B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ultımate Prıncıples B-Daman Team

+14
batinhan
yakamoz786
mambos
SchwarzeDranzer
gohan
Admin
soykan34
neska
enjyu_yigit
|/|3+!||
*Enju*
trunks
ZeBaNi
TaKaO
18 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [3 sayfadaki 7 sayfası]

51Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 10:28 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Ama iyi oyuncuyla tecrübeli oyuncu aynı şey değil ki.Ana takıma alabilmemiz için bize hem deneyimli,hem tecrübeli oyuncular lazım.B-Daman oyanayabilmek için B-Daman hakkında bilgi sahibi olmak gerekmiyor.Ama her ikisine de sahip olan oyuncumuz olsa,süper olur Very Happy .

52Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 10:25 am

TaKaO

TaKaO

Haklı da olabilirsin de sınavda 100 alıp berbat oynayan birini nasıl alabiliriz ki ana takıma?Örneğin Ataberk sınavdan 70 aldı ama oldukça iyi bir oyuncu.Onu ana takıma yükseltmek istiyorum ama önce Bursa Turnuvası'ndaki performansını görmem lazım.Ama tabii ki yükselmelerde sınavların payı büyük olacak.Boşuna sınavlar olmuyor yani Very Happy

53Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 10:23 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Bence sınavda en yüksek puanı alan üye ana takıma yükseltlsin.Ama foruma üye olması zorunlu olsun.Diğer illerdeki arkadaşlarımızla irtibata geçemeyen birinin ana takımda olması bence biraz saçma olur.

54Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 9:42 am

TaKaO

TaKaO

Yarın akşam herkes saat 19:00-21:00 arası MSN'de olsun sınav olacak katılmanızı rica ediyorum.

55Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 9:40 am

TaKaO

TaKaO

Hatırlatma için teşekkürler Metin'cim,ilk mesajı düzenleyeceğim ve Berk atılmadı sadece Özgür geldiği için ana takımdan düştü.Berk muhtemelen kurulacak alt takımdayer alacak zaten.

56Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Perş. Şub. 19, 2009 8:48 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Yalnız Tamer,ilk mesajında düzenlemeler yapman lazım.Biliyorsun ki sınav yarın."Sınav Puanları" bölümünde Özgür'ün,Batinhan'ın,Burak'ın ve Alperen'in isimleri yok.Düzenlersen sevinirim.Ve ana takımdaki oyuncumuz Berk değil miydi?Neden atıldı?

57Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Şub. 18, 2009 7:17 pm

TaKaO

TaKaO

Özgür İstinye Park'taki turnuvaya girmemiş,bu yüzden ilk 3 te değildi haberiniz olsun Smile

58Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Şub. 18, 2009 7:04 pm

TaKaO

TaKaO

Metin de bu duruma sıcak bakıyorsa tamamdır.Özgür aramıza katılmıştır.İstanbul'daki bütün turnuvalarda ilk ikiye giren (sanırım İstinye Park hariç),BAM Klanı'nda da yer alan Özgür takımımızın ana takımındadır.

Hoşgeldin Özgür..Geçmişi unutalım ve geleceğe bakalım.Sana bu fırsatı takım olarak verdik Smile

59Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Şub. 18, 2009 7:00 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

Ben kaptan yardımcısı olarak "alınsın" derim.Benim edindiğim bilgilere göre,şu anda Türkiye'nin en iyi B-Daman oyuncusu takımımıza başvuruyor.Geçmişi unutup alırsak çok iyi olur.Böyle birini kaçırmak bize düşmez Smile .

60Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Şub. 18, 2009 6:59 pm

TaKaO

TaKaO

Evet.

61Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Şub. 18, 2009 6:58 pm

ozgur

ozgur

sen bbw deki takao msn?

62Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Şub. 18, 2009 6:55 pm

TaKaO

TaKaO

Özgür,seni insan olarak severim.Başarılarını da çok takdir ediyorum.Ama hatırlarsan BBW'de tanıştıktan sonra MSN de aramızda bir husumet yaşanmıştı.Fakat takıma da kişisel meselelerim yüzünden zarar vermek istemiyorum.

Çok iyi bir oyuncusun,bu yüzden başvurun değerlendirilmeye alınmıştır en kısa sürede sana haber verilecektir.

63Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Şub. 18, 2009 5:43 pm

ozgur

ozgur

özgür köksel
yaş 14
bdamanlar crohm cobalt bloody
istanbul
uskudar
dereceler 1 tane 1. lik 2 tane 2.lik
diyer klanım bam başka bir klandada olabiliyormuşuz

64Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Şub. 18, 2009 5:02 pm

TaKaO

TaKaO

Tamam yeni üyeler bekliyoruz Very Happy

65Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Şub. 18, 2009 12:32 pm

trunks

trunks

oldu tamer Very Happy yeni enson üye varya işte o alperen Very Happy

66Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Çarş. Şub. 18, 2009 6:40 am

TaKaO

TaKaO

Teşekkürler Berk üye için.En kısa zamanda foruma üye olursa seviniriz.

67Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Salı Şub. 17, 2009 7:53 pm

trunks

trunks

Ad:alperen
Soyad:dardeş
B-Daman(varsa):cobalt blade
İl:tekirdağ
İlçe:çerezköy

YENİ ÜYE ARKADAŞLAR

68Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Salı Şub. 17, 2009 5:13 pm

TaKaO

TaKaO

Valla bulabildiğim kadar oyuncu buldum,siteye bazıları üye değil(evlerinde internet yok)ama turnuvaya kesin gelecekler.Büyük bir ilgi bekliyorum turnuvaya.Sabırsızlıkla bekliyoruz adminim Smile

69Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 16, 2009 11:03 pm

Admin

Admin
Admin

Arkadaşlar..
Görüyorum ki turnuvalara Bursa'dan yoğun bir ilgi var. BUrsa'daki arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Sanıyorum şehir dışı turnuvalarımızdan ilkini BUrsa'da yapacağız..Smile

http://www.b-daman.com.tr

70Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 16, 2009 9:57 pm

TaKaO

TaKaO

Takımın merkezini İstanbul olarak planlamıştık ama artık merkezimiz Bursa.Ve şimdi duyurayım alt takım açılacak.Berk biran önce adam bulursan iyi olacak..

71Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 16, 2009 9:55 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

Bursa takımı fazla genişledi.Alt takımını falan açıp oraya aktarabiliriz.

72Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 16, 2009 9:46 pm

TaKaO

TaKaO

Bu konuyu da kirletmeseniz şaşardım zaten Evil or Very Mad

73Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 16, 2009 8:59 pm

skullkid

skullkid

soykan34 demiş ki:
konichiva
Douzo,Anata wa Toidsudo go wo hanasemasuka.Japonca yazıyor anlamamış olabilirsiniz.
Türkçesi;

Lütfen,Türkçe konuşur msun Berk Very Happy
içinde berk geçmiyor
hanasemasuka mı olm berk yaman gerekirdi

74Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 16, 2009 8:56 pm

trunks

trunks

kudosai Very Happy türkçesi tamam Very Happy

75Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 3 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 16, 2009 7:56 pm

soykan34

soykan34

konichiva
Douzo,Anata wa Toidsudo go wo hanasemasuka.Japonca yazıyor anlamamış olabilirsiniz.
Türkçesi;

Lütfen,Türkçe konuşur msun Berk Very Happy

Sayfa başına dön  Mesaj [3 sayfadaki 7 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki