TaKaO demiş ki:Bu arada bir not düşeyim:Bloody Kaiser aldığında bana özelliklerini anlat
Ayrıca MSN ni ÖM'den atar mısın?
Anlatmazmıyım hocam anlatmazmıyım baktım hiç gelmedi atlar otobüse giderim İstanbula .
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
TaKaO demiş ki:Bu arada bir not düşeyim:Bloody Kaiser aldığında bana özelliklerini anlat
Ayrıca MSN ni ÖM'den atar mısın?
TaKaO demiş ki:Sende alındın Gürkan.Aramıza hoşgeldin.En kısa zamanda B-Daman almanı temenni ve tavsiye ediyorum.
Hoşgeldin Deniz Abi..TaKaO demiş ki:Takımımıza son anda bir katılım gerçekleşti,BBW'deki takımımızda da yer alan Deniz abi(Schwarze Dranzer),takımımızın İstanbul Kolunun kaptanı olmuştur.Kendisine takımımızda başarılı ve mutlu günler dileriz
Hoşgerldin Deniz abi
Sende Hoşgeldin Berktrunks demiş ki:takao
Ad:BERK
Soyad:DOĞRU
B-Daman(varsa):CHROME ZEPHYR
İl:İZMİR
İlçe:BUCA
NOT:İZMİR B-DAMAN İL TEMSİLCİSİYİM
Tamer Aldığın İçin Teşekkürler...TaKaO demiş ki:Sevgili İrşad,artık UPBT'ye girmiş bulunuyorsun.Takımımızda başarılar.Eğer iyi performans gösterirsen ve turnuvalarda aktif olursan,ana takıma yükseleceksin.Ana takımdakilere de B-Daman yardımı ve takas olanağı sunacağız.Umarım takımımıza uyum sağlayıp,kısa sürede alışırsın.Tekrar hoşgeldin.
Başvurumu Değerlendirmeye Aldığınız İçin Teşekkürler...TaKaO demiş ki:Sevgili İrşad,başvurun değerlendirmeye alınmıştır,sana en kısa sürede haber verilecektir.
En son TaKaO tarafından Çarş. Mart 25, 2009 5:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 39 kere değiştirildi
Similar topics