B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın

+19
rider of b-daman
yamato4
metomezo
skullkid
umut1785
neska
gaia9
tunahan170
tyux89
yamato17
ozgur
master of the game
kinomiya_takao
nihonjin
yakamoz786
soykan34
alidenizates
enjyu_yigit
Admin
23 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

1Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Ptsi Mayıs 04, 2009 5:34 pm

ben kkai88

ben kkai88

olm ne güzel işte ama elenecekse hiç gelmesin yav Smile

2Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Ptsi Mayıs 04, 2009 12:49 pm

gaia9

gaia9

Ben de tanıyorum hem o çocuk çorlu'da(annemin gençliğindeki köyü)olan yerde yani tanışabilirim Smile

3Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Paz Mayıs 03, 2009 8:09 pm

soykan34

soykan34

O tekirdağdan gelen çocuğu tanıyorum Very Happy

4Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Paz Mayıs 03, 2009 6:04 pm

ben kkai88

ben kkai88

ne tembelliği be ben oynamak istemiyom ki izlemek istiyom yoksa bana ne b-daman dan XD

5Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın C.tesi Mayıs 02, 2009 3:52 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

ben kkai88 demiş ki:orda oluyo burda olmuyo ki Wink

ama o senin tembelliğin Very Happy bi çock var her turnuvaya tekirdağdan gelio çocuğu hep eliyom içim cızlıyo valla Very Happy

6Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın C.tesi Mayıs 02, 2009 3:49 pm

ben kkai88

ben kkai88

orda oluyo burda olmuyo ki Wink

7Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın C.tesi Mayıs 02, 2009 9:30 am

rider of b-daman

rider of b-daman

ben kkai88 demiş ki:ne olacak olmayacak mı artık yapılandırma olacaktı hala olmadı mı?

arkadaşlar zaten nerdeyse her hafta turnuva oluyoo..oyuzden programa çokk takıntı yapmayın bence ..

8Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Cuma Mayıs 01, 2009 2:41 pm

ben kkai88

ben kkai88

ne olacak olmayacak mı artık yapılandırma olacaktı hala olmadı mı?

9Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Perş. Mart 26, 2009 5:25 pm

Terry

Terry

sitenin en alt tarafında son uye diye yazar onun ustundede siteye kac ıye oldugu yazıyo

http://www.batikentgencleri.tr.gg

10Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Perş. Mart 26, 2009 4:43 pm

batinhan

kaçıncı üye olduğumuzu nasıl anlayacağız?

11Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Çarş. Mart 11, 2009 9:17 pm

takao01

takao01

NASIL KATILIYORUZ BEN YENİ ÜYE OLDUM.STARTV YE BDAMAN DOSTLSRI

12Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın C.tesi Ocak 31, 2009 1:10 am

yakamoz786

yakamoz786

Admin demiş ki:
soykan34 demiş ki:Admin abi ben cumartesi olan programa gelebilir miyim?

Soykan'cım.. BU hafta program çekimimiz yok. Ertesi hafta katılabilirsin. BU hafta banttan yayın yapacağız.

soykan... bir dahaki haftaya bende varım. Ona göre haaa... king

13Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Çarş. Ocak 28, 2009 10:40 am

kinomiya_takao

Hayır yeni bölüm

http://www.bdaman.com.tr

14Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Çarş. Ocak 28, 2009 12:13 am

soykan34

soykan34

Nsıl yani tekrarını mı??

15Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Çarş. Ocak 28, 2009 12:12 am

Admin

Admin
Admin

soykan34 demiş ki:Admin abi ben cumartesi olan programa gelebilir miyim?

Soykan'cım.. BU hafta program çekimimiz yok. Ertesi hafta katılabilirsin. BU hafta banttan yayın yapacağız.

http://www.b-daman.com.tr

16Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Çarş. Ocak 28, 2009 12:08 am

soykan34

soykan34

Admin abi ben cumartesi olan programa gelebilir miyim?

17Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Çarş. Ocak 28, 2009 12:04 am

Admin

Admin
Admin

Arkadaşlar şu ana kadar üye olan herkes Japonya Ödüllü büyük turnuvaya katılma hakknı kazandı. Üyelik bilgileriniz bizde olduğu için kimliklerinizi tespit emke zor olmayacak.

http://www.b-daman.com.tr

18Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Salı Ocak 27, 2009 11:47 pm

skullkid

skullkid

ankara

19Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Salı Ocak 27, 2009 11:05 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

skullkid sen hangi şehirdesin..??

20Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Salı Ocak 27, 2009 10:59 pm

skullkid

skullkid

rider of b-daman demiş ki:teşekürler..
birşey değil

21Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Salı Ocak 27, 2009 10:38 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

teşekürler..

22Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Salı Ocak 27, 2009 9:48 pm

skullkid

skullkid

rider of b-daman demiş ki:evet kazandığımıza çok çok sewindim..ama şu da var büyük turnuva ya gitçez bizim olduğumuzu nası anlıcaklar üye şifresi flan mı sorcaklar..
ya 1000 üye tamam landımı bize kağıt vercekler biz onla gitcez

23Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Salı Ocak 27, 2009 9:33 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

evet kazandığımıza çok çok sewindim..ama şu da var büyük turnuva ya gitçez bizim olduğumuzu nası anlıcaklar üye şifresi flan mı sorcaklar..

24Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Salı Ocak 27, 2009 11:07 am

yakamoz786

yakamoz786

evet kazandık.

25Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Empty Geri: Star TV B-Daman Programı Canlı Yayın Salı Ocak 27, 2009 2:42 am

rider of b-daman

rider of b-daman

ee ama o star tv ye dimi..yanı turnuvasız hepimiz büyük turnuvaya hak kazandık dimi 1000 kişi yani...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki