Noldu sorun mu var? xD
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
setten birtane iskelet 5tane b-damanın parçaları çıkıyorTerry demiş ki:ben bu gun b-daman aldım cobalt blade aldım ve onun parcasından aldım bir aparat 30TL hedef seyi fln var set alcaktım icinden b-daman cıkmıyomus ole dediler daha sonra alcam seti simdilik cobalt blade war ama 1 tane misketim var:(
evet yakın arkadaşım(torpil yaptık XD)soykan34 demiş ki:Fatih Terry adlı üye yani Ege Canerin yakın arkadaşı.Ö.M'den konuştuk Ege takıma gelmeyi kabul etti.Onu ankara üssüne yazarmısn
ben belkienjyu_yigit demiş ki:Ankarada oturanlar arkadaşlar,bu ayın sonuna doğru buluşmayı düşünüyorum.Sizi deneyeceğim falan filan.Sanırım yine Caner abiden yardım alacağım xD
Tarihi belirleyeceğiz.Katılacaklar söylesin...
testi yapamıcam söliyim derslerim vargaia9 demiş ki:Arkadaşlar yavaş yavaş şu testi yapın gnderin şu mesajları!
Turnuvaya girmene gerek yok derken ???gaia9 demiş ki:yakamoz yani Oğuz bu sınav seni ilgilendirmiyor çnnkü sen kaptanlıktan sonra en güçlü seviyesin zaten senin turnuvaya girmene gerek yok birde super fighterların bazılarınada bu sınavı yapacağım sınav soruları ise bunun gibi olcak örnk:
Cobalt Blade'n tipi nedir veya bna güzel bir güç karması yapın gibi
Similar topics