soykan34 demiş ki:Sonuç açıklandı mı?
Flood için üzgünüm
Palladium'da olan Turnuva sonuçları anasayfada var.
Tıkla B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
soykan34 demiş ki:Sonuç açıklandı mı?
Flood için üzgünüm
Sen dereceye giremedin mi Soykan?soykan34 demiş ki:Bugün turnuvada 5-6 yaşında 2 ççocuk yarışıyorlardı.Sürekli biri ona ben seni vurdum diyor diğer çocukta haır felan diyordu.Sonra tekrar ben seni yendim dedi.Diğer çocukta beni deli etme dedi.Sonra annesi çocuğa gel dedi.Çcuk hayır ben kupayı kazanıp gelicem dedi.
Sonrra çocuk gitti giderken orada kulandığı b-damanıda alıp
gidiyordu.ORDAN BİRİSİ İZİN VERMEDİ.
mambos demiş ki:bursadaki turnuvalar ne zaman olacak acil çünkü b damanım yok para biriktiriyorum katılamamak istemiyorum lütfen hemen söyleyin
TaKaO demiş ki:mambos demiş ki:bursadaki turnuvalar ne zaman olacak acil çünkü b damanım yok para biriktiriyorum katılamamak istemiyorum lütfen hemen söyleyin
Bursa'da nerdesin?Neyse,Ö.M. den ulaş bana beraber almaya gideriz.Oh be sonunda B-DaPlayer buldum
trunks demiş ki:b-daman adığında hiçbir zaman yanında DHB ARMOR vermezler DHB ARMOR´u da gene kendin alcaksın ayrı
trunks demiş ki:30 veya 32 ben almadım ama ben set almayı düşünüyorum
|/|3+!|| demiş ki:@mambos:DHB Armor'u turnuva setiyle birlikte temin edersen daha ucuza gelmiş olur.Setin içerisinde 1 adet DHB Armor,4 adet B-Daman zırhı,1 adet saha,1 adet B-Daman Zero,10 adet B-Daball ve 8 adet de kâğıt hedef vardır.Ayrıca,eğer benim gibi elinde hiç B-Daman bulunmuyorsa kesinlikle set almanı öneririm.Saha ve B-Daman içeriğiyle bir hâli doyurucu.Ayrıca,turnuvaya katılmadan önce antrenman yapmak istiyorsan da en iyi seçenek settir.