çoooooooooooooook teşekkürler admin abi
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
trunks demiş ki:admin abi bişey sorcam yha izmir agoradaki toyzz shopta b-dama nseti var mı dhb yerine SET almayı düşünüyorumda var mı veya nerde var bilgilendirirsen sevinirim...
|/|3+!|| demiş ki:Merhaba arkadaşlar.Ben BBW'den Metin.İzmir'de oturuyorum.1995'liyim.Nasip olursa bir Cobalt Blade veya Chrome Zephyr almayı plânlıyorum.Forum güzel geldi birden.Nedense .İfadelerin bol olması da gerçekten güzel.Benden bu kadar.Görüşmek üzere...
|/|3+!|| demiş ki:Hoşbulduk.yakamoz786 demiş ki:Hoşgeldin.
Thank you but please speak Turkish.Welcome to World of B-Daman Very Happy
oşgelmişsen abey|/|3+!|| demiş ki:@skullkid:İnsan bir "hoşgeldin" der.Tamam tamam ekledim .
Bu arada "dergi" diye bahsettiği şey de bilmeyenler için BBW'de çıkardığımız sanal "bakuten!!" dergisidir.
atlam seni dergiden beni unuttun|/|3+!|| demiş ki:@*Enju*:Hoşbulduk.
@trunks:Hoşbulduk.BBW derken kastettiğim Beyblade Web'dir.Burada bulunan üyelerden ben (Metin),kinomiya_takao (kinomiya_takao) abi,M@tr@k (M@tr@k) abi,yakamoz786 (yakamoz786),TaKaO (TaKaO),Rag (Rag) abi orada yetkiliyizdir.
Not:Birkaç kişiyi unutmuş olabilirim.
En son |/|3+!|| tarafından Paz Şub. 01, 2009 5:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hoşbulduk.yakamoz786 demiş ki:Hoşgeldin.
Thank you but please speak Turkish.Welcome to World of B-Daman Very Happy
En son |/|3+!|| tarafından Paz Şub. 01, 2009 4:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Similar topics