B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ultımate Prıncıples B-Daman Team

+14
batinhan
yakamoz786
mambos
SchwarzeDranzer
gohan
Admin
soykan34
neska
enjyu_yigit
|/|3+!||
*Enju*
trunks
ZeBaNi
TaKaO
18 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [4 sayfadaki 7 sayfası]

76Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 16, 2009 7:21 pm

trunks

trunks

konichiva

77Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 16, 2009 7:11 pm

TaKaO

TaKaO

Alındın Batinhan.Hoşgeldin.MSN'de konuştuktan sonra beni kırmadığın için teşekkkür ederim.Bursa'da turnuva düzenlersek gelebilme ihtimalin var mı?Bana yakın sayılırsın da.

78Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 16, 2009 7:09 pm

batinhan

Ad:Batınhan
Soyad:Altun
B-Daman(varsa):--
İl:Bursa
İlçe:yıldırım

79Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Ptsi Şub. 16, 2009 10:46 am

*Enju*

Red : 2
Kabul : 1

Saçma buluyorum şahsen. Gelen direk öğrenir.

80Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 11:14 pm

TaKaO

TaKaO

Eğer takıma 10 tane oyuncu bulursan olur.Yoksa az sayı için alt takım oluşturmam.İnternetten bulacağım demişsin.10 tane bul,gel,açalım alt takımı.Ama alt takımı kimin yöneteceğini konuşuruz sandığın kadar kolay değil..

81Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 9:33 pm

yakamoz786

yakamoz786

Takımınıza karışmak istemem ama bende Metin arkadaşım gibi düşünüyorum. Fazla gerek yok... Bundan önce b-daPlayer sayısını arttırmak daha anlamlı...

82Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 9:28 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

Güzel bir fikir ama,pek gerekli olduğunu sanmıyorum.Onun yerine,kendi illerimizde oturup başvuran oyuncularla B-Daman oynayarak onları deneyebiliriz.Böyle daha iyi olacağını düşünüyorum.

Kabûl:1
Red:1

83Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 9:25 pm

trunks

trunks

arkadaşlar takımın bütün sorumluluğunu alcam eğer beyenmezseniz takımdan bile atarsınız ama beyeneceğinize eminim

84Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 9:05 pm

trunks

trunks

merhaba arkadaşlar..

Ben size birşey önercektim bir tane alt takım yapalım isterseniz(herkes oy kullanırsa sevinirim) takıma az bilenleri alcaz
onlara orda öğretcez ve sınavları alt takımda kolaylaştırcaz böylece sıvandan +70 not alan arkdaşalarımız üst takımımıza gelcekler bence çok güzel birşey olcak ama sizinde fikirleriniz önemli ben bu konuyla ilgilencem takımın kurucusu alt takımda ben olcam ama bu takımda sadece üye olcam ana takımda durmak için uğraşcam ve ben internetten bütün b-damancıları bulcam araştırcam ve alt takıma alcam... LÜTFEN KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM

kabul:1(berk)
reddetme:0

85Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 4:14 pm

mambos

TaKaO demiş ki:Büyük ihtimal bir parkta veya B-DaPoınt açılırsa orada.

benim evime yakı bir park olursa belki izleyebilirim
Twisted Evil

86Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 12:09 pm

TaKaO

TaKaO

Büyük ihtimal bir parkta veya B-DaPoınt açılırsa orada.

87Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 12:05 pm

mambos

TaKaO demiş ki:Eğer ailen izin verirse,beraber turnuva vb.düzenleyeceğiz.Yeterince kişi var zaten.

nerede olacak b turnuva

88Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 11:56 am

TaKaO

TaKaO

Eğer ailen izin verirse,beraber turnuva vb.düzenleyeceğiz.Yeterince kişi var zaten.

89Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 11:55 am

mambos

TaKaO demiş ki:"mambos" da takıma katılmıştır.Bursa kolu 4 oyuncu oldu,kısa zamanda buluşma ayarlayacağız.Hoşgeldin mambos.

sağolun hoşbulduk

90Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 11:54 am

TaKaO

TaKaO

"mambos" da takıma katılmıştır.Bursa kolu 4 oyuncu oldu,kısa zamanda buluşma ayarlayacağız.Hoşgeldin mambos.

91Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 10:20 am

TaKaO

TaKaO

Orda"-da"eki yazmıyordu da ondan.Bir de kızmadım sadece merak ettiğim için sordum.Eğer adil olmadıysa,iyi olan kazanmadıysa seçimlere katılmam olur biter Wink

92Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 10:16 am

*Enju*

TaKaO demiş ki:
*Enju* demiş ki:
TaKaO demiş ki:Evet bencede Smile

Ve haftanın oyuncusu belirlendi:

Metin:1 0y
Berk:2 0y
TaKaO:4 oy

Oy kullanmayanlar:Deniz abi.

Beni seçtiğiniz için çok teşekkür ederim nice haftanın oyuncularına iyi günler Wink

Sonuçlar beklediğim gibi. Very Happy haftaya iyi olan kazansın! I love you

Sence bu hafta iyi olan kazanmadı mı?

Hocam haftaya''DA'' iyi olan kazansın anlamında dedim yanlış anlama Wink.

93Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 10:13 am

TaKaO

TaKaO

*Enju* demiş ki:

Beni seçtiğiniz için çok teşekkür ederim nice haftanın oyuncularına iyi günler Wink

Sence bu hafta iyi olan kazanmadı mı?

94Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 10:05 am

*Enju*

95Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 9:55 am

TaKaO

TaKaO

Evet bencede Smile

96Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 9:52 am

gohan

sınaw olması iyi oldu

97Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 8:04 am

TaKaO

TaKaO

Sen bize lazımsın diye affediyorum ama bir daha olmasın Şafak Wink

98Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 15, 2009 12:16 am

gohan

toplattıda açıkmış babam oynuyodu benimki otomatik açılıyor ondan özür dilerrim pale

99Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 7:44 pm

mambos

TaKaO demiş ki:Arkadaşlar,zaten bizi(UPBT)BBW'den tanıyorsunuzdur.Ben yinede şöyle bir üstünden geçeyim,

Takımımızın kaptanı Tolga(BBW yöneticisi)'dir.Kendisi süper lüx villada oturmaktadır Very Happy

Bendeniz takımımızın Bursa Üssü kaptanı ve Kaptan Yardımcısıyım.
Tolga'nın affına sığınarak bu takımı kuruyorum inşallah haberi duyunca kızmaz Very Happy

Neyse çok konuştuk,takımımıza girmek isteyenler aşağıdaki formu doldursunlar:

Ad:burak
Soyad:akman
B-Daman(varsa):yok
İl:bursa
İlçe:nilüfer

Takımımıza gireceklerde aranacak özellikler,hiçbir karşılaşmadan çekinmemesi,her zaman arkadaşlarıyla uyum içinde olması ve forum kurallarına uymasıdır.Takımımız mümkün olduğunca turnuvalarda aktif olacaktır.Turnuvalara katılmak istemeyen B-DaPlayer'lere kapımız kapalıdır.Hadi kolay gelsin Wink

UPBT Ana Takımı
Kaptan

TaKaO

2.Kaptan

SchwarzeDranzer

Oyuncu

trunks

Oyuncu

|/|3+!||

İstanbul Kolu

1-Schwarze Dranzer(Deniz)--Kaptan
2-?
3-?

Bursa Kolu

1-TaKaO(Tamer)--B-Daman Bursa Temsilcisi
2-Ataberk(Foruma üye değil)
3-Furkan(Foruma üye değil)

İzmir Kolu

1-trunks(Berk Doğru)---B-Daman İzmir Temsilcisi
2-|/|3+!||(Metin Kartop)
3-?

Mersin Kolu

1-*Enju*(Gürkan)
2-gohan(Şafak)
3-?

SINAV PUANLARI
Ataberk:
Furkan:
Metin:
Berk:
Şafak:
Gürkan:

100Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 4 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 14, 2009 5:44 pm

TaKaO

TaKaO

Aynı kurallar geçerli tek fark 25 soru olacak.İlki 15 Nisan'da.

Sayfa başına dön  Mesaj [4 sayfadaki 7 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki