Benide alırmısın?
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
ozgur demiş ki:vay tako senmisin hatırladınmı beni koşuyoduk tv8 de atv deki programlar ageldiimde kaç yaşındasın 14 tu heralde aynı yaştaydık diye aklımda kaldıda
uzun saçlıydım hatta
alidenizates demiş ki:Hiç sorun değil arki hiç olmamış gibi düşün. ^^
alidenizates nickli arkadaş Deniz abi mi o zaman ben sözlerimi geri alıyorum.Hiç bilmiyordum...soykan34 demiş ki:bdamanının türkiyeye getirilmesinde bir payı var deniz abinin
En son yakamoz786 tarafından Salı Ara. 30, 2008 3:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kim olduğunu bilmeden birşey söylemiyorum?O nedenle arkadaşım bu sitenin yönetcilerinin arkadaşı falan birşey misin?Çünkü senin aracağılınla siteye üye olanların B-Daman ürünlerinden %10 indirim alacağına göre...alidenizates demiş ki:Bu klanı özellikle benim aracılığımla siteye gelenlerin katılması için kurdum. Benim aracılığımla siteye başvuranlar alacağı ürünlerden %10 indirimden faydalanabilecekler. Bunun dışında genel bir takım olması isteğiyle herkes gelebilir.
En son alidenizates tarafından Ptsi Ocak 05, 2009 6:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Similar topics