B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

B-DaDevils B-Daman Takımı!

+16
Terry
sena
berk9898
SchwarzeDranzer
TaKaO
trunks
*Enju*
yamato4
Admin
skullkid
neska
ozgur
enjyu_yigit
yakamoz786
soykan34
gaia9
20 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [10 sayfadaki 12 sayfası]

226B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Cuma Şub. 06, 2009 3:19 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

skullkid demiş ki:
gaia9 demiş ki:Şimddiiii büyük projemi ortaya koyuyorum arkadaşlar artık her üssün bir b-damanı olacak ortak olarak bnu kabul edermisiniz?örnk:istanbul üssünde herio brekarı alacağız onun parçalarını karmalarda kullanacağız kabul eden var mı turnuva gününde para toplayıp alabiliriz.bnce diğer üslerdeki markdaşlarda böyle yapsın tabi isteğe bağlı
ankaradan 1 oy geliyor Very Happy Very Happy Very Happy
Ankara'dan 2 oy xD xD Zaten biz Caner abiyle ortağız xD xD

227B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Cuma Şub. 06, 2009 11:43 am

skullkid

skullkid

gaia9 demiş ki:Şimddiiii büyük projemi ortaya koyuyorum arkadaşlar artık her üssün bir b-damanı olacak ortak olarak bnu kabul edermisiniz?örnk:istanbul üssünde herio brekarı alacağız onun parçalarını karmalarda kullanacağız kabul eden var mı turnuva gününde para toplayıp alabiliriz.bnce diğer üslerdeki markdaşlarda böyle yapsın tabi isteğe bağlı
ankaradan 1 oy geliyor Very Happy Very Happy Very Happy

228B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Cuma Şub. 06, 2009 10:42 am

gaia9

gaia9

Şimddiiii büyük projemi ortaya koyuyorum arkadaşlar artık her üssün bir b-damanı olacak ortak olarak bnu kabul edermisiniz?örnk:istanbul üssünde herio brekarı alacağız onun parçalarını karmalarda kullanacağız kabul eden var mı turnuva gününde para toplayıp alabiliriz.bnce diğer üslerdeki markdaşlarda böyle yapsın tabi isteğe bağlı

229B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 10:58 pm

gaia9

gaia9

zaten öle merak etme

230B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 9:47 pm

skullkid

skullkid

yarın ortak gircez dhb sete

beyler birleşen takımların kaptanları yönetime girmeli

231B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 9:34 pm

soykan34

soykan34

Yarın bir tane hrome zephyr veya Cobalt alıcğım.Yanında zırh fln. da alıcağım Very Happy

232B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 9:00 pm

skullkid

skullkid

çıkar onu daha almadık ona bakarsan bende alcam b.k.

233B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 8:35 pm

gaia9

gaia9

tamam

234B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 8:33 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Banada bir Bloody Kaiser ekle.Çünkü kesin Bloody Kaiser alacağım...

235B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 8:31 pm

skullkid

skullkid

gaia9 demiş ki:Konuyu Dağıtmayalı Arkasdaşlar ! Smile bu ad tartışmasına son noktayı koyuyorum bnim adım :Fatih Bezirci:FB ama ben FB'Li değilim hatta nefret ederim bn GS'liyim Wink

Bu Arada Süper oldu takım b-damanları:

Cobalt Blade(3)gaia9,enjyu_yiğit,yamato4
Rekuso(1)soykan34
Choremo Zephyr(1)enjyu_yiğit
Bloody Kaiser(1)soykan34

enjyu_yiğit'in karması:Tetik Choremo Zephry,Cobalt Power Wing
gerisi istersen cobalt blade istersen choremo zephyr.

soykan34'ün karması:Cobalt Power Wing Dragon Magazine gerisi
bloody kaiser(power buckle yok)

gaia9'un karması:Cobalt Power Wing Power Buckle gerisi cobalt
blade

yamato 4'ün karması:One Handed Wing(Choremo Kanat),gerisi cobalt blade
yarın bluşuma var yarın b-daman alcaz

236B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 7:16 pm

gaia9

gaia9

Konuyu Dağıtmayalı Arkasdaşlar ! Smile bu ad tartışmasına son noktayı koyuyorum bnim adım :Fatih Bezirci:FB ama ben FB'Li değilim hatta nefret ederim bn GS'liyim Wink

Bu Arada Süper oldu takım b-damanları:

Cobalt Blade(3)gaia9,enjyu_yiğit,yamato4
Rekuso(1)soykan34
Choremo Zephyr(1)enjyu_yiğit
Bloody Kaiser(2)soykan34,enjyu_yiğit

enjyu_yiğit'in karması:Tetik Choremo Zephry,Cobalt Power Wing
gerisi istersen cobalt blade istersen choremo zephyr,power buckle

soykan34'ün karması:Cobalt Power Wing Dragon Magazine gerisi
bloody kaiser(power buckle yok)

gaia9'un karması:Cobalt Power Wing Power Buckle gerisi cobalt
blade

yamato 4'ün karması:One Handed Wing(Choremo Kanat),gerisi cobalt blade

En son gaia9 tarafından C.tesi Ocak 24, 2009 8:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

237B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 7:12 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

skullkid demiş ki:olm faka Bastın çünkü

ÇALIŞKANER
Ama o Çalışkan ile ilgili.Benimki direk Kan ya xD Ayrıca benim büyükbüyükbüyükbüyükdedem Almanmış xD(Kaiser Alman imparatorlarına deniliyor ya xD)

238B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 7:11 pm

skullkid

skullkid

olm faka Bastın çünkü

ÇALIŞKANER

239B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 7:08 pm

*Enju*

enjyu_yigit demiş ki:Blood(Kandemir xD) benim soyadfımda bile geçio o benim hakkım xD

Kan ile Kaiserin arasındaki ilişki ne? Razz Varsa ozaman bendede var GürKAN. Very Happy

240B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 7:07 pm

gaia9

gaia9

xD bu iler soyadı ile olsaydı xD

241B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 7:01 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Blood(Kandemir xD) benim soyadfımda bile geçio o benim hakkım xD

242B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 6:59 pm

skullkid

skullkid

beyler kek siniz haaaa
yok 4 b-damanım
ama sölyim her ilde bakımcı ve karmacı ayrı olmalı bence
ben blood alcam yiğit döverim Very Happy

243B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 6:58 pm

gaia9

gaia9

o zaman adil bir karma yapacağım fikirleriizde alacağım

cobalt blade(3):gaia9,enjyu_yiğit,soykan34
choremo zephyr(1)enjyu yiğit
bloody kaiser(1)enjyu_yiğit

244B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 6:28 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Fatih benim Bloody Kaiser'im olacak büyük ihtimalle.Bu yüzden eklersen sevinirim Bloody Kaiser'i...

245B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 6:26 pm

gaia9

gaia9

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla takımda şu b-damanlar var:
Cobalt Blade(3)
Choremo Zephyr(1)
caner abinin dediğine göre 4 b-damanı varmmış onlarıda söylerse karma yapıcağımm..

246B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 6:22 pm

gaia9

gaia9

Bilmiorm şuan kafamda şöle tasarladım ama olur mu bilmem:

-gaia9(karmacı)
-soykan34(karmacı)
-enjyu_yiğit(karmacı)

Bakımcı dediklerim B-Damanları sökçek ayarlarını yapçak mandalları ayarlıcak yay gerilince onu düzeltçek fln..

247B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 6:15 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Ankara bakım ve karma ikiside uygun bana...

248B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 6:13 pm

gaia9

gaia9

Caner abi B-Damanlarını söyle bende karma yapayım...

249B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 1:54 pm

skullkid

skullkid

ankar bakım karmayı istiyorum beyler

250B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 10 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Ocak 24, 2009 12:27 pm

gaia9

gaia9

Ve de takımda bölümlere ayrılacağız birisi takım b-damanları ile karma ypıcak kimi ise b-damanların bakımından zorunlu olacak

Sayfa başına dön  Mesaj [10 sayfadaki 12 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki