bugunku bolumu izleyen birisi anlatabilrmi avaba şimididen sağolun . . . .
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
saçıdeğişmiyor ama üstü değişiyordu ben izlemeyediğimden görmedimTaKaO demiş ki:Fiziksel olarak değişmedi.Sadece daha da güçlendi acayip sert atışlar yapmaya başladı.
cain değiştimi hiç bölümdeTaKaO demiş ki:Dün ve bugünkü bölümler çok güzeldi..Özellikle Caın'ı çok sevdim.O terlik tam benlik yani .Akın abi bana 1 hafta önceden söylemişti"Caın benim adamım,izle görürsün"diye,izledim gördüm evet artık benimde adamım.
FoReVeR CaIn
Biliyorum bayağı eksik ama aklımda kalanı söyledim...skullkid demiş ki:kesin cobalt blade ile yarışcak terryenjyu_yigit demiş ki:Bugünkü bölümde Li Cobalt Blade'i almak için görevlendirildi.Yamato'nun annesini hipnotize etmeye çalışırken müşterileri hipnotize etti xD.Sonra Yamato ve arkadaşları geldi.Li'yi yakalarken birkaç domuz geldi.Yamato ile Li onları yendi.Sonra Wen ile Enjyu Wing Ninja'yı aldılar ve Li Wing Ninja'yı kırdı.Sonra da Li ve Terry'nin maçının başladığı anonsu yapıldı ve bölüm bitti...
ve çok eksik anlatıyorsun
kesin cobalt blade ile yarışcak terryenjyu_yigit demiş ki:Bugünkü bölümde Li Cobalt Blade'i almak için görevlendirildi.Yamato'nun annesini hipnotize etmeye çalışırken müşterileri hipnotize etti xD.Sonra Yamato ve arkadaşları geldi.Li'yi yakalarken birkaç domuz geldi.Yamato ile Li onları yendi.Sonra Wen ile Enjyu Wing Ninja'yı aldılar ve Li Wing Ninja'yı kırdı.Sonra da Li ve Terry'nin maçının başladığı anonsu yapıldı ve bölüm bitti...
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
Similar topics