B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ultımate Prıncıples B-Daman Team

+14
batinhan
yakamoz786
mambos
SchwarzeDranzer
gohan
Admin
soykan34
neska
enjyu_yigit
|/|3+!||
*Enju*
trunks
ZeBaNi
TaKaO
18 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 7 sayfası]

1Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Mayıs 03, 2009 9:28 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Tüm UPBT sakinleri,
Tamer'in bana verdiği bu yetkinin devam ettiği süreç içerisinde,kardeş takımımız olan B-Da Devils ile birleşme yolunda adımlar atacağız.Bu kararı Tamer'le konuşarak aldık.15 Mayıs'tan sonra,yani Tamer geri döndüğünde ise bu görüşmelerimiz olumlu olarak sonuçlanabilir.

2Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Nis. 26, 2009 8:13 am

TaKaO

TaKaO

Tamam,seni takımdan çıkarıyorum.

Arkadaşlar,dersler ve birtakım özel işlerim için uzun bir süredir takımla ilgilenemiyordum.Bu duruma son vermek için Metin'e 15 Mayıs'a kadar sürecek olan kaptanlık yetkisini verdim.Metin geçici kaptandır.Herkese duyrulur..

3Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Nis. 25, 2009 10:22 pm

trunks

trunks

çünkü takım çok az online oluyor

4Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Cuma Nis. 24, 2009 2:55 pm

mambos

trunks demiş ki:UPBT den ayrılıyorum arkadaşlar

neden Question Question Question Question Question Question

5Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Nis. 19, 2009 9:02 am

trunks

trunks

UPBT den ayrılıyorum arkadaşlar

6Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Cuma Nis. 10, 2009 7:50 pm

TaKaO

TaKaO

Hadi bakalım hayırlısı Smile

7Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Nis. 04, 2009 7:52 pm

*Enju*

TaKaO demiş ki:Canım neden almıyorsun aynı fiyat güvenlikten korkuyorsan Engin abi zaten gereken herşeyi söyledi hepsi çok güvenli siteler..

Sen onu babama soyle.. Razz
Mersine gelsin alırız diyor..

8Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Mart 30, 2009 8:57 pm

trunks

trunks

evet dhb siz dhb maçı yaptık biz Very Happy hihi Very Happy ama çok eğlenceliydi misketlerimiz çarpışıyordu hep aynı noktadan atıoduk hep çarpışıyordu havaya ucuodu süperdi ve METİN cobalt blade alcam Very Happy

9Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Mart 30, 2009 7:47 pm

itachi

itachi

|/|3+!|| demiş ki:
Yeni üyemiz olan Onur yazdı.Aramıza hoşgeldin Onur.Herneyse işte demiş ki:hoşbulduk izmirde 1. olma ihtimalim var eger berk 1. olursa 2. olurum hadi metinde 2. oldu 3. olurum ama bi odul getircem:D
Beni hafife alırsanız ilk üçe girmezsiniz Smile .
Aramıza hoşgeldin Onur.Eğer Berk'e yakınsan yakın zamanda bir buluşma daha ayarlayıp Agora'ya gidip B-Daman alabiliriz.Berk'e müracat Smile .
sni hafife almıyorum metin ayrıca bnm zaten b-damanım var ve yine ayrıca snde bni hafife alma ayrıca bu gun berkle bulustuk onda chrome var bndede cobalt cesitli karmalar yaptık ve dhb macı yaptık Smile

10Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Cuma Mart 27, 2009 7:51 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

Yeni üyemiz olan Onur yazdı.Aramıza hoşgeldin Onur.Herneyse işte demiş ki:hoşbulduk izmirde 1. olma ihtimalim var eger berk 1. olursa 2. olurum hadi metinde 2. oldu 3. olurum ama bi odul getircem:D
Beni hafife alırsanız ilk üçe girmezsiniz Smile .
Aramıza hoşgeldin Onur.Eğer Berk'e yakınsan yakın zamanda bir buluşma daha ayarlayıp Agora'ya gidip B-Daman alabiliriz.Berk'e müracat Smile .

11Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Mart 26, 2009 5:21 pm

TaKaO

TaKaO

Arkadaşlar eğer İzmir UPBT ilk 3'ü egale ederse ciddi anlamda size bir hediye düşünebilirim Smile

12Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Mart 25, 2009 9:34 pm

trunks

trunks

valla benim için ödülün bi değeri yok kupa madalya falan ben sadece kendimi denicem ama denerkende 1. olcam dikkat edin Very Happy

13Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Mart 25, 2009 9:00 pm

itachi

itachi

hoşbulduk izmirde 1. olma ihtimalim var eger berk 1. olursa 2. olurum hadi metinde 2. oldu 3. olurum ama bi odul getircem:D

14Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Mart 25, 2009 5:19 pm

TaKaO

TaKaO

Onur,alındın.Aramıza hoşgeldin arkadaşım.İzmir'deki turnuvaya katılmanı bekliyorum.

Özgür,1.lik kesin sen yeter ki iste.Very Happy

15Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Mart 25, 2009 1:38 pm

itachi

itachi

Ad:onur
Soyad:eren
B-Daman(varsa):cobalt blade(dhb yok alıcam)
İl:İzmir
İlçe:Buca

16Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Salı Mart 24, 2009 8:30 pm

ozgur

ozgur

ewt carousel turnuvasına buyuk ihtimalle katılcam bu sınavlar fln var dershaneden sonra gelcm inşallah eyer gelirsem 1. olrm kesin Very Happy Razz

17Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Mart 01, 2009 11:46 am

TaKaO

TaKaO

Canım neden almıyorsun aynı fiyat güvenlikten korkuyorsan Engin abi zaten gereken herşeyi söyledi hepsi çok güvenli siteler..

18Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Mart 01, 2009 9:09 am

*Enju*

Valla Mersine gelmesse biraz zor alırım..
İnternetten almam galiba.. Ama hiç gelmesse alabilirim o ayrı.

19Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Cuma Şub. 27, 2009 1:34 pm

TaKaO

TaKaO

trunks demiş ki:tamer ama şafak MERSİNDE oturuyor ve mersine b-daman gelmedi(benim bildiğim kadarıyla) ondan onun olmaya bilir... Question Question Exclamation

İnternetten alsın.

Ve Haftanın Oyuncusu oylarını da ÖM den atarsanız sevinirim.

20Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Cuma Şub. 27, 2009 1:14 pm

gaia9

gaia9

dhb olarak bütün b-damanlar aynı takımınıza karışmak gibi olmasında Very Happy

21Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 26, 2009 8:52 pm

trunks

trunks

tamer ama şafak MERSİNDE oturuyor ve mersine b-daman gelmedi(benim bildiğim kadarıyla) ondan onun olmaya bilir... Question Question Exclamation

22Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 26, 2009 4:27 pm

TaKaO

TaKaO

Arkadaşlar takıma duyrulur;

Lütfen artık 15 Mart'tan sonra takımda B-Daman'ı olmayan kalmasın çünkü sanallıktan çıkıp reel oyunlara katılacağız(turnuva vb.)ve belirttğim tarihte B-Daman'ı olmayan vatandaşlar için zor günler onları bekler söyleyeyim.Hepinize kolay gelsin Smile

(Şehrimde yok vb.kabul etmiyorum internetten sipariş verebilirsiniz hemde aynı fiyat baktım fiyatlarına.Kargonun da fazla pahalı olduğunu sanmıyorum.En azından 1 Cobalt Blade'iniz olsun)

23Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 23, 2009 8:17 pm

TaKaO

TaKaO

Berk Cobalt Blade al çünkü eğer DHB de oynayacaksan Bloody Kaiser'in çok bi avantajı yok ama Cobalt harika söyleyeyim.

24Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 23, 2009 4:21 pm

trunks

trunks

saol tamer ben hala para biriktiriom Very Happy çünkü: bloody kaiser alcam Very Happy

25Ultımate Prıncıples B-Daman Team Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 23, 2009 3:05 pm

neska

neska

Hayirli olsun Metin

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 7 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki