B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ultımate Prıncıples B-Daman Team

+14
batinhan
yakamoz786
mambos
SchwarzeDranzer
gohan
Admin
soykan34
neska
enjyu_yigit
|/|3+!||
*Enju*
trunks
ZeBaNi
TaKaO
18 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [6 sayfadaki 7 sayfası]

126Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 10:19 pm

TaKaO

TaKaO

Admin demiş ki:Takımınıza turnuvalarda başarılar dilerim...

Teşekkürler Engin abi Bursa'da Mart ayında olacak turnuvaya şimdiden hazırım bekliyorum.Büyük turnuvaya da takımca girmeyi planlıyoruz.

127Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 9:55 pm

trunks

trunks

çok teşekkürler engin abi

128Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 9:43 pm

Admin

Admin
Admin

Takımınıza turnuvalarda başarılar dilerim...

http://www.b-daman.com.tr

129Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 9:01 pm

TaKaO

TaKaO

Teşekkürler Soykan..

130Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 5:53 pm

soykan34

soykan34

Yeni takımda Başarılar Tamer.İnşallah iyi bir takım olursunuz.

131Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 3:24 pm

TaKaO

TaKaO

Teşekkürler Nesimi,sana da takımında başarılar.

132Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 3:20 pm

neska

neska

Basarilar Tamer ve diger arkadaslar

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

133Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 3:15 pm

TaKaO

TaKaO

Takımım adına teşekkür ederim.Keşke sende bizde olsaydın.Doğrusu güzel olurdu Smile

134Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 3:04 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Takımda başarılar beyler.Beyblade Web'de bu takımda olsamda başka bir takımda olduğum için size katılamıyorum.Neyse tekra başarılar...

135Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 12:50 pm

*Enju*

TaKaO demiş ki:O zaman oy çokluğu ile bu geceden itibaren haftanın oyuncusunu seçeceğiz.Yarından itibaren 1 hafta boyunca takımdaki uyum ve performansına,arkadaşlarıyla geçinmesine ve kişiliğine göre takım içinden birini haftanın oyuncusu seçeceğiz.Oyları haftaya pazar gecesi(Saat 23:00)a kadar bana ÖM ile bildirmeniz rica olunur.Hadi bakalım iyi şanslar Smile

Güzel Smile

136Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 12:38 pm

TaKaO

TaKaO

O zaman oy çokluğu ile bu geceden itibaren haftanın oyuncusunu seçeceğiz.Yarından itibaren 1 hafta boyunca takımdaki uyum ve performansına,arkadaşlarıyla geçinmesine ve kişiliğine göre takım içinden birini haftanın oyuncusu seçeceğiz.Oyları haftaya pazar gecesi(Saat 23:00)a kadar bana ÖM ile bildirmeniz rica olunur.Hadi bakalım iyi şanslar Smile

137Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 12:35 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

Haftanın oyunucusunu seçmeye oyum her zaman olumlu yöndedir.4. kabûl oyu da benden çıkmış olsun.

138Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 12:30 pm

TaKaO

TaKaO

Metin,artık takımda olduğuna göre,ben takıma her hafta"Haftanın Oyuncusu" seçmeyi önerdim.Onların oylarına sundum.Şu an durum,3 kabul oyu ve 0 red oyu.Senin de oy kullanmanı bekliyorum.

Kabul:3(Tamer,Berk,Ataberk)
Red:0

139Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 12:20 pm

TaKaO

TaKaO

Biz iyi bir takımız zaten,takımı kurmadan önce sitede nerdeyse herkesin takımı vardı,rağbetin az olacağını düşündüm ama eski arkadaşlarıma güvendim.Sağolun siz de beni yarı yolda bırakmadınız ve 1 günde bu kadar büyüdük.Dünya üzerinde en hızlı büyüyen takım bizizdir heralde Very Happy Daha ilk 12 saate 7 kişi olduk.Bu bir rekor Very Happy İyi bir takımız,iyi bir takımdık,iyi bir takım olarak devam edeceğiz her zaman.Yeter ki bana ve birbirinize güvenin. Wink

140Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 12:15 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

Zaten hedefim bu.İyi bir oyuncu olmak için elimden geleni yapıyorum.Bir de Berk ile konuştuğumuz gibi Agora'ya gidebilirsek süper olacak.Şimdilik iyi bir takım gibi duruyoruz,umarım böyle kalırız.

141Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 11:46 am

TaKaO

TaKaO

İyi bir oyuncu olmayı kafana koyduysan iyi.Çünkü bu zihniyette olmayanların bizde işi yoktur Wink

142Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 11:43 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Aldığın için teşekkür ederim.Turnuvalar burada yapılana kadar B-Daman sahibi olmak için elimden geleni yapıyorum.Zaten Berk'le de okulların açıldığı ilk hafta buluşup Agora'ya gitme kararı almıştık.Yakın zamanda iyi bir B-Daplayer olmayı kafama koydum bile Very Happy .

143Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 11:34 am

TaKaO

TaKaO

Metin sende alındın Smile .Zaten takımımızı BBW'den yeterince tanıyorsundur.Moderatorsun de Smile .Takımımızda umarım hoşça vakit geçirip eğleniriz.Yeri geldiğinde de başarılar kazanırız.Senden İzmir'deki turnuvalara katılmanı ve İzmir'de bulursan B-DaPlayer'leri foruma çekmeni istiyorum.Takıma hoşgeldin Wink

144Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 11:31 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Ad:Metin
Soyad:KARTOP
B-Daman(varsa):Maalesef Sad
İl:İzmir
İlçe:Karşıyaka

NOT:Yakın zamanda bir B-Daman edinmek için elimden geleni yapıyorum.Kabûl ederseniz sevinirim.

145Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 10:04 am

TaKaO

TaKaO

Şu an:

Kabul:2
Red:0

Deniz abi,İrşad ve Gürkan kaldığına göre(Ataberk üye değil)1 kabul oyu daha gerekiyor bizlere.Oylarınızı bekliyorum beyler Smile

146Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 10:02 am

trunks

trunks

bence de haftanın oyuncusu seçilsin daha iyi olur
ama haftanın oyuncusuyum diye hiçkimse formundan düşmesin ve çalışmaya devam etsin BENDE DE 1 KABUL OYU

147Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team Paz Şub. 08, 2009 12:32 am

TaKaO

TaKaO

Yarın geceden itibaren,her hafta"Haftanın Oyuncusu"nu seçmeyi öneriyorum.Kişinin forumdaki davranışına,arkadaşlarıyla geçinmesine,katılırsa turnuvalardaki başarısına vb. göre değerlendirme yaparız.Ana takımı da en çok haftanın oyuncusu olanlardan kurarız.Bunu oylarınıza sunuyorum.

Benden 1 kabul oyu.

Ayrıca da takım için güzel bir logo yapabilirseniz yapın.Gerekirse ortak çalışın.Acelemiz yok 1 hafta bile çalışabilirsiniz.Yeter ki güzel olsun.İyi akşamlar Wink

148Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 07, 2009 6:52 pm

ZeBaNi

ZeBaNi

*Enju* demiş ki:Ad, Soyad : Gürkan AĞCA
Yaş 13
İl, ilçe : MERSIN - SİLİFKE.
B-Daman : En kısa zamanda Bloody Kaiser alacağim.

Özgür OWD den ayrıldığına göre ve aktif olmadığına göre kapanır kesin o sebeple burdayım Very Happy
Hayırlı OLsun..

149Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 07, 2009 6:49 pm

trunks

trunks

enju hoşgeldin

150Ultımate Prıncıples B-Daman Team - Sayfa 6 Empty Geri: Ultımate Prıncıples B-Daman Team C.tesi Şub. 07, 2009 6:45 pm

TaKaO

TaKaO

Tamam süper Very Happy

Bu arada OW takımı ile bütün bağlantını biran önce koparmanı rica ediyorum.

Sayfa başına dön  Mesaj [6 sayfadaki 7 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki