Enju bir numara sonra Bull geliyor.
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
En sevdiğiniz Karakter Hangisi
alay geçtimi anlamadın tabi XD*Enju* demiş ki:skullkid demiş ki:hiç iyi oynamıyor olm tek topla babamda yener XDenjyu_yigit demiş ki:Gölgeler Birliği'nin en iyi B-DaPlayer'ı.Acayip süper oynuyor(Yabancı videolardan biliyorum.).Karizma da var.Kai gibi.Daha ne diyim yani xDozgur demiş ki:enju yu pek tanımıorm nsl oynadığını gormedim oyuzden yamato dedim
Nasıl oynamıyor direk adamların Bdamanını kırıyor
skullkid demiş ki:hiç iyi oynamıyor olm tek topla babamda yener XDenjyu_yigit demiş ki:Gölgeler Birliği'nin en iyi B-DaPlayer'ı.Acayip süper oynuyor(Yabancı videolardan biliyorum.).Karizma da var.Kai gibi.Daha ne diyim yani xDozgur demiş ki:enju yu pek tanımıorm nsl oynadığını gormedim oyuzden yamato dedim
hiç iyi oynamıyor olm tek topla babamda yener XDenjyu_yigit demiş ki:Gölgeler Birliği'nin en iyi B-DaPlayer'ı.Acayip süper oynuyor(Yabancı videolardan biliyorum.).Karizma da var.Kai gibi.Daha ne diyim yani xDozgur demiş ki:enju yu pek tanımıorm nsl oynadığını gormedim oyuzden yamato dedim
soykan34 demiş ki:Enjyu iyi oynuyor ama bence tipi yok..
Gölgeler Birliği'nin en iyi B-DaPlayer'ı.Acayip süper oynuyor(Yabancı videolardan biliyorum.).Karizma da var.Kai gibi.Daha ne diyim yani xDozgur demiş ki:enju yu pek tanımıorm nsl oynadığını gormedim oyuzden yamato dedim
Similar topics