B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

5 NİSAN 2009 PAZAR CAROUSEL B-DAMAN TURNUVASI

+12
TaKaO
Oytun
kinomiya_takao
rider of b-daman
Terry
soykan34
ozgur
gaia9
berk9898
trunks
itachi
Admin
16 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3

Aşağa gitmek  Mesaj [3 sayfadaki 3 sayfası]

gaia9

gaia9

ehehe xD 1. ya Kaan ya da Berk oldu değil mi?

rider of b-daman

rider of b-daman

kaan 1. oldu..beni yendi finalde Very Happy

Oytun

Oytun

Ancak Rüçhan sen inanılmaz bir başarı gösterdin. Bir de Özgür'le karşılaşmanı istiyorum o da Cevahir Turnuvası'nın şampiyonu ve 15 yaşında senin gibi. Çekişmeli bir maç olacağı kesin...

berk9898

ya arkadaşlar inanamıyıcağınız birşey diyicem ilk etapta 5 yaşındaki çocukla b-daman maçı yaptım

gaia9

gaia9

Hehe xD bu arada Oytun abi ile karşılaşmamız 5-6 sonuçlandı ben yendim çok zorlu bir rakipti Very Happy Oytun abi şu an Dragoon F ile Dragoon V'i elimde sallıyorum ve yanımda taşıyorum Seaborg'da çok güçlü bu üç Blade için teşekkürler Berk kaçıncısın?

rider of b-daman

rider of b-daman

Oytun demiş ki:Ancak Rüçhan sen inanılmaz bir başarı gösterdin. Bir de Özgür'le karşılaşmanı istiyorum o da Cevahir Turnuvası'nın şampiyonu ve 15 yaşında senin gibi. Çekişmeli bir maç olacağı kesin...

saol oytun abi...önümüzdeki turnuva ya özgüre de gelirse onla bi final yaparıs heralde.. Very Happy

gaia9

gaia9

Önümüzdeki turnuvaya hani gelmen zordu Rüçhan abi xD çok uzağa kalıyor Fatih sizin oraya xD

rider of b-daman

rider of b-daman

ben ole bsi solemedimki :S ama fatih bakırköy den daha yakın Very Happy

gaia9

gaia9

Şimdi kafam karıştı yaw x3

Oytun

Oytun

Bence ulaşım çok sorun olmayacaktır. Olsa bile kayıt 3 saat sürüyor, geç kalanları bekleriz. Bu arada Fatih ben de Pokemonlar için teşekkür ederim ve bir sonraki turnuvaya sakın gelmemezlik yapma! Çünkü o zaman seni mutlaka yeneceğim...

gaia9

gaia9

Hehe xD bi dahaki turnuva bizim evin oralarda tabiki geleceğim ama ben de sana yenilmeyeceğim Very Happy

rider of b-daman

rider of b-daman

oytun abi ben senle hiçç yapmadım ama ... Very Happy

ozgur

ozgur

rüçhan özgür benim tebrik ederim 2. olumşsun- bir sonraki turnuvaya gel maç yapalım çekişlmeli bir maç olcağından eminim Very Happy

En son ozgur tarafından Perş. Nis. 09, 2009 9:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

neska

neska

Butun dereceye girenlere tebrikler.

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

rider of b-daman

rider of b-daman

ozgur demiş ki:rüçhan özgür benim tebrik ederim 2. olumşsun- bir sonraki turnuvaya gel maç yapalım çekilmeli bir maç olcağından eminim Very Happy tebrik ederim 2. olumşsun

saol özgür..senide bi ayrı tebrik etmek lazım Very Happy maç yapmak bnde çokk istiyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum ama daha var antreman yaparıs bizde Very Happy:D

berk9898

ya engin abi historia turnuvası ne zaman

rider of b-daman

rider of b-daman

berk9898 demiş ki:ya engin abi historia turnuvası ne zaman

heralde 15-20 gün sonra flan..

kinomiya_takao

turnuva haberlerini biz dururcağız

http://www.bdaman.com.tr

Sayfa başına dön  Mesaj [3 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3