B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İLK 1000 ÜYEYE B-DAMAN OYUNCUSU ROZETİ!

+15
ps2kopat
kinomiya_takao
Admin
gaia9
neska
L
nihonjin
skullkid
fexly
yakamoz786
soykan34
tyux89
ozgur
enjyu_yigit
master of the game
19 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

skullkid

skullkid

ha rozet için kendinee konu açman lazım

L

Light dindar bi şekilde ölmedimi?

L.

skullkid

skullkid

hoşgeldin L kirayı bi yakalayamadın XDşaka bir yana iyi forumlar

L

SeLam Ben L sitenize yeni üye oldum umarım iyi insanlarla tanışırım...

L.

nihonjin

nihonjin

ben de rozet istiyorum ilk 1000 kişinin içindeyim ama ben B-Daman araştırma merkezini gezip oradan bir rozet almak istiyorum Admin abi acaba biz ne zaman B daman araştırma merkezini gezeceğiz

yakamoz786

yakamoz786

Abi ben Çanakkaleli bir b-damancıyım ( alınca öyle olucam ) Burada pazartesi gününden iritibaren okulda herkese B-daman ı yayıcam ve buraya üye olmalarını sağlayacağım. Bu turnuvanında Çanakkalede de olmasını çok istiyorum...

skullkid

skullkid

Master Of Game Bak Kıllandımben bizi yurtdışına falan yollamayın ha XD

bence turnuvalara rahat girebilmemizi ve indirimli b-daman alabilcez BENCE

master of the game

forumumuz 1.000 kişiye ulaştıktan sonra, hepiniz ile irtibata geçilecek, bilgileriniz alınacak ve rozetleri nereden nasıl temin edeceğiniz size bildirilecek...

fexly

nasıl alcaz rozetlerimizi

ozgur

ozgur

bilgiler için saol

soykan34

soykan34

Çok teşşekür ederim. Bizi bilgilendirdiğin için.
Sizin adınız ne yaa?

master of the game

soykan selam.. B-Daman turnuvalarının programı henüz netleşmedi. Ama elimizden geldiğince bütün ülkede yapacağız. Sizin desteğiniz ve ilginiz olduğu müddetçe biz her yere geleceğiz.

soykan34

soykan34

peki bdaman turnuvaları nerede nezamn olucsak

master of the game

herkese selam.. evet arkadaşlar, forumumuz açıldığından beri üye olan ilk 1.000 kişi. Yani hepiniz bu listenin içerisindesiniz.Bu çok özel rozete sahip olacağınız için çok şanslısınız..Neden mi?..Sabredin bakalım bir süre..

yakamoz786

yakamoz786

Ben bu siteye 3. veya 2. üye oldum Smile

soykan34

soykan34

bu güzel bir haber
Hoşgeldin
Adın ne

tyux89

tyux89

arkadaşlar ilk 1.000 kişi yani ilk ece sonra ben sonra .... yani forum açıldıgından sonra üye olan ilk 1.000 kişi

ozgur

ozgur

evet mesela ben dun uye oldum rozet alabilecekmiyim?

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Daha önce üye olan kişilerde alcak mı rozet?

45İLK 1000 ÜYEYE B-DAMAN OYUNCUSU ROZETİ! - Sayfa 2 Empty İLK 1000 ÜYEYE B-DAMAN OYUNCUSU ROZETİ! Paz Ara. 28, 2008 1:45 am

master of the game

Arkadaşlar selam.. Ben "Master Of The Game" yani bu sitenin admini. BUndan sonra bu site ve B-Daman ilgili resmi bilgi ve duyurumları benim ağzımdan duyacaksınız. Benimle beraber moderatör arkadaşlarım(sırayla kendilerini size tanıtcaklar) yani B-Daman Araştırma Merkezi'nin kurucuları burada olacağız. Bugün forumumuzun ilk günü, ve bu günü önemini süreç içerisinde anlayacağınız bir sürprizle kutlamak istiyorum.
Bugünden itibaren sitemizdeki foruma üye olan ilk 1.000 kişi "B-Daman Oyuncusu" rozeti almaya hak kazanacak. Peki bu "B-Daman Oyuncusu Rozeti" nedir, ne işe yarar derseniz, bunun önemini ve avantajlarını gün be gün sizinle paylaşacağım.
Şimdilik hepinize sevgilerimi gönderiyorum ve B-Daman dünyasına hoşgeldiniz diyorum...

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2