arkadaşlar herkes neden beyblade diyo ama b daman daha fazla
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ??
ben kkai88 demiş ki:o beyblade in sorunu deil TÜRKİYE DE RC nin çok olmamasındanSchwarzeDranzer demiş ki:kinomiya_takao demiş ki:SchwarzeDranzer demiş ki:Ben şöyle bir cevap vereyim;
İkisinin de zevkleri ayrıdır.
B-Daman'da, kendi el ve göz becerin işlev görür, kontrol senin elindedir, ve karşındaki oyuncunun robotuna hasar vermek olduğu için amaç, zevklidir.
Beyblade'de parçaları takarsın, anlık gücün ile fırlatırsın ve o tokuşturmaların sesini dinlemek, Beyblade'in sahadan fırladığını görmek zevklidir, ama onda tüm kontrol sende değildir.
Bu açılardan da isterseniz düşünebilirsiniz.
Senle turnuvada karşılaşalım sana anlık yenilğiyi göstreyim
B daman mı beyblade mi diye sorucaksanız ikisininde ayrı zevki var sonuçta ikisde kazanmayı gerektiren oyun zaten yapan firima aynı birisi iyi birisi kötü diyemeyiz.........
Boş boş konuşma Bi kere B-Daman'da yendi diye hemen gaza geldi
Ben diyorum ki Beyblade'de asıl olay parçalarda, fırlatana kadar da kontrol sendedir ama saha içinde artık dönerken bişi yapamazsın.
bence rc beyblade lerle maçlar manyak olur bence bu arada beyblade
|/|3+!|| demiş ki:Asıl senin dediğinin tam tersi.
B-Daman'da kontrol senin elinde değil ama Beyblade'de öyle.Biliyorum,böyle söylediğim için çoğunuz şaşırmış durumdasınız.Ama gerçek bu.B-Daman da güzel.Ama kesinlikle ve kesinlikle Beyblade'den daha iyi olamaz.
Hepsinden önce,Beyblade'de bir arkadaşın var.Yarışları kazanmanda sana yardım ediyor.Onun sayesinde kazanıyorsun.Ama B-Daman'da öyle değil.O zırhlar,kılıflar,tutmalıklar...Hepsi tamamen yapmacık.İşe yarasa bile çok azı işe yarıyor.Mesela,Cobalt Blade'de güç kanadı daha güçlü fırlatmasını sağlıyor.Ama diğer parçalarının tamamı süs ve tutmada kolaylık sağlamaktan başka hiçbir işe yaramıyor,kendi başlarına bir iş yapamıyorlar.Halbuki Beyblade'de,kullandığın Beyblade'in tüm parçaları yarışın sonucunda bir değişiklik yapıyor.Tek bir parçasını dahi değiştirsen de farkı görebiliyorsun.
En kötüsü de,B-Daman'da "standart" diye bir şey var.B-Daman'ın zırhını çıkarttığında elinde kalan iskeletle oynamak kural dışı değil.Ve bu "standart" anlamına geliyor.Ama Beyblade'de öyle değil.Her Beyblade'in kendine özel güçleri var.Hiçbiri "normal" veya "standart" değil,olamaz da.
Şans konusuna gelince,tamam,kabûl ediyorum.Beyblade'de fırlattıktan bir müddet sonra kontrol senin elinde olmuyor.Ama,onun parçalarını biliyorsun.Neyin ne işe yarayacağını anlıyorsun ve nasıl kullanabileceğini biliyorsun.Ama B-Daman'da öyle bir şey olmuyor.Standart bir B-Daman'a sahip olan oyuncu bile DHB maçında rakibinin hedef tablasını vurup galip gelebiliyor.
Beyblade'de,nereye atacağını kafanda tasarlayabiliyorsun.Nasıl çekeceğini plânlayabiliyorsun.Ne yaparsan hangi sonuca ulaşacağını tahmin edebiliyorsun.Ve fırlatma şeridini çekip Beyblade'i sahaya attıktan sonra,bunların sonucunu alıyorsun.Bundan sonra senin yapabileceğin bir şey olmuyor.Görevini akradaşına,yani Beyblade'ine devrediyorsun.Yarı yarıya bir görev paylaşımı var.Senin yaptığın her şey,ona güç olarak yansıyor.Ve o da,bu gücü kullanarak senin maçı kazanmanı sağlıyor.
Lakin B-Daman'da öyle değil.O robotlar,sen olmayınca kendi başlarına hiçbir şey yapamıyorlar.Öyleyse onların ne anlamı kaldı ki?Sen ellerini oyundan çekince,öylece durup rakibine bakıyorlar.Hiçbir şey yapmıyorlar.Her şeyi kendin yapmak zorunda kalıyorsun.Hani nerede o zırhlar?Nerede kaldı o kılıflar?Hiçbir işe yaramıyorlar.Oyun boyunca B-Daman'ının başında durup onu oynatman,rakibin bilyelerinden kaçırman ve kazanman için rakibini vurman gerekiyor.Ama Beyblade'in en sevdiğim yanlarından biri de bu.Maçı seyretmen gerekmiyor.Fırlattıktan sonra duruncaya kadar ona dokunman gerekmiyor.Fırlatıp çekip gidebiliyorsun bile.
Tek bir not düşeyim,bugüne kadar edindiğim bilgilere dayanarak söylüyorum,Beyblade sadece aşırı acemi Beyblade'ciler için şans işidir.
Beyblade benim ruhuma işledi.Beyblade'i bırakmıyorum,bırakmayacağım.İstesem de bırakamam da.BBW forumunda kim ne zaman Beyblade'i bırakırsa hemen aklıma onun Beyblade adına yaptıkları ve Beyblade bilgisi geliyor.Hiçbir zaman usta bir Beyblade'cinin "Beyblade'i bırakıyorum" dediğini duymadım.Bu işi ustalıkla yapanlar kişiler,bu işin değerini gerçekten bilen ve hayattan zevk alabilen kişilerdir.
o beyblade in sorunu deil TÜRKİYE DE RC nin çok olmamasındanSchwarzeDranzer demiş ki:kinomiya_takao demiş ki:SchwarzeDranzer demiş ki:Ben şöyle bir cevap vereyim;
B-Daman'da, kendi el ve göz becerin işlev görür, kontrol senin elindedir, ve karşındaki oyuncunun robotuna hasar vermek olduğu için amaç, zevklidir.
Beyblade'de parçaları takarsın, anlık gücün ile fırlatırsın ve o tokuşturmaların sesini dinlemek, Beyblade'in sahadan fırladığını görmek zevklidir, ama onda tüm kontrol sende değildir.
B daman mı beyblade mi diye sorucaksanız ikisininde ayrı zevki var sonuçta ikisde kazanmayı gerektiren oyun zaten yapan firima aynı birisi iyi birisi kötü diyemeyiz.........
Ben diyorum ki Beyblade'de asıl olay parçalarda, fırlatana kadar da kontrol sendedir ama saha içinde artık dönerken bişi yapamazsın.
B daman ile beybladi karşılaştırmak yersiz bence sonuçta iki oyunda güzel.B damanın ayrı yeri var beybladinde b daman karşılıklı oynandığı için sonucu kestiremiyorsun buda oyunu daha eğlenceli yapıyor......SchwarzeDranzer demiş ki:kinomiya_takao demiş ki:SchwarzeDranzer demiş ki:Ben şöyle bir cevap vereyim;
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics