B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

B.A.M klanı

+10
gaia9
soykan34
TaKaO
M@TR@K
Admin
neska
kinomiya_takao
tyux89
skullkid
SchwarzeDranzer
14 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

1B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Paz Şub. 22, 2009 9:54 pm

berk9898

oytun abi ve uygar abiye sorabilirsin

2B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Paz Şub. 22, 2009 9:53 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Tamam biz seni yakın takibe alalım bakalım performansını nasıl devam ettireceksin... Smile

3B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Paz Şub. 22, 2009 9:47 pm

berk9898

deniz abi ben 21 şubataki turnuvada birinci ıldum

4B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Paz Şub. 22, 2009 9:45 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

*Klandakiler BAM merkezine henüz gidemiyor.
*Evet istersem UPBT ile girerim istersem BAM ile (gerçi BAM biraz böyle oyuncu rütbesi gibi de aynı zamanda, ustanın da üstü falan, en iyisi işte)
*Hangi turnuvada birincilik aldın Berk? Ona göre seni yakından takip edicez. Smile

5B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Paz Şub. 22, 2009 7:01 pm

berk9898

deniz abi ben başvuruda bulunabilirmiyim

6B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Paz Şub. 22, 2009 8:25 am

TaKaO

TaKaO

Deniz abi BAM Klanındakiler başka takımlar ile turnuvaya girebiliyor mu?

(Mesela sen UPBT adına turnuvaya girebilecek misin)?

7B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Perş. Şub. 19, 2009 7:39 pm

berk9898

peki deniz abi peki bu klandakiler b-daman araştırma merkezine serbestçe gidebilceklermi

8B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Çarş. Şub. 11, 2009 6:10 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Bundan sonraki turnuvada da oyuncu almayı planlıyoruz. Haydi bakalım B-Daman sayımızı artıralım misketleri ele alalım çalışalım..! Smile

Bu arada hem bu takımda olup hem de başka bir takımda olabilirsiniz. Bu takım sadece en iyi olanları topluyor. Mesala ben hem bu takımda kurucuyum hem de UPBT İstanbul'da takım kaptanıyım. Smile

9B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Ptsi Şub. 09, 2009 1:21 pm

ozgur

ozgur

saolun arkadaşlar benim hard disk yandı babamında işleri var oyuzden taptıramadım ama foruma girmeye çlşcm okuldan gircm artık

10B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı C.tesi Şub. 07, 2009 9:19 pm

skullkid

skullkid

SchwarzeDranzer demiş ki:Arkadaşlar, bu haftaki turnuvalarda Özgür iki kez 2.lik, Cuma günü de 1.lik aldığı için onu klana davet ettim. Benim şartlarımda karşılıklı B-Daman oynadık. Ve beni 20-15 yendi. İlk İstanbul oyuncumuz olan Özgür'ü tebrik ediyorum. Smile
bunuda bildim
20 15 de fema olmuş Very Happy Very Happy Very Happy

11B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı C.tesi Şub. 07, 2009 8:31 pm

trunks

trunks

özgür kim be ndaha bilmiorum ama genede ÇOOOOOOOK TEBRİKLER

12B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı C.tesi Şub. 07, 2009 8:22 pm

neska

neska

Ozgur Tebrikler

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

13B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı C.tesi Şub. 07, 2009 6:25 pm

*Enju*

Tebrikler Özgür. Smile

14B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı C.tesi Şub. 07, 2009 2:12 pm

soykan34

soykan34

Tebrikler Özgür. Very Happy

15B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı C.tesi Şub. 07, 2009 2:09 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Arkadaşlar, bu haftaki turnuvalarda Özgür iki kez 2.lik, Cuma günü de 1.lik aldığı için onu klana davet ettim. Benim şartlarımda karşılıklı B-Daman oynadık. Ve beni 20-15 yendi. İlk İstanbul oyuncumuz olan Özgür'ü tebrik ediyorum. Smile

16B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Cuma Şub. 06, 2009 11:27 am

soykan34

soykan34

Fatih merak etme çııkmam B-DaDevils'den
Bu takımdana vazgeçtim Fatih HAKLI Very Happy

17B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Cuma Şub. 06, 2009 10:39 am

gaia9

gaia9

OoPssSS....Very Happy soykan istersen takımdan çıkabilirsin de iki takımda nasıl olacaksın takımlar turnuvası olsa ne etçez.soykan bnce kaptırma takım kaptanlığını bak takım çok büyük bir sadece b-damanlarımız az arkadaşlar b-dadevilsde olanlar hemen b-dadevils konusuna gelsin çnkü bir açıklama yapacağım.

18B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Salı Şub. 03, 2009 12:25 pm

soykan34

soykan34

skullkid demiş ki:surur tablomuza koyarız seini artık orda olursun ama unutma karşında 2 büyük rakişp olucak kaan ve özgür birine denk gelirsen yersin Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Zaten B-DaDevils'ten çıkmam.
İnşallah Kazanırım.

19B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Salı Şub. 03, 2009 11:20 am

skullkid

skullkid

surur tablomuza koyarız seini artık orda olursun ama unutma karşında 2 büyük rakişp olucak kaan ve özgür birine denk gelirsen yersin Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

20B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Salı Şub. 03, 2009 12:39 am

soykan34

soykan34

Bence daha düşünmeyin daha turnuvaya 2 gün var Very Happy

21B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Salı Şub. 03, 2009 12:38 am

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Onu düşünmemiz gerek.

22B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Salı Şub. 03, 2009 12:36 am

soykan34

soykan34

Ben İstinyede ve cevahirdekine katılıcam.Eğer birinci olursam Very Happy hem B-DaDevils hem de burada olabilirmiyim Very Happy

23B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Salı Şub. 03, 2009 12:21 am

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Bu hafta yapılacak olan 3 turnuvayı gözden geçirip ona göre turnuva birincilerine "takıma katılma teklifi" yapacağız.

Eğer turnuvada birinci olan oyuncu takıma girmeyi isterse, takım üyelerinin belirlediği şartlarda onlara karşı B-Daman maçları yapacaktır.

Takıma girmek büyük çaba isteyecek... Önce turnuvada birinci olmak gerekli, sonra BAM'dan gelen teklif üzerine belli şartlarda yapılacak maçlar...

Ben sizin yerinizde olsam baya çaba gösterirdim Wink

Önce alabildiğim kadar B-Daman ve aksesuar alırdım, bunların özelliklerini inceleyip sonra onlardan kullanabileceğim gibi bir karma yapardım (tabii ki iyi bir karma için elinizde bir çok B-Daman olması gerekmekte). Sonra da tabii yetilerimi geliştirmek için bir sürü antrenman.

Haydi bakalım herkes kendini ve B-Daman'ını kuvvetlendirsin Wink

24B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Ptsi Ocak 26, 2009 9:18 pm

TaKaO

TaKaO

Ben Bursa turnuvasında 2. olursam almaz mısınız?Çünkü ikinciye B-Da veriyorlar da 1. olmaktansa 2. olurum.

Edit:Düşündüm de 1.liğin manevi değeri var 1. olurum Very Happy

25B.A.M klanı Empty Geri: B.A.M klanı Paz Ocak 18, 2009 7:14 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

tyux89 demiş ki:
M@TR@K demiş ki:Takımımıza girmek için turnuvalarda kendinizi göstermeniz lazım. Yani çok çalışcaksınız... Very Happy
sizinle sadece b.daman oynamıcaz bb lerinizi hazır tutun sampion luk benim we takımdaki yerimide hazırlayın Very Happy Very Happy Laughing komik bi şaka özellikle daha b daman almayan biri için ama burda heryerde satılmıo tahminen ordan alıcam b daman we hafife alamayın kuralları biliyorum yani pratik yok ama oyun hakında bilgim war daha önce bu tür turnuwalar yurt dısında olmus onları izledim biraz

Bu turnuvada henüz kimseyi İstanbul oyunculuk kadromuza almış değiliz, bu iyi bir fırsat olacak sizler için.

@tyux : Abicim sen neden gelmedin o gün yahu?

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki