B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ??

+13
yamato4
soykan34
ben kkai88
|/|3+!||
Terry
TaKaO
kinomiya_takao
SchwarzeDranzer
*Enju*
neska
gaia9
trunks
rider of b-daman
17 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ??

sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Vote_lcap63%sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Vote_rcap 63% [ 12 ]
sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Vote_lcap37%sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Vote_rcap 37% [ 7 ]
Toplam Oylar : 19

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty Geri: sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Perş. Ocak 29, 2009 11:47 am

TaKaO

TaKaO

Ha ha ha muhabbete bak Very Happy

B-Daman animesini sevmedim ama oyunu güzel,Beyblade'de ikisi de güzel,ama B-Daman daha pahalı ve az çeşitli,beyblade saha orjınal duruyor,ama yinede karar veremiyorum.

İkisi de cheers

27sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty Geri: sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Perş. Ocak 29, 2009 11:41 am

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

kinomiya_takao demiş ki:
SchwarzeDranzer demiş ki:Ben şöyle bir cevap vereyim;

İkisinin de zevkleri ayrıdır.

B-Daman'da, kendi el ve göz becerin işlev görür, kontrol senin elindedir, ve karşındaki oyuncunun robotuna hasar vermek olduğu için amaç, zevklidir.

Beyblade'de parçaları takarsın, anlık gücün ile fırlatırsın ve o tokuşturmaların sesini dinlemek, Beyblade'in sahadan fırladığını görmek zevklidir, ama onda tüm kontrol sende değildir.

Bu açılardan da isterseniz düşünebilirsiniz. Smile

Senle turnuvada karşılaşalım sana anlık yenilğiyi göstreyim Smile
B daman mı beyblade mi diye sorucaksanız ikisininde ayrı zevki var sonuçta ikisde kazanmayı gerektiren oyun zaten yapan firima aynı birisi iyi birisi kötü diyemeyiz.........

Boş boş konuşma Very Happy Bi kere B-Daman'da yendi diye hemen gaza geldi Very Happy

Ben diyorum ki Beyblade'de asıl olay parçalarda, fırlatana kadar da kontrol sendedir ama saha içinde artık dönerken bişi yapamazsın. Very Happy

28sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty Geri: sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Perş. Ocak 29, 2009 11:13 am

kinomiya_takao

B-Daman'da, kendi el ve göz becerin işlev görür, kontrol senin elindedir, ve karşındaki oyuncunun robotuna hasar vermek olduğu için amaç, zevklidir.

Beyblade'de parçaları takarsın, anlık gücün ile fırlatırsın ve o tokuşturmaların sesini dinlemek, Beyblade'in sahadan fırladığını görmek zevklidir, ama onda tüm kontrol sende değildir.

Senle turnuvada karşılaşalım sana anlık yenilğiyi göstreyim Smile
B daman mı beyblade mi diye sorucaksanız ikisininde ayrı zevki var sonuçta ikisde kazanmayı gerektiren oyun zaten yapan firima aynı birisi iyi birisi kötü diyemeyiz.........

http://www.bdaman.com.tr

29sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty Geri: sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Perş. Ocak 29, 2009 10:43 am

*Enju*

Doğru söylemeşim Cool

30sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty Geri: sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Çarş. Ocak 28, 2009 10:43 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

mantıklı.. ve aydınlatıcı Very Happy

31sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty Geri: sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Çarş. Ocak 28, 2009 10:42 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

neska demiş ki:Tabii ki BB.Bide arkadas anket benim anketim Very Happy

görmemiş olabilirim..

32sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty Geri: sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Çarş. Ocak 28, 2009 7:14 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Ben şöyle bir cevap vereyim;

33sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty Geri: sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Çarş. Ocak 28, 2009 5:06 pm

*Enju*

B-Daman nedeni de : B-Damanda kendi kaderini kendin belirliyorsun Beyblade de şans işi. Ve Beyblade de oyunu dışındasın B-Damanda tam tersi.

34sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty Geri: sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Çarş. Ocak 28, 2009 4:16 pm

neska

neska

Tabii ki BB.Bide arkadas anket benim anketim Very Happy

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

35sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty Geri: sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Çarş. Ocak 28, 2009 3:35 pm

gaia9

gaia9

B-Daman yeni diye daha çok seviyo olabiliriz.farkındaysanız beyblade çöküşte b*w*b'de eskisi gibi karmalar paylaşımlar yapılmıo ama 2010'u bkleyin..MFBler geliyor..

36sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty Geri: sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Çarş. Ocak 28, 2009 1:53 pm

trunks

trunks

b-daman oynaması daha eğlenceli ve oyun etabı(türleri) farklı çeşitli aba BB de böyle bişey yok hep aynı oyun ama genede BB de güzel Very Happy ama ben B-DAMAN dan yanayım Very Happy

37sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty Geri: sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Çarş. Ocak 28, 2009 1:51 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

bence b-daman şöyle uzun bir düşündüm..

çünkü bb nin eskiden yani ilk çıktığında bu kadar değildi araştırma merkezleri,BÜYÜK ÖDÜLLER,canlı yayına daha fazla ilgi..

benim düşüncem bu...

38sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? - Sayfa 2 Empty sizce b-daman mı yoksa beyblade mi ?? Çarş. Ocak 28, 2009 1:49 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

sizce bb mi yoksa b-da mı ??..

nedenini ve anket sorusunu işaretleyin...

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2