B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ultımate Prıncıples B-Daman Team

+14
batinhan
yakamoz786
mambos
SchwarzeDranzer
gohan
Admin
soykan34
neska
enjyu_yigit
|/|3+!||
*Enju*
trunks
ZeBaNi
TaKaO
18 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [5 sayfadaki 7 sayfası]

101Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 5:43 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

Güzelmiş.Peki ilk Genel Yetenek Sınavı ne zaman?Ve onda da aynı kurallar geçerli mi?

102Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 5:42 pm

*Enju*

Güzel fikir. Very Happy

103Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 5:37 pm

TaKaO

TaKaO

Sorular karışık olacak.Yani hepsi var.Puanlamalar eşik değil test sorularının puanı az,klasiklerin çok olacak.

104Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 5:36 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

Yani ilk sınav 6 gün sonra.Cuma'ya denk geliyor.

Bir de,sorular test mi olacak,klasik mi,boşluk doldurma mı?Ve her soru aynı puan mı olacak?Yani 10 soruluk sınavda,her soru 10 puan mı olacak (100:10=10) ?

105Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 5:25 pm

TaKaO

TaKaO

Sorularını birine söyleyen yanar o kadar sen kafana takma bunları Wink

Bu arada ilk sınav tarihi:20 Şubat 2009

106Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 5:23 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

Ama ya o gün her takım üyesi MSN'de açık olmazsa?Ya da Çaktırmadan birbirilerine cevaplarını verirlerse?O yüzden daha iyi bir yöntem bulmak lazım.Veya,sorular farklı şekillerde sorulabilir.Yani A'lı B'li olabilir.Sanırım bu tür yöntemler,kopya çekilmesini yeterince önler Wink .

107Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 5:20 pm

TaKaO

TaKaO

Yetenek sınavı şöyle,her 2 ayda bir,25 soruluk büyük bir sınav olacak,bu sınavda 80'in altında alan üyeler atılacak.Bu kadar basit.

Dediğin fikre gelince,o yöntemi düşündüm fakat kopya olabilir diye online olarak sınavı gerçekleştiremeyi planladım.Yoksa ben şimdi yazarım soruuyu,adam 1 saat sonra cevaplar 100 alır öyle saçmalık olmaz Smile

108Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 5:18 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

Bence çok güzel etkinlikler.Hem bu sayede takımımız da daha deneyimli oyunculardan oluşmuş olur.Yalnız,şu Genel Yenetek Sınavı'nı pek anlamadım.Bir de,MSN'den yapmak yerine,sen soruları buraya yazsan,biz de öm yoluyla sana cevaplarımızı ulaştırsak daha iyi olur diye düşünüyorum.Ama bu senin fikrin.Karar sana kalmış...

109Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 5:08 pm

TaKaO

TaKaO

İzmir'de iyi bir gelişme olacak,umarım iyi bir buluşma olur.Adana'ya gelince,oraya oyuncu almayı düşünmüyorum çünkü diğer üyelere çok uzakta kalıyor ve planlarımıza uymuyor.

Takımda etkinlikler tüm hızıyla sürüyor!

"Haftanın Oyuncusu"ndan sonra,bir aktivite daha başlayacak.

Her ay,ayın 10 ve 20. günleri,10 soruluk bir sınav hazırlayacağım.Bu sınavı sizlere MSN'den uygulatacağım.Sınavda 50 puanın altında alan üyeler uyarılır,2.si halinde takımdan atılır.70'in altında alan kaptan yardımcısı ise aynı şekilde takımdan atılır.Her 2 ayda bir de,Genel Yetenek Sınavı olacak.Bu sınavda da 80'in altında alan kişiler,takımdan atılacak.

Sınavların amacı,üyeleri B-Daman'dan uzaklaştırmamak ve B-Da bilgisini sınamaktır.Takımımız bu konuda çok iyi olmalıdır.

110Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 5:03 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

Eğer başka bir Adana'da oturan B-Daplayer başvurursa Adana üssü tekrar açılır mı?

Ha bu arada,yarın saat 15.00 gibi Berk (trunks) ile buluşmayı plânlıyoruz.Eğer bir aksilik çıkmazsa buluşup Agora'ya gideceğiz.Ben de ilk B-Daman'ımı almış olacağım Smile .Hem de İzmir üssü olarak ilk buluşmamızı yapmış oluruz.

111Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 4:18 pm

TaKaO

TaKaO

ZeBaNi nıcklı üye(İrşad),forumda ve MSN'de online olamadığı,toplantılara katılmadığı ve takım planlamamıza uymadığı için takımdan ayrılmıştır.Ve Dolayısı ile Adana kolumuz kapanmıştır.

112Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 12, 2009 10:15 pm

TaKaO

TaKaO

Seni muaf tutuyoruz Deniz abi sen rahat ol Very Happy

İyi konserler Smile

113Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 12, 2009 10:10 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

TaKaO demiş ki:Toplantı iptal değil yarın 20.00'da bekliyorum.Bilgisayarı yaptırdım hemen Very Happy

Ben valla Rasmus konserinde olcam. Siz ayarlayın bişiler, İstanbul'u ilgilendiren bi nokta olursa bana söylersiniz. Smile

114Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 12, 2009 9:44 pm

TaKaO

TaKaO

Toplantı iptal değil yarın 20.00'da bekliyorum.Bilgisayarı yaptırdım hemen Very Happy

115Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 12, 2009 3:25 pm

TaKaO

TaKaO

Toplantı iptal olmuştur çünkü bilgisayarım bozuldu fakat kimse toplantı yok diye ihmal etmesin siteyi çünkü PC'i yaptırır yaptırmaz toplantı olacak..

Ve yavaş yavaş haftanın oyuncusu oylarını ÖM ile gönderirseniz iyi olur.

116Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Salı Şub. 10, 2009 6:27 pm

TaKaO

TaKaO

Herşey B-Daman için B-Daman da hediye ederiz DHB de Smile Yeterki oynasınlar Smile

117Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Salı Şub. 10, 2009 5:53 pm

*Enju*

TaKaO demiş ki:Takıma sınıf arkadaşım Furkan da girmiştir ve Bursa turnuvasına UPBT Bursa olarak firesiz girmeyi planlıyoruz.Kendisine bir B-Daman hediye ettim,o da artık oynamaya başladı.Zaten o da benim gibi animelerle yakından ilgileniyor falat malum okul kimseye söyleyemiyor.(du) Very Happy

Kendisine bir B-Daman hediye etmen güzelmiş Smile hoşgelmiş . Very Happy

118Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Salı Şub. 10, 2009 5:10 pm

TaKaO

TaKaO

Takıma sınıf arkadaşım Furkan da girmiştir ve Bursa turnuvasına UPBT Bursa olarak firesiz girmeyi planlıyoruz.Kendisine bir B-Daman hediye ettim,o da artık oynamaya başladı.Zaten o da benim gibi animelerle yakından ilgileniyor falat malum okul kimseye söyleyemiyor.(du) Very Happy

119Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 09, 2009 5:24 pm

*Enju*

gohan demiş ki:enju takao'msn biliyomusun?
Biliyorum ÖM den yollayim.

120Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 09, 2009 5:24 pm

gohan

enju takao'msn biliyomusun?

121Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 09, 2009 5:11 pm

gohan

Tamer açıksan bna msn söylesene

122Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 09, 2009 1:47 pm

TaKaO

TaKaO

Takıma duyrulur!

13 Şubat Cuma akşamı saat 20.00 de MSN de takım toplantısı yapılacaktır.Katılmayanlara yazık olur söyleyeyim Very Happy Benim MSN mi bilmeyen varsa takımdan öğrensin.(Metin,Berk,İrşad..biliyor MSN'mi.)Mutlaka Cuma günü açın yoksa karışmam..

123Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 09, 2009 9:15 am

*Enju*

gohan demiş ki:Ad:şafak
Soyad:kılıç
B-Daman(varsa):yok ama alcam kesinlikle
İl:mersin
İlçe:erdemli

Süper hocam bende Mersindenim bak bu çok güzel. Very Happy

124Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 10:32 pm

TaKaO

TaKaO

Şafak,ailemize hoşgeldin.Mersin'den olman güzel.O bölgede 2 oyuncumuz olmuş oldu.Mutlu günler geçirmen dileğiyle..

125Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 5 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 10:30 pm

gohan

Ad:şafak
Soyad:kılıç
B-Daman(varsa):yok ama alcam kesinlikle
İl:mersin
İlçe:erdemli

Sayfa başına dön  Mesaj [5 sayfadaki 7 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki