B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

B daman karakterleri

+8
*Enju*
TaKaO
neska
yakamoz786
ozgur
enjyu_yigit
soykan34
kinomiya_takao
12 posters

En sevdiğiniz Karakter Hangisi

B daman karakterleri Vote_lcap38%B daman karakterleri Vote_rcap 38% [ 8 ]
B daman karakterleri Vote_lcap29%B daman karakterleri Vote_rcap 29% [ 6 ]
B daman karakterleri Vote_lcap5%B daman karakterleri Vote_rcap 5% [ 1 ]
B daman karakterleri Vote_lcap10%B daman karakterleri Vote_rcap 10% [ 2 ]
B daman karakterleri Vote_lcap0%B daman karakterleri Vote_rcap 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 21

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Perş. Eyl. 30, 2010 5:52 pm

simyager

simyager

Enju bir numara sonra Bull geliyor.

2B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri C.tesi Eyl. 11, 2010 9:48 pm

Bull #1 Fan

Bull #1 Fan

ben bull dedim bull en iyisi cheers

http://battlebdaman.forumdizini.com

3B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Salı Ocak 20, 2009 7:50 pm

gitt872

yamato delgado

4B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Salı Ocak 20, 2009 10:38 am

*Enju*

Yeni yeni çözdüm Very Happy

5B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Salı Ocak 20, 2009 10:22 am

skullkid

skullkid

*Enju* demiş ki:
skullkid demiş ki:
enjyu_yigit demiş ki:
ozgur demiş ki:enju yu pek tanımıorm nsl oynadığını gormedim oyuzden yamato dedim
Gölgeler Birliği'nin en iyi B-DaPlayer'ı.Acayip süper oynuyor(Yabancı videolardan biliyorum.).Karizma da var.Kai gibi.Daha ne diyim yani xD
hiç iyi oynamıyor olm tek topla babamda yener XD Very Happy

Nasıl oynamıyor direk adamların Bdamanını kırıyor Cool
alay geçtimi anlamadın tabi XD
ilk bdamanım zaten oyüzden o

6B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Salı Ocak 20, 2009 9:46 am

*Enju*

skullkid demiş ki:
enjyu_yigit demiş ki:
ozgur demiş ki:enju yu pek tanımıorm nsl oynadığını gormedim oyuzden yamato dedim
Gölgeler Birliği'nin en iyi B-DaPlayer'ı.Acayip süper oynuyor(Yabancı videolardan biliyorum.).Karizma da var.Kai gibi.Daha ne diyim yani xD

Nasıl oynamıyor direk adamların Bdamanını kırıyor Cool

7B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Salı Ocak 20, 2009 12:17 am

skullkid

skullkid

enjyu_yigit demiş ki:

8B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Ptsi Ocak 19, 2009 7:54 pm

*Enju*

soykan34 demiş ki:Enjyu iyi oynuyor ama bence tipi yok..

Bende tipine hayranım ! Very Happy

Enjyu ve Gray. Ama Enjyu işaretliyeceğim.

9B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Ptsi Ocak 19, 2009 7:21 pm

TaKaO

TaKaO

Gray'ın oyun stiline hayranım.Kişiliği de havalı ve kendinden emin.Oyumu ona verdim.

10B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Perş. Ocak 15, 2009 8:28 pm

neska

neska

Yamato

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

11B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Perş. Ocak 15, 2009 6:22 pm

yakamoz786

yakamoz786

yamato.

12B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Cuma Ocak 09, 2009 9:27 pm

soykan34

soykan34

Enjyu iyi oynuyor ama bence tipi yok..

13B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Cuma Ocak 09, 2009 7:25 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

14B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Cuma Ocak 09, 2009 6:48 pm

ozgur

ozgur

enju yu pek tanımıorm nsl oynadığını gormedim oyuzden yamato dedim

15B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Cuma Ocak 09, 2009 5:23 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

4ever Enjyu!!!

16B daman karakterleri Empty Geri: B daman karakterleri Cuma Ocak 09, 2009 3:46 pm

soykan34

soykan34

Bence Gray çünkü çok iyi bir b-daplayer

17B daman karakterleri Empty B daman karakterleri Cuma Ocak 09, 2009 1:36 am

kinomiya_takao

B daman karakterleri arasında sevdiğiniz karakterler hakkında konuşabilirsiniz...

http://www.bdaman.com.tr

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]