B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ultımate Prıncıples B-Daman Team

+14
batinhan
yakamoz786
mambos
SchwarzeDranzer
gohan
Admin
soykan34
neska
enjyu_yigit
|/|3+!||
*Enju*
trunks
ZeBaNi
TaKaO
18 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 7 sayfası]

26Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 23, 2009 1:53 pm

TaKaO

TaKaO

Tebrikler Metin.Çok sevindim.DHB de alırsan çok iyi olur.İkinize de hayırlı olması dileklerimle...

27Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 23, 2009 1:51 pm

skullkid

skullkid

|/|3+!|| demiş ki:Tamer,dün UPBT İzmir üssü olarak bir buluşma yaptık.Berk ile birlikte Agora'ya gittik.O DHB Chrome Zırhı aldı,ben de Cobalt Blade.Yani şu anda Berk turnuvalara hazır.Ben de hazır sayılırım.Yeniden para biriktirmeye başladım.Bir kez daha gittiğimde alacağım tek ürün DHB Cobalt Zırhı olacak Smile .
Bayım yeni parçalarda al misal fazla biriktir git DHB set al daha yararlı olur

28Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 23, 2009 9:44 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Tamer,dün UPBT İzmir üssü olarak bir buluşma yaptık.Berk ile birlikte Agora'ya gittik.O DHB Chrome Zırhı aldı,ben de Cobalt Blade.Yani şu anda Berk turnuvalara hazır.Ben de hazır sayılırım.Yeniden para biriktirmeye başladım.Bir kez daha gittiğimde alacağım tek ürün DHB Cobalt Zırhı olacak Smile .

29Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 22, 2009 10:20 pm

TaKaO

TaKaO

Haftanın oyuncusu belirlendi.Oylar:

Özgür:3
Tamer:2
Metin:1
Berk:1
Gürkan:1

Özgür'e aslında başarılarından dolayı gecikmiş bir tebrik oldu bu.Tebrikler Özgür.Başarılarının devamını dilerim Smile

30Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 22, 2009 9:58 am

TaKaO

TaKaO

İstanbul'da olacak Gürkan.

31Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 22, 2009 9:55 am

*Enju*

TaKaO demiş ki:Hazirandaki Büyük Turnuvaya kimler gidecek?

Nerde olduğuna bağlı.

32Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 22, 2009 9:32 am

trunks

trunks

ben gelcem Laughing cheers lol!

33Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 22, 2009 8:23 am

TaKaO

TaKaO

Hazirandaki Büyük Turnuvaya kimler gidecek?

34Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 21, 2009 12:16 pm

*Enju*

|/|3+!|| demiş ki:Aynı şeyi ben de düşündüm de,nasıl ulaştıracağız scratch ?Üssünde tek olan oyuncularımız var.Başka bir şey ayarlamak lazım scratch .

Haklısın Metin'cim. Smile

35Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 21, 2009 10:11 am

trunks

trunks

tamam ozaman direk bana verebilirsin Very Happy ödülü Very Happy

36Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 21, 2009 9:57 am

TaKaO

TaKaO

Boşverelim bu ödül olayını herşey tamamda ödül mü eksik kaldı Very Happy

Ama çok isterseniz Haziran'daki turnuvaya gidenler arasından en iyisini seçeriz,ona ödülünü orada veririz.

37Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 21, 2009 9:55 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Aynı şeyi ben de düşündüm de,nasıl ulaştıracağız scratch ?Üssünde tek olan oyuncularımız var.Başka bir şey ayarlamak lazım scratch .

38Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 21, 2009 9:50 am

TaKaO

TaKaO

Belki olur da rütbe yükseltme falan olmaz.Daha büyük ödül lazım.Mesela B-Daman.

39Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 21, 2009 9:49 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Bu sınavlarla ilgili olarak,geniş kapsamlı bir etkinlik yapabiliriz aslında.Bir süre ayarlayalım.Mesela 3 ay.Bu 3 ay içerisinde olan sınavlardan ortalama (tüm notlarım toplamı:girilen sınav sayısı) en yüksek puanı alan üyeyi ödüllendirebilir,üssünün en yüksek rütbesine veya ana takıma bile çıkarabiliriz. dersin Tamer?

40Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Cuma Şub. 20, 2009 9:05 pm

TaKaO

TaKaO

Sınavların sonuçlarını ilk sayfaya yazdım,girmeyenlerin not kısmı boşta.Metin ve Gürkan'ı tebrik ederim.Berk gayret etse 100 de alabilirdi ama olmadı Very Happy

41Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Cuma Şub. 20, 2009 2:10 pm

TaKaO

TaKaO

Deniz abi,senden birşey isteyeceğim.UPBT adına turnuvalarda yarışamayacağına göre,seni takımın antrenoru yapmak istiyorum.Çünkü Özgür geldikten sonra mecburen takımı 5 kişiye çıkarttım.Bu sayı da bence fazla.Eğer sen de istersen seni takımımızın antrenoru yaparız,bize taktik vb.verirsin.Eğer senin için de uygun olursa lütfen cevap ver Smile

42Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Cuma Şub. 20, 2009 2:08 pm

trunks

trunks

arkadaşlar ben upbt için hala kişi arıyorum yardımcı olmak isteyenler Ö.M den mesaj atsınlar

43Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 6:43 pm

TaKaO

TaKaO

Aynen öyle Gürkan.

44Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 6:18 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

Ben açıklayayım,Tamer foruma üye olmayıp kendi illerinde oturanları sınav yapmış,bir de sabah onun MSN'sini açık bulunca konuştuk,beni de sınav yaptı.

45Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 5:20 pm

*Enju*

Benim anlamadığım nokta şu : yarın akşam sınav yapılacak diyorsun ama sınav puanları verilmiş bile? Nasıl oluyor Tamercim? Smile

46Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 11:00 am

TaKaO

TaKaO

Alt takım açılacak zaten seviyesi düşük olanlar alt takımda yer alacak.Üyelerin artmasını bekliyorum.

47Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 10:53 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Tamam o zaman.Bu arada,bizim şu alt takım açma işi ne oldu?Üyelerin artmasını bekliyoruz sanırım.Ama en azından,Bursa üssünün altına minik bir başlık kondurup birkaç kişiyi oraya aktarabiliriz.İyi olanları ayırır,iyi olmayanları da gelişene kadar alt takımda tutarız.Bir üssün taşması pek güzel durmuyor ve çok göze çarpıyor.En azından bir üs için bu işi yapmış oluruz.Ne dersin?

48Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 10:43 am

TaKaO

TaKaO

O zaman beşinci kişinin yeri kısa bir zamanda dolmayacak.

49Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 10:41 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Ama bir de şöyle bir şey var;tecrübeli oyuncu iyi oyuncuyu yenebiliyor.Mesela,tecrübeli bir oyuncuyla iyi oynayan tecrübesiz bir oyuncu kapıştı diyelim.Tecrübeli olan yenilse bile,hatasının nerede olduğunu anlayıp telafi edebiliyor.Bu da ona güç kazandırıyor.Ama iyi oyuncunun böyle bir şansı yok maalesef (iyi oyuncu derken kastettiğim;iyi ama tecrübesiz oyuncu) .Ayrıca,tecrübeli oyuncular daha iyi karma ve zırh montajları yapabiliyorlar.O yüzden ana takıma hem tecrübeli,hem yetenekli oyuncu almamız şart Wink .

50Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 2 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 10:32 am

TaKaO

TaKaO

Dediğin türde 4 oyuncu var ana takımda.Biz beşinciyi arıyoruz.Ama sanırım başka o tür oyuncu bulamayacağız.Ama mesela,Takao'nun beyblade,Yamato'nun b-daman bilgileri çok az.Takao'yu Bilgiç,Yamato'yu Armada idare ediyor.Bilgileri az olmasına rağmen çok iyi oynuyorlar.Bence oyun daha önemli çünkü turnuvada sınavla 1.olunmuyor Very Happy

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 7 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki