B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!)

+5
soykan34
yakamoz786
enjyu_yigit
tyux89
alidenizates
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Ptsi Şub. 09, 2009 11:18 pm

yakamoz786

yakamoz786

Benide alırmısın?

2BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Ptsi Şub. 09, 2009 9:33 pm

berk9898

ad:berk soyad:çamursoy derece:3.

3BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Çarş. Ocak 14, 2009 6:05 pm

gaia9

gaia9

Başvuru İpTal!

4BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Ptsi Ocak 05, 2009 6:39 pm

Admin

Admin
Admin

bu takımda çok sıkı olmuş.. hepinize başarılarrrr..

http://www.b-daman.com.tr

5BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Ptsi Ocak 05, 2009 6:11 pm

alidenizates

alidenizates

herkes alındı Wink

6BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Paz Ocak 04, 2009 6:42 pm

soykan34

soykan34

beniide alırmısın

7BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Paz Ocak 04, 2009 1:24 pm

ozgur

ozgur

ewt soylemeyi unuttum benide al . . .

8BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Paz Ocak 04, 2009 12:45 am

tyux89

tyux89

ohoo biz eski kadroyu hemen hemen tamamladık hos geldin klanına katılmaktan mutlu olurum Very Happy

9BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Çarş. Ara. 31, 2008 1:10 pm

alidenizates

alidenizates

bilmiyorum ama inşallah vardır Çağrı'yı çok özledim.

10BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Salı Ara. 30, 2008 8:45 pm

ozgur

ozgur

bide çağrı vardı rei yani oda varmı hala ?

11BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Salı Ara. 30, 2008 6:48 pm

alidenizates

alidenizates

ozgur demiş ki:vay tako senmisin hatırladınmı beni koşuyoduk tv8 de atv deki programlar ageldiimde kaç yaşındasın 14 tu heralde aynı yaştaydık diye aklımda kaldıda
uzun saçlıydım hatta

Evet. Uzun zaman geçti. Yeni programda görüşeceğiz. Smile

12BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Salı Ara. 30, 2008 5:06 pm

yakamoz786

yakamoz786

alidenizates demiş ki:Hiç sorun değil arki hiç olmamış gibi düşün. ^^

Düşünceli karşıladığın için teşekkür ederim.

13BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Salı Ara. 30, 2008 4:46 pm

ozgur

ozgur

vay tako senmisin hatırladınmı beni koşuyoduk tv8 de atv deki programlar ageldiimde kaç yaşındasın 14 tu heralde aynı yaştaydık diye aklımda kaldıda
uzun saçlıydım hatta

14BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Salı Ara. 30, 2008 3:43 pm

alidenizates

alidenizates

Hiç sorun değil arki hiç olmamış gibi düşün. ^^

15BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Salı Ara. 30, 2008 3:17 pm

yakamoz786

yakamoz786

Abi gerçekten çok özür dilerim bilmiyordum hemen mesajımı düzenleyeceğim.

16BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Salı Ara. 30, 2008 1:07 pm

alidenizates

alidenizates

Yok arkadaşlar ben de görevliyim şirkette. Yani atmıyorum Very Happy Engin abiye söyleyin anlatır inanmazsanız Very Happy (Bu arada bana abi denemeyin şirketteyim ama aranızdan biriyim hem yaşça da çok büyük değilim) Bu arada şirketteyim ama tanıdığınız ''Deniz Abi'' ben değilim. Hani beyblade programımız vardı ya. Çılgın Topaçlardı sonra Oyun Bahçesi oldu ben oradaki Takao'yum işte. Yeni programda da olacam amacımız hep birlikte bu güzel oyunu Türkiye'ye tanıtmak. Ben buradaki herkesle kanka gibi olmak isterim. ^^

17BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Ptsi Ara. 29, 2008 11:12 pm

Admin

Admin
Admin

Sağduyulu mesajın için teşekkürler Özgür.

http://www.b-daman.com.tr

18BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Ptsi Ara. 29, 2008 10:19 pm

ozgur

ozgur

arkadaşlar site yeni açıldı kavga çıkarmayalım hemen bunun için demiyorum yanlış anlama oldu sadece genel olrk soyluyorm bende çabuk sinirleniyorm bbw de çok kavga eetim bende dikkat etçm artık . . .

19BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Ptsi Ara. 29, 2008 6:41 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

soykan34 demiş ki:bdamanının türkiyeye getirilmesinde bir payı var deniz abinin
alidenizates nickli arkadaş Deniz abi mi o zaman ben sözlerimi geri alıyorum.Hiç bilmiyordum...

20BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Ptsi Ara. 29, 2008 6:33 pm

soykan34

soykan34

bdamanının türkiyeye getirilmesinde bir payı var deniz abinin

21BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Ptsi Ara. 29, 2008 6:05 pm

yakamoz786

yakamoz786

Takımında başarılar deniz abi...

En son yakamoz786 tarafından Salı Ara. 30, 2008 3:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

22BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Ptsi Ara. 29, 2008 5:58 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

alidenizates demiş ki:Bu klanı özellikle benim aracılığımla siteye gelenlerin katılması için kurdum. Benim aracılığımla siteye başvuranlar alacağı ürünlerden %10 indirimden faydalanabilecekler. Bunun dışında genel bir takım olması isteğiyle herkes gelebilir.
Kim olduğunu bilmeden birşey söylemiyorum?O nedenle arkadaşım bu sitenin yönetcilerinin arkadaşı falan birşey misin?Çünkü senin aracağılınla siteye üye olanların B-Daman ürünlerinden %10 indirim alacağına göre...
Ayrıca genel takım diye bir kavram yok.Herkesin kendi takımı var.Ha kardeş takım olalım diyorsan tamam...

23BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Ptsi Ara. 29, 2008 12:58 pm

alidenizates

alidenizates

Bu klanı özellikle benim aracılığımla siteye gelenlerin katılması için kurdum. Benim aracılığımla siteye başvuranlar alacağı ürünlerden %10 indirimden faydalanabilecekler. Bunun dışında genel bir takım olması isteğiyle herkes gelebilir.

24BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty Geri: BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Ptsi Ara. 29, 2008 1:43 am

tyux89

tyux89

klan takım manasında nası diger takım üyesi gelebilir karıştırma ortalıgı kardes

25BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Empty BDTK (B-DAMAN TÜRKİYE KLANI!) Paz Ara. 28, 2008 6:38 pm

alidenizates

alidenizates

Klanımıza her b-damancı davetlidir. Takımımız diğer tüm Türk B-Daman takımıyla kardeştir ve diğer klanlardan kişiler de buraya üye olabilir. (Her B-Damancı arkadaşımız üye olsun.)

Üyeler: (Gruptaki herkes eşittir yönetici gibi ayrıcalıklar yoktur)
tyux
özgür
soykan
alidenizates

En son alidenizates tarafından Ptsi Ocak 05, 2009 6:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]