B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

DSBT(Death Soldiers B-Daman Team)

+2
tyux89
enjyu_yigit
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Salı Ocak 20, 2009 11:56 pm

Admin

Admin
Admin

B-DaDevils B-Daman Team!!
Turnuvalarda bol şanslar...

http://www.b-daman.com.tr

2DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Salı Ocak 20, 2009 8:30 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Takımımız B-DaReshisen B-Daman Team ile birleşerek B-DaDevils B-Daman Team olmuştur.Tüm üyeler B-DaDevils B-Daman Team'e aktarılmıştır...

3DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Çarş. Ocak 14, 2009 7:41 pm

neska

neska

Beni aldigin icin asil ben sana tesekkur ederim.

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

4DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Çarş. Ocak 14, 2009 7:39 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Neska Azerbaycan Team sana özel olarak açıyorum.Kaptanı oldun.Tebrikler...

5DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Çarş. Ocak 14, 2009 7:00 pm

neska

neska

Ok.O zaman katilmak isterim tabi ki

6DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Çarş. Ocak 14, 2009 6:36 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Sen Azerbaycanda oturduğun için B-Daman sahibi olmana gerek yok.İstiyorsan takıma gel...

7DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Çarş. Ocak 14, 2009 6:33 pm

neska

neska

Yigit benim B-damanim yok ama beni takima cagirmissin.Neden ki?

8DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Çarş. Ocak 14, 2009 6:01 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Ard arda flood için özür dilerim önemli bir haber:Artık takımımıza B-Daman'sız üye alınmayacaktır.Denemeler başlamıştır.Takımımızda Caner abi ile birlikte B-Damanları ortak kullanacağız...

9DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Çarş. Ocak 14, 2009 5:36 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

İstanbul turnuvasına katılacaklar bana ulaşsın.

10DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) C.tesi Ocak 03, 2009 7:34 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Sağol Neska...

11DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) C.tesi Ocak 03, 2009 6:54 pm

neska

neska

yigit takiminda iyi isimler var basarilar

12DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Çarş. Ara. 31, 2008 4:11 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Caner abi birşey anladıysam Yamato oluyim Very Happy Ama iyi yazmışsın.Yakında B-Damanları alınca senle bir karma yaparız...

13DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Salı Ara. 30, 2008 10:42 pm

skullkid

skullkid

beyler çok saçma fikirler geldi bana direk başlıyorum Very Happy Very Happy
İlkGidiyoruz Cobalt Veya Zphr alıyoruz Sonra Döşemeye BaşlıyoruzOnları

Kask Olarak Kullanacağımız Parçalar
Cobalt blade veya New Blue Dragoon un kiler
Nie derseniz Nişan alışımı güçlendiriyor
Sonra Seçiyoruz Oynayış Tarzımızı
Güçmü Hızmı Defansmı NE Ulan Ne Very Happy
Ben Hız Yapcam Ona Göre Anlattıyım
Hızlı Atış İçin Chrome Zephr Alıyoruz Tetik Takımını (Magazinedi Galiba İngilizcesi)Söküp Damanımıza Koyuyoruz Noluyor Rengi Soluyor XD(Ne Oldi Rengin Soldi Hesabi XD)
Şimdi Kaskı Tamam Tetik Takımı Tamam Kolluklar ve Ayaklar Kaldı Sallayın Orayı DHB ye Geçicem ben XD
Wide Server 15 Top Sığıyor Bizde Kaç top var 10 dimi başlarken eee 5 top daha yükleyelim dimi maçta bekliyoru sazan rakibi şarsörü boşaltsın ondan kurtulun Very Happy ozaman toplayıp 5 bilyeyi yükleyin mis gibi 15 bilye şimdi napcaz AAAA Bonbardıman Boşalt Abi Bilyeleri gebersin sağ sol sağ sol sağ sol atıyoruz hızlıca kafası karışsın isterseniz Top yükleyin atarken arada strike ball ooofff mis gibi geberdi herif XD Very Happy

14DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Ptsi Ara. 29, 2008 6:40 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Evet beyler çevrenizde bulabildiğiniz tüm adamalrı getirin ve Caner(abi) bbwebden ö.m'den gönderdim cevabı

15DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Ptsi Ara. 29, 2008 6:36 pm

skullkid

skullkid

takıma adam çekmemiz lazım

birde yiğit olm ankara turnuvasından sonra gel beraber b-da almaya gidelim Very Happy

16DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Paz Ara. 28, 2008 2:18 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Takım ÖNEMLİ DUYURU:
Haftaya yöneticilerin verdiği bilgilere göre bayağı kapsamlı satışlar başlayacak.Alabilenler en kısa zamanda almaya çalışsın.B-Daman'lar alındıktan sonra takım kaptanları üye olmak isteyen ve mevkisini yükseltmek isteyen kişilerle turnuva etaplarına göre ve ikili mücadeleye göre performansını ölçerek bana sonuçları bildirecektir.Oyuncunun performansına göre mevkisi değiştirilecektir.Takım kaptanları uygun durumda değilse denemeleri kaptan yardımcıları yapacaktır...
2.Duyuru:
B-Daman'lar Ankara'da tutarsa en kısa sürede Ankara B-Daman turnuvası yapılacaktır.B-Daman'ım yok gelemem diyenler içinde ben B-Daman yardımında bulunacağımeğer turnuva düzenlersek.

Sağlıcakla kalın takım Smile ...

17DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Paz Ara. 28, 2008 1:49 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Sağol Soykan...

18DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Paz Ara. 28, 2008 11:40 am

soykan34

soykan34

takımda başarılar yigit

19DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Paz Ara. 28, 2008 10:13 am

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Ankara takımına kaptan yardımcısı olarak alındınız.Ana takımdada oyuncu oldunuz.B-Daman oyuncaklarıyla denemeler başladığında performansınıza göre mevkiniz yükselebilir.

20DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Paz Ara. 28, 2008 2:14 am

skullkid

skullkid

Ad:Caner
Soyad:Çalışkaner
Oturduğu Yer:Ankara
Sevdiği B-Damanlar:Cobalt Serisi
Varsa B-Damanları:Yok Ama Alcam

21DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) C.tesi Ara. 27, 2008 10:25 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Ana takım kaptan yardımcısı ve İstanbul takımı başkanı oldunuz.Tebrikler.

22DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty Geri: DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) C.tesi Ara. 27, 2008 8:28 pm

tyux89

tyux89

sa kardeş takımında olmayı isterim ist. oturuorum 19 yasındayım
dahya b. damanım yok fakat olunca üye yap beni kardeş belki alırm
belki alamam o yüzden ö.m. ne cewap wermedim k.b.

23DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) Empty DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) C.tesi Ara. 27, 2008 10:33 am

enjyu_yigit

enjyu_yigit

DSBT(Death Soldiers B-Daman Team) açılmıştır.

Takıma katılmak için form:
Ad:
Soyad:
Sevdiği B-Damanlar:
Varsa B-Damanları:
Rütbeler
1.Şeytan(Kaptan)
2.İblis(Kaptan Yardımcısı)
3.Cehennem Askeri(Oyuncu)
4.Cehennem Fedaisi(Yedek Oyuncu)

Şimdilik takımımızda B-Daman sahibi olmak şart değildir.
Death Soldiers B-Daman Team
1.Şeytan:enjyu_yigit
2.İblis:tyux89
3.Cehennem Askeri:skullkid
4.Cehennem Fedaisi:neska

Death Soldiers Ankara Team
1.Şeytan:enjyu_yigit
2.İblis:skullkid
3.Cehennem Askeri:Boş
4.Cehennem Fedaisi:Boş

Death Soldiers İstanbul Team
1.Şeytan:tyux89
2.İblis:Boş

Death Soldiers Azerbaycan Team
1.Şeytan:neska
2.İblis:Boş

Üye alımlarına göre yeni şehir takımlarımız açılacaktır.

En son enjyu_yigit tarafından Çarş. Ocak 14, 2009 7:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]