B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Toyzz Shop Turnuvaları

+19
enjyu_yigit
mambos
|/|3+!||
neska
yamato811
Zibbidy
umut1785
SchwarzeDranzer
kinomiya_takao
M@TR@K
rider of b-daman
*Enju*
yakamoz786
gaia9
skullkid
soykan34
trunks
TaKaO
Admin
23 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [3 sayfadaki 6 sayfası]

51Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 10:38 am

Admin

Admin
Admin

rider of b-daman demiş ki:bsi sorcam acaba bütün toyzz shoplarda dhb armor yada kalkan varmıdır bulamassam belki karma için başka b-da alcamda..

palladium, capitol ve natilus toyzz shoplarda bütün ürünler var..

http://www.b-daman.com.tr

52Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 11:12 am

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Capitol'e geldi mi B-Daman ürünleri? Kaç haftadır takip ediyorum gelmiyorlardı. İyi oldu bu Smile

53Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 4:04 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

hepinize çok teşekürler özellikle trunks nve ADMİN e ...

dhb armor 27 aldım ve çok memnunum..ilk baktım bulamadım gitçrktim abi ye sordum oda dur getiriyim dedi oley diye bağrıcaktım valla...Very Happy

54Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 6:21 pm

trunks

trunks

bişet değil kardes canınsaolsun:D inşallah bende alcam Very Happy Very Happy okul acıldıktan sonra mı olcak izmirde olacak turnuva lütfen okul acıldıktan sonra olsun ben DHB yi yetiştiremem de Very Happy okul acıldıktan sonra olsun izmirdeki turnuva lütfen pale Neutral

55Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 6:50 pm

trunks

trunks

DHB 44 ARMORUN yanında b-daball verioları mı veriyorlarsada kaç tane veriliyor Question

56Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 11:18 pm

trunks

trunks

admin abi Very Happy yha izmirdeki turnuvalar okul acıldıktan 1 ay falan sonra olsa olur mu DHB alcam da lütfenn 1 şey sorcam DHB alınca yanında b-daball veriyorlar mı veriyorlarsada kaçtane veriliyor bana söyler misiniz lütfen?

57Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 11:49 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Trunks, arka arkaya mesaj atmak yasak.

58Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 11:50 pm

trunks

trunks

nasıl yani ????

59Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 11:51 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Yani diyeceğini bir seferde demen gerekiyo o anda, sonrasında biri birşey daha desin ki sen mesaj at yoksa arka arkaya mesaj atınca forum dağınıklaşıyor. Mesala yukarıdaki gibi.

60Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 11:53 pm

trunks

trunks

kusura bakmayın bilmiyordum özür dilerim Sad de soruma sen cevap verebilir misin yani biliyor musun ? Sad

61Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 11:56 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Turnuvayı bilemem. B-Da Ball ise sırf B-Daman'ların içinden çıkıyor diye hatırlıyorum...

62Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 11:57 pm

trunks

trunks

saol

63Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Paz Şub. 01, 2009 8:35 pm

umut1785

Cevahir ve İstinye Parktakilere galiba gelceğiim çünkü ben istinye parkın 5 dk gerideyim

64Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Paz Şub. 01, 2009 10:16 pm

Admin

Admin
Admin

arkadaşlar gelebilecek herkesi turnuvalara bekliyoruuuuzz!!

65Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Ptsi Şub. 02, 2009 11:15 am

gaia9

gaia9

yine gelemiyorum pazar günü 12-14 gibi olsaydı gelcektim Soykan heralde sende gelemiyorsun değil mi??

66Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Ptsi Şub. 02, 2009 1:40 pm

Zibbidy

Zibbidy

Eğer bir sorun çıkmazsa Palladium'a gidicem albino

67Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Ptsi Şub. 02, 2009 2:59 pm

soykan34

soykan34

Yo ben katılıcağım

68Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Ptsi Şub. 02, 2009 5:05 pm

yamato811

yamato811

Valla istanbullu olmak isterdim istanbullular yaşadııı Laughing Laughing

69Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Ptsi Şub. 02, 2009 9:13 pm

Admin

Admin
Admin

trunks demiş ki:bişet değil kardes canınsaolsun:D inşallah bende alcam Very Happy Very Happy okul acıldıktan sonra mı olcak izmirde olacak turnuva lütfen okul acıldıktan sonra olsun ben DHB yi yetiştiremem de Very Happy okul acıldıktan sonra olsun izmirdeki turnuva lütfen pale Neutral

Merhaba,
İzmir, BUrsa, Ankara gibi şehirlerdeki turnuvalarımız Mart ayı içerisinde gerçekleşecek. Hepinize şimdiden başarılar...

70Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Ptsi Şub. 02, 2009 9:36 pm

yakamoz786

yakamoz786

Keşke Çanakkale dede olsa. Sad

71Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Ptsi Şub. 02, 2009 9:44 pm

trunks

trunks

çok teşekkürler bende para biriktiricem o zamana kadar inaşşlah JBA setini turnuvaya kadar yetiştirebilirim Very Happy Wink scratch

72Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Ptsi Şub. 02, 2009 10:32 pm

TaKaO

TaKaO

Admin demiş ki:
trunks demiş ki:bişet değil kardes canınsaolsun:D inşallah bende alcam Very Happy Very Happy okul acıldıktan sonra mı olcak izmirde olacak turnuva lütfen okul acıldıktan sonra olsun ben DHB yi yetiştiremem de Very Happy okul acıldıktan sonra olsun izmirdeki turnuva lütfen pale Neutral

Merhaba,
İzmir, BUrsa, Ankara gibi şehirlerdeki turnuvalarımız Mart ayı içerisinde gerçekleşecek. Hepinize şimdiden başarılar...

İnanın Mart ayını halatla çekiyorum Very Happy

73Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Ptsi Şub. 02, 2009 10:35 pm

trunks

trunks

ben de halatla cekiyorum inşallah halat kopmaz Very Happy

74Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Salı Şub. 03, 2009 12:13 am

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Kopar yavrucum ne olcak Very Happy

Sabırsızlanın, asılın misketlere, B-Daman'lara, hazırlanın, yapın bol bol antrenman, Japonya diyoruz, süper olacak diyoruz, "o yea" diyoruz...

Wink

75Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 3 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Salı Şub. 03, 2009 12:45 am

soykan34

soykan34

1turnuva seti 1blody Kaiser
1Knight Cavarly
1chrome
Yarın 1 cobalt alıcam.Çok güzel karmalar buldum.

Sayfa başına dön  Mesaj [3 sayfadaki 6 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki