B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Toyzz Shop Turnuvaları

+19
enjyu_yigit
mambos
|/|3+!||
neska
yamato811
Zibbidy
umut1785
SchwarzeDranzer
kinomiya_takao
M@TR@K
rider of b-daman
*Enju*
yakamoz786
gaia9
skullkid
soykan34
trunks
TaKaO
Admin
23 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [5 sayfadaki 6 sayfası]

101Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Çarş. Şub. 04, 2009 6:48 pm

Zibbidy

Zibbidy

soykan34 demiş ki:Sonuç açıklandı mı?
Flood için üzgünüm

Palladium'da olan Turnuva sonuçları anasayfada var.
Tıkla B-Daman

102Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Çarş. Şub. 04, 2009 6:49 pm

soykan34

soykan34

Yok palladium değil.İstinye park.

103Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Çarş. Şub. 04, 2009 6:53 pm

neska

neska

Kim kazandi peki turnuvayi,

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

104Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Çarş. Şub. 04, 2009 10:34 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

3 Şubat Palladium - Toyzz Shop Turnuvası Sonuçları:

1. Ark Özleş
2. Özgür Köksel
3. Berkant Yılmaz

Özgür abi bilerek mi yapıyor anlamadım xD xD Sürekli 2. oluyor.Kesin B-Daman kazanmak içindir xD xD

105Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Çarş. Şub. 04, 2009 10:41 pm

soykan34

soykan34

Bugün turnuvada 5-6 yaşında 2 ççocuk yarışıyorlardı.Sürekli biri ona ben seni vurdum diyor diğer çocukta haır felan diyordu.Sonra tekrar ben seni yendim dedi.Diğer çocukta beni deli etme dedi.Sonra annesi çocuğa gel dedi.Çcuk hayır ben kupayı kazanıp gelicem dedi.
Sonrra çocuk gitti giderken orada kulandığı b-damanıda alıp
gidiyordu.ORDAN BİRİSİ İZİN VERMEDİ. Very Happy Very Happy

106Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Çarş. Şub. 04, 2009 10:44 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

soykan34 demiş ki:Bugün turnuvada 5-6 yaşında 2 ççocuk yarışıyorlardı.Sürekli biri ona ben seni vurdum diyor diğer çocukta haır felan diyordu.Sonra tekrar ben seni yendim dedi.Diğer çocukta beni deli etme dedi.Sonra annesi çocuğa gel dedi.Çcuk hayır ben kupayı kazanıp gelicem dedi.
Sonrra çocuk gitti giderken orada kulandığı b-damanıda alıp
gidiyordu.ORDAN BİRİSİ İZİN VERMEDİ. Very Happy Very Happy
Sen dereceye giremedin mi Soykan?

107Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Çarş. Şub. 04, 2009 10:47 pm

soykan34

soykan34

Ben katılmadımki.Bugün saatr 3de başlıyordu.Bne gittim.Alıştırmalar fln vardı oynadım.Sonra turnua başlarken gittim.Babamın işi vardı.Ama alıştırmalarda bir rakiple karşılaştım. 15 VEYA 16 ya 1 yendim.O kadar.
Bnde bir kaç resim vvar.

108Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Çarş. Şub. 04, 2009 11:33 pm

trunks

trunks

Very Happy Very Happy 15 veya 16 ya sadece bu kadar Very Happy fıstık gibi fark açmışsın soykan xD

109Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 9:08 am

TaKaO

TaKaO

mambos demiş ki:bursadaki turnuvalar ne zaman olacak acil çünkü b damanım yok para biriktiriyorum katılamamak istemiyorum lütfen hemen söyleyin

Bursa'da nerdesin?Neyse,Ö.M. den ulaş bana beraber almaya gideriz.Oh be sonunda B-DaPlayer buldum Very Happy

110Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 9:32 am

mambos

TaKaO demiş ki:
mambos demiş ki:bursadaki turnuvalar ne zaman olacak acil çünkü b damanım yok para biriktiriyorum katılamamak istemiyorum lütfen hemen söyleyin

Bursa'da nerdesin?Neyse,Ö.M. den ulaş bana beraber almaya gideriz.Oh be sonunda B-DaPlayer buldum Very Happy

bugün ben b daman alıcam fakat yanında dhb veriyolarmı Question
ben nilüferde oturuyom

111Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 10:25 am

trunks

trunks

b-daman adığında hiçbir zaman yanında DHB ARMOR vermezler DHB ARMOR´u da gene kendin alcaksın ayrı Very Happy Very Happy

112Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 10:28 am

mambos

trunks demiş ki:b-daman adığında hiçbir zaman yanında DHB ARMOR vermezler DHB ARMOR´u da gene kendin alcaksın ayrı Very Happy Very Happy

kaç para dhbler
Question

113Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 10:31 am

trunks

trunks

30 Very Happy veya 32 Very Happy ben almadım ama ben set almayı düşünüyorum Very Happy

114Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 10:38 am

mambos

trunks demiş ki:30 Very Happy veya 32 Very Happy ben almadım ama ben set almayı düşünüyorum Very Happy

sağol allah razı olsun

115Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 10:39 am

trunks

trunks

Very Happy bişey değil Very Happy seninde canınsaolasun Very Happy

116Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 11:01 am

|/|3+!||

|/|3+!||

@mambos:DHB Armor'u turnuva setiyle birlikte temin edersen daha ucuza gelmiş olur.Setin içerisinde 1 adet DHB Armor,4 adet B-Daman zırhı,1 adet saha,1 adet B-Daman Zero,10 adet B-Daball ve 8 adet de kâğıt hedef vardır.Ayrıca,eğer benim gibi elinde hiç B-Daman bulunmuyorsa kesinlikle set almanı öneririm.Saha ve B-Daman içeriğiyle bir hâli doyurucu.Ayrıca,turnuvaya katılmadan önce antrenman yapmak istiyorsan da en iyi seçenek settir.

117Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 11:03 am

mambos

|/|3+!|| demiş ki:@mambos:DHB Armor'u turnuva setiyle birlikte temin edersen daha ucuza gelmiş olur.Setin içerisinde 1 adet DHB Armor,4 adet B-Daman zırhı,1 adet saha,1 adet B-Daman Zero,10 adet B-Daball ve 8 adet de kâğıt hedef vardır.Ayrıca,eğer benim gibi elinde hiç B-Daman bulunmuyorsa kesinlikle set almanı öneririm.Saha ve B-Daman içeriğiyle bir hâli doyurucu.Ayrıca,turnuvaya katılmadan önce antrenman yapmak istiyorsan da en iyi seçenek settir.

SET KAÇ PARA

118Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 11:29 am

|/|3+!||

|/|3+!||

@mambos:Benim bahsettiğim TOMY markalı set,75 TL.Hasbro olanları da var ama onları tavsiye etmem.Zaten turnuvalarda Habro ürünleri kısıtlama getiriliyor.Eğer B-Daman ürünü alacaksan mutlaka TOMY markalı olanları tercih etmelisin.

119Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 12:56 pm

TaKaO

TaKaO

Bende Nilüfer'deyim lan Very Happy

ÖM den ulaş bana beraber gideriz sonra adam bulup turnuva falan yaparız parça takası yaparız ne dersin?

120Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 1:34 pm

Admin

Admin
Admin

Arkadaşlar Merhaba,
Dün gerçekleşen İstinye Park Toyzz Shop Turnuvasında dereceye girenleri açıklıyorum..

1. Atakan Belgüzel
2. Emre Durmaz
3. Abdülkadir Aktar

Dereceye giren bu arkadaşlarımıza büyük turnuvada başarıla diliyor, 6 Şubat Cuma günü Cevahir AVM Toyzz Shop'da gerçekleşecek B-daman turnuvasına herkesi bekliyoruz.

http://www.b-daman.com.tr

121Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 5:03 pm

TaKaO

TaKaO

Hayret Özgür yok Very Happy

122Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Perş. Şub. 05, 2009 11:12 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Kem talihinden uzaklaştı o bugün. Cumaya gelir. Very Happy

123Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Şub. 06, 2009 12:58 am

skullkid

skullkid

özgür yine 2ci olmaz 1. olcak bence cuma

124Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Şub. 07, 2009 2:01 pm

kinomiya_takao

oldu bile

http://www.bdaman.com.tr

125Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 5 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Şub. 07, 2009 2:03 pm

soykan34

soykan34

Resimleri koyabilir misiniz.

Sayfa başına dön  Mesaj [5 sayfadaki 6 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki