B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sonunda geri döndüm... :)

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sonunda geri döndüm... :) Empty Sonunda geri döndüm... :) Salı Haz. 02, 2009 3:41 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Arkadaşlar buna ben kendi açımdan müjde demeyi yeğelerim, sonunda aranıza geri döndüm..! Smile

Bu eğitim yılının 2.döneminin başında yaklaşık 6 tane falan zayıfım vardı bu yüzden uzun zamandır forum ile ilgilenemiyordum.

Ama şu andan itibaren sadece 2 tane kurtarmama gereken zayıfım var, onların da sınavlarına yazın gireceğim. Şu anda sınıfı sorumlu geçmiş durumdayım yani.

Temmuz'un ilk gününe kadar sırf forumda, Temmuz başlayınca da forumda ve turnuvalarda sizlerle beraber olacağım arkadaşlar. Hepimize hayırlı uğurlu olsun,

B-Da Fire..! Very Happy Cool Wink

2Sonunda geri döndüm... :) Empty Geri: Sonunda geri döndüm... :) Salı Haz. 02, 2009 5:31 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

????? anlamadım temmuzda turnuva mı ???haziranda büyük turnuva yokmu ??

hoşgeldin bu arada ...

3Sonunda geri döndüm... :) Empty Geri: Sonunda geri döndüm... :) Salı Haz. 02, 2009 7:30 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Yani turnuva "olursa" geleceğim diyorum. Şu an için var mı yok mu ben de bilmiyorum.

4Sonunda geri döndüm... :) Empty Geri: Sonunda geri döndüm... :) Perş. Haz. 04, 2009 4:04 pm

berk9898

tebrikler deniz abi o kadar zayıfı kurtarmışsın

5Sonunda geri döndüm... :) Empty Geri: Sonunda geri döndüm... :) Çarş. Haz. 10, 2009 5:16 pm

neska

neska

cok sevindim Deniz

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Sonunda geldim.
» Galiba Döndüm