-Daman Karakterler » Yamato Delgado » Cobalt Blade Yapım Aşamasındaki Yardımcı Noktalar Ve Cobalt Blade Taktikleri