B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Toyzz Shop Turnuvaları

+19
enjyu_yigit
mambos
|/|3+!||
neska
yamato811
Zibbidy
umut1785
SchwarzeDranzer
kinomiya_takao
M@TR@K
rider of b-daman
*Enju*
yakamoz786
gaia9
skullkid
soykan34
trunks
TaKaO
Admin
23 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 6 sayfası]

26Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Ocak 30, 2009 11:16 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

gelir merak etme...onlar geziyorlar zaten oytun abi flan...

sen dhb armor u 20 yemi aldın..ve nasıl bir kutu içinde büyükmu ??

27Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Ocak 30, 2009 11:17 pm

trunks

trunks

yok yha ben DHB armor 49 aldım normalde alınacak olan 44 (49 b-dabalların daha çok konulmasını sağlıyor)

28Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Ocak 30, 2009 11:18 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

eğer bulamassam başka b-daman alimmı yada hngisini alim...

29Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Ocak 30, 2009 11:19 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

kutuda 44 die yazarmı...??

30Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Ocak 30, 2009 11:23 pm

trunks

trunks

yazar

mesela 49 da SPECİAL WİDE SERVER 49 YAZIYOR

44 de heralde SPECİAL WİDE SERVER 44 yazar Very Happy bak kutu gibi b-daman aldıgın gibi bişeyde olursa 44 dür saten o

ama ben birşeyi çözemedim 44 aldımızda tommy mi alcaz ?

31Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Ocak 30, 2009 11:28 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

....???bende cobalt blade var..eğer yarın bulamassam karma için b-daman alıyımmı..

32Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Ocak 30, 2009 11:30 pm

trunks

trunks

biraz daha bekle sen nerde oturuyorsun

33Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Ocak 30, 2009 11:31 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

eğer bulamassam karma için başka b-daman alimmi bnde cobalt blade var..

34Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Ocak 30, 2009 11:32 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

ben istanbul dayım..eğer bulamassam karma için başka b-daman alimmi bnde cobalt blade var..

35Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Ocak 30, 2009 11:34 pm

trunks

trunks

sen turnuvaya çok rahat katılırsın ondan bence alma kendini b-damanınla 1 bütün yap sunu düsün ben b-damanım de

bence alma b-daman bekle 2 hafta falan araştır bişeyler yap ve bulursun sonra DHB armoru

36Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Ocak 30, 2009 11:37 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

tamam..okey saol taktik için.. Very Happy:D

37Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları Cuma Ocak 30, 2009 11:40 pm

trunks

trunks

ben böyle yapıyorum günde 2 saat b-damanla eğitim yapıyorum bak 2 kalem bul arasını 3 veya 2 santimetre yap ve o kalemlerin arasının sonun 4 santim ilerisine bi hedef koy (kalemin arasından b-daball u at ve hedefi vur baya konsantre istiyor çok ta işe yarıyor bence)....

38Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 1:24 am

kinomiya_takao

Ooo arkadaşlar iyi ısınıyorsunuz valla yarın programı izleyin şenlik olucak etraf benım gücüme tanık olucaksınız Smile

http://www.bdaman.com.tr

39Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 9:06 am

rider of b-daman

rider of b-daman

bu gün sadece an,me vardı... Very Happy

40Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 9:08 am

rider of b-daman

rider of b-daman

trunks demiş ki:ben böyle yapıyorum günde 2 saat b-damanla eğitim yapıyorum bak 2 kalem bul arasını 3 veya 2 santimetre yap ve o kalemlerin arasının sonun 4 santim ilerisine bi hedef koy (kalemin arasından b-daball u at ve hedefi vur baya konsantre istiyor çok ta işe yarıyor bence)....

bende antreman yapıyorum..evde mermer var merdiven 50cm uzağında oluyorum bilyeyi atıyorum onu vurmaya çalışıyorum...yada bilyeyi sabit koyarak..

41Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 9:09 am

kinomiya_takao

Pehhhhhhhhhh bende heycanlandım kendimi görücem diye Very Happy

http://www.bdaman.com.tr

42Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 9:12 am

rider of b-daman

rider of b-daman

bsi sorcam acaba bütün toyzz shoplarda dhb armor yada kalkan varmıdır bulamassam belki karma için başka b-da alcamda..

43Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 9:14 am

rider of b-daman

rider of b-daman

yada nezihte varmıdır..

44Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 9:16 am

TaKaO

TaKaO

Bugün Çılgın Misketler yayınlanmadı ??

45Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 9:19 am

rider of b-daman

rider of b-daman

ya çizgi flim yayınlandı ama program haftaya...bsi sorcam acaba bütün toyzz shoplarda dhb armor yada kalkan varmıdır bulamassam belki karma için başka b-da alcamda..

46Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 9:20 am

TaKaO

TaKaO

Evet vardır Wink

47Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 9:22 am

rider of b-daman

rider of b-daman

bu gün alcamda 1-2 hafta önce b-da bileyoktu Very Happy ŞİMDİ GİTSEM BULURUM YANİ...

48Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 9:25 am

TaKaO

TaKaO

1-2 hafta önce yoktu tabi Very Happy

49Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 9:27 am

rider of b-daman

rider of b-daman

nasıl bir kutu içinde..??sende varmı...

50Toyzz Shop Turnuvaları - Sayfa 2 Empty Geri: Toyzz Shop Turnuvaları C.tesi Ocak 31, 2009 10:31 am

trunks

trunks

google den B-DAMAN DHB ARMOR yaz orda kutusu çıkar heralde oydu kutusu Very Happy

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 6 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki