B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

b-daKNIGHTS

+7
|/|3+!||
gaia9
trunks
berk9898
soykan34
enjyu_yigit
rider of b-daman
11 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

26b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Cuma Mayıs 08, 2009 5:45 pm

gaia9

gaia9

Metin abi takma bişe yazma sonra konularını kirletmiş oluyorsun bu arada msn'ye gel.

27b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Cuma Mayıs 08, 2009 9:00 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Özgür mü?Bizim takımdaki Özgür mü?Oyuncu hırsızlığı yapmaya mı çalışıyorsunuz?

28b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Perş. Mayıs 07, 2009 4:53 pm

berk9898

ve şok haber oytun abi transfer teklifimizi kabul etti hadi şimdi sıra akın abi ve özgür abide bu sonuçları önümüzdeki günlerde öğrencez

29b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Perş. Mayıs 07, 2009 2:32 pm

berk9898

arkadaşlar şuan transfer listemizde oytun abi özgür abi ve akın abi
var teklifimizi kabul ederlerse takımımız nerdeyse bamla eşit güçte olucak

30b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Ptsi Mayıs 04, 2009 6:19 pm

trunks

trunks

bana emir vermeyi kes ve kendi konuna git engin abi ve bütün modlar burdaki ağır konuşmalar için takımca özür diliyoruz k.b fatih sende konuna git

31b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Ptsi Mayıs 04, 2009 4:14 pm

gaia9

gaia9

Laf sana filan gelmiyor birkere ikincisi de iki konuşurken üçüncüsüne susmak düşer asabımı bozma benim tamam mı arkadaşım bana laf etmesin ben de laf etmem tamam mı o zaman git ve benim konularımda ki bütün mesajlarını admin ve mod'lara sildirt!

En son gaia9 tarafından Salı Mayıs 12, 2009 1:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

32b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Ptsi Mayıs 04, 2009 2:41 pm

trunks

trunks

şimdi bu laf bana mı gitti berk9898 e mi gitti bende yenmek için oynuom zevk de alıom yenmek için ama sevk de alıom ve artık bizim konumuzdan cık!!!!! Çok konustunuz çık artık konudan fatih!! Exclamation

33b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Ptsi Mayıs 04, 2009 12:42 pm

gaia9

gaia9

Berk sana tek laf sölüyorum çok bzulacaksın bu lfımı unutma;Historia Turnuvası'nda yarı finalde elendi 'diye tartışma,kavga çıkaran ben değilim.B-Daman'ın amacı yenmek değil,oynamaktır Carousel turnuvasında 3-5 çocuğa B-Daman oynamayı zevkle yılmadan öğrettim(aralarında 4-5 yaşlarında çocuklar da dahil olmak üzere)bu yüzden sen asla gerçek B-daman'cı olamazsın niye mi?Senin amacın sadece yenmek ve başarı almak benim amacım ise B-Daman' yaymak ve oyundan zevk almak biz ruhumuzla B-Daman oynarız senin gibi istedğim zaman para cepte B-daman alamıyoruz Engin abi bu arada senden de özür diliyorum.Siteni Berk v ben oldukça kirlettik istersien beni banla falan farketmez ama Berk bu yaptığın olayı hiçbir B-DaDevils üyesi unutmayacak onu bil sen başarılı bir oyuncu olabilrsin ama asla gerçek bir B-Daman'cı olamazsın...

34b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Paz Mayıs 03, 2009 9:15 pm

trunks

trunks

Berk adaşım Very Happy senin bir sözüne darıldım 2 kişi değil 3 kişi Ben, sen , rüçhan ve çok güzel konuştun fatih şimdi bizim konumuzdan cıksan daha iyi olur burası bizim konumuz!!!! İç işlerimize karışmayın !!!

35b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Paz Mayıs 03, 2009 8:07 pm

berk9898

iyi ozaman takım için bir internet sitesi hazırlamıştım istersen bir ara bak ve ayriyetten 25 adamın var tamamda kaç dereceniz var he biz iki kişiyiz ama yinede 5 derecemiz var peki ya sizin özgür abi olmasa hiçbir dereceniz olamaz o yüzden sus sus ...

36b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Paz Mayıs 03, 2009 7:05 pm

trunks

trunks

Fatih kişi sayısı önemli değildir sen şöyle konuştun

fatih:takımda 25 kişiden fazla kişi var
ben: 1 savaşta 3 tane askerin mi olması iyi 500000000 tane bebeğin mi (size bebek demek istemedim)
yani sayı önemli değildir bunu unutma!!!

37b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Paz Mayıs 03, 2009 5:02 pm

gaia9

gaia9

Takım isterse batsın(ki artık UPBT ile birleştik 25'i geçik adamımız var.Bak dediklerime karşı çıkamadın sadece takımın kötü gidşatını öne konuşarak devam ediyorsun ...

38b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Paz Mayıs 03, 2009 1:23 pm

berk9898

fatih sen en iyisi daha konuşma yoksa takımının başına çok kötü şeyler gelir yani BUGÜNÜ ARIYICAKSIN o yüzden şansını zorlama ayrıyetten ben sana önümde eğilmi dedim

39b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Paz Mayıs 03, 2009 12:14 pm

gaia9

gaia9

Berk sana bir laf ederdim ama özür dilerim etmemeye çalışıyorum ben mi övünüyorum?karma yapma paylaşım yapma ile övünülüyorsa sorun yok tmm mı soykan bu arada senin hatrın var bişe demiyorum ağzımı açtırmayı benim soykan dediki bu eğitmen takım mı neymiş olayı azda olsa anladım hem rütbende yüksek daha ne istiyorsunuz anlamıyorum sen benden takımın %50 hissesini bize verin gibisinden konuşuyorsun takımın kaptan yardımcısısınız daha ne istiyorsunuz anlamadım ki kafam bozuk zaten bu arada Berk şimdi bakbaklaı sen sitede anamesajın(takımın olduğu bölümde)bir günden sonra soykanın iziim başarımız yok değince bende sildim olaydan çok vakit geçti.Bide bilip bilmeden konuşma tmm mı?Soykan yarı finalde ben ise 8. oldum.TR'nin en iyi oyuncusu olduysanız sizin önünüzde mi eğilcem peh.!!o zaman girmeden önce ben TR'nin en iyi oyuncusuyum die girmiyecektin bizim takıma tmm mı.Rüçhan abi sana laf etmiyorum sadece bişe sölicem sende bişe bilmeden konuştun.Rüçhan abi senin takımdan çıkmadığını anladım başımızın üstünde yerin var ama Berk bunu bilki seni adamdan saymıştım ki artık kimin ne olduğunu anladım.

40b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS C.tesi Mayıs 02, 2009 9:54 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

berk9898 demiş ki:arkadaşlar benim bu b-dadevils dan çıkma nedenim türkiyedeki en iyi oyunculardan birisi olmam ve birde fatihin hep kendi hakkında övünüyor ama ttüm işi rüçhan abiyle biz yapıyoruz fatih hep kendi hakkında övünüyor

işte burda berk çokk haklısın..türkiyenin en iyi oyuncuları berk ve beni bir türlü clan özel uye yapmamalarıda ortamı kızıştıran kıvılcım oldu ..

41b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS C.tesi Mayıs 02, 2009 7:08 pm

berk9898

hee birde belki hatırlarsınız carousel turnuavsında fatih yarı finalde elenmişti takımımıza başarı getiren oyunculara kendisini yazmış soykanıda cevahirdeki turnuva 8.liği olarak yazmıştı sonra rüçhan abi demişti berkide yaz 4.ci oldu diye yaz dedi fatihin cevabı şu oldu berk yarı finalde elenmiş onları yazmıyoruz soykanda öyle oldu bende çeyrekte elendim ilk 3'e girenleri yazıorm bu arada Enes kaçıncı oldu ?- demişti flood için özür dilerim

42b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS C.tesi Mayıs 02, 2009 6:56 pm

berk9898

arkadaşlar benim bu b-dadevils dan çıkma nedenim türkiyedeki en iyi oyunculardan birisi olmam ve birde fatihin hep kendi hakkında övünüyor ama ttüm işi rüçhan abiyle biz yapıyoruz fatih hep kendi hakkında övünüyor

43b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS C.tesi Mayıs 02, 2009 3:49 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

berk9898 demiş ki:ben b-dadevilsdan çıkıyorum

valla soykan bana bsi deme sonra o berk in kararı..xD

44b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS C.tesi Mayıs 02, 2009 1:47 pm

soykan34

soykan34

Berk çıkma bak Rühanda çıkmadı.Rütbenizide yükselticeğiz.Hadi çıkma be Berk

45b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS C.tesi Mayıs 02, 2009 1:34 pm

berk9898

ben b-dadevilsdan çıkıyorum

46b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS C.tesi Mayıs 02, 2009 11:07 am

rider of b-daman

rider of b-daman

evet fatih ben takımdan çıkmadım ama berk i bilemicem xD

47b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Cuma Mayıs 01, 2009 9:13 pm

soykan34

soykan34

Fatih sen bilmiyorsun ama Rüçhan abiler bizim takımdan çıkmadıki Very Happy

48b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Cuma Mayıs 01, 2009 8:59 pm

gaia9

gaia9

Ad biraz özenti ama Smile nese soylkanın dedine göre bizim eğitim takımımızıdınız şimdi değilmişsiniz.

En son gaia9 tarafından Salı Mayıs 12, 2009 1:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

49b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Cuma Mayıs 01, 2009 2:44 pm

trunks

trunks

rüçhan toplantı kaçta kanka ??

50b-daKNIGHTS - Sayfa 2 Empty Geri: b-daKNIGHTS Cuma Mayıs 01, 2009 12:45 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

berk9898 demiş ki:rüçhan abi toplantı kaçta

sen bana mp ile msn adresini ver bgn yapıcaz saat 19:30 da ..

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki