kurayla seçilicez.
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
gaia9 demiş ki:bna e-mail geldi rozetim de gönderildi tv programına katılabileceğim
Eğer burda yazan bi toyzshoppa gidipte ordaki çalışan b daman bilmiyorum diyorsa lütfen kendin araştırıp bul b damanın mağzadan cunku bazı toyz shop çalışanları kendinden bi haber birşey bilmiyorAdmin demiş ki:umut1785 demiş ki:saol teşekkür ederim artık para biriktirmeye başladım.Bu arada istinye park ta yozz shop da hangi ürünler var bide sadece b-daman mı var yani ek şeyler yokmu kalkan falan gibi
SELAM..
Şu anda belirttiğin mağazada Cobalt Blade, Chrome Zephyr ve Herio Braker modelleri mevcut. Diğer aksesuarlar önümüzdeki hafta içerisinde mağazada olacak. Bilgine...
umut1785 demiş ki:saol teşekkür ederim artık para biriktirmeye başladım.Bu arada istinye park ta yozz shop da hangi ürünler var bide sadece b-daman mı var yani ek şeyler yokmu kalkan falan gibi
umut1785 demiş ki:İstanbul/Sarıyer de oturuyorum bide bu b-damanlar kaç para bu program ne zaman olcka acaba bide star tv stüdyosuna biz mi gelcez yoksa siz mi alcaksınız
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics