ben kkai88 demiş ki:alttaki mesaj için özürdilerim o gün biaz sinirliydim de
eğer bu tarz bir şey yazacaksan düşünerek yazacaksın ama önemli değil ..
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
ben kkai88 demiş ki:alttaki mesaj için özürdilerim o gün biaz sinirliydim de
ya şimdi bir şey diyeceğim ban yersem yerim ulan m.a.l sayfayırider of b-daman demiş ki:TaKaO demiş ki:Moderatorlerin eğer işi yoksa ve bu sayfayı tümden silebilirlerse iyi olurr.
senin ne haddi ne çok bilmiş bey .. Mad
sen mi karar verceksin kolay değil ole bu sayfayı kapatmak istiosn takımıda kaatalım allahım yaaa ...
Admin demiş ki:Sevgili Fatih, Berk ve diğer arkadaşlar.
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle ne zamandır forumla ilgilenemdim. Yalnız aşağıda okuduklarım B-Daman oyuncularına hiç yakışmıyor.
KOnunun bugün burada kapanacağını umud ediyor tartışmalarınızın B-daman'ı nasıl ileriye götürebililiriz gibi konular üzerine olmasını istiyorum.
Hepinize sevgiler.
TaKaO demiş ki:Moderatorlerin eğer işi yoksa ve bu sayfayı tümden silebilirlerse iyi olurr.
hiç takma kafana dhb armorum yok diye, sen benden nezaman istersen ben sana veririm ;)berk ayrıca biz okadar b-daman alamadığımız için karma filan yapamıyoruz ki karma yapmadan b-da turnuvalarında elenme ihtimalimiz yüklseliyo. he tabi berk senin b-damanın karmalardan oluşmuş ve daha güçlü oluyo bizde öyle karmalara sahip olsaydık dünya birincisi olurduk fatih'le.(rüçhan abi bu yazdıklarım senin içinde geçerli.)gaia9 demiş ki:Ama sorun da şu benim DHB Armor'um yok..
En son yamato4 tarafından Salı Mayıs 12, 2009 1:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
trunks demiş ki:berk çok cesursun helal olsun diyeceğm ve yenilsende yensende arkandayız TAKIM OLARAK!!!
trunks demiş ki:B-DA KAİZOKU VE B-DA KNİGHT BİRLEŞTİ
Sayfaya git : 1, 2, 3