B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

B-DaDevils B-Daman Takımı!

+16
Terry
sena
berk9898
SchwarzeDranzer
TaKaO
trunks
*Enju*
yamato4
Admin
skullkid
neska
ozgur
enjyu_yigit
yakamoz786
soykan34
gaia9
20 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [4 sayfadaki 12 sayfası]

76B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Çarş. Mart 25, 2009 3:42 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Noldu sorun mu var? xD

77B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Salı Mart 24, 2009 8:06 pm

berk9898

ok

78B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Salı Mart 24, 2009 8:01 pm

gaia9

gaia9

yok Kai_Yiğit enjyu_yiğit olur çnkü biz bbweb'deki adı kullanmışız aklında bulunsun Wink

79B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Salı Mart 24, 2009 7:54 pm

berk9898

gaia9 orda kaptanlar yazıyor ama Kai_yigit diye birisi yok

80B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Cuma Mart 13, 2009 1:09 pm

gaia9

gaia9

Ben yarım saat olsada girerim benimde sınavlarım başlıyor Wink ama benim çalışma saatim ile pc saatim denk gelmior o yüzden normalde girebilirm

81B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Perş. Mart 12, 2009 7:27 pm

Terry

Terry

benim yazılılar baslıyo haftaya artık cok sık giremeyebilirim soyleyim dedim sebebi bu

http://www.batikentgencleri.tr.gg

82B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Perş. Mart 12, 2009 6:54 pm

yakamoz786

yakamoz786

1.5 hafta değilde sadece dersler girmememin sebebi. Ama hergün giriyorum.

83B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Çarş. Mart 11, 2009 9:48 pm

soykan34

soykan34

Takımda olanlar foruma 1.5 haftadan fazla girmemezlik yaparlarsa forumdan atılıcaklarıdır.Tabi mazaret belirtirse istediği kadar girmemezlik yapabilir.

84B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Cuma Mart 06, 2009 5:23 pm

Terry

Terry

cane rabi babam soz verdi bir kac ay sonra ondan alcaz setin icinden bir tane b-daman cıksaydı alırdım b-damanlar cok pahalı

85B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Perş. Mart 05, 2009 11:11 pm

skullkid

skullkid

Terry demiş ki:ben bu gun b-daman aldım cobalt blade aldım ve onun parcasından aldım bir aparat 30TL hedef seyi fln var set alcaktım icinden b-daman cıkmıyomus ole dediler daha sonra alcam seti simdilik cobalt blade war ama 1 tane misketim var:(
setten birtane iskelet 5tane b-damanın parçaları çıkıyor

86B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Perş. Mart 05, 2009 10:17 pm

Terry

Terry

ben bu gun b-daman aldım cobalt blade aldım ve onun parcasından aldım bir aparat 30TL hedef seyi fln var set alcaktım icinden b-daman cıkmıyomus ole dediler daha sonra alcam seti simdilik cobalt blade war ama 1 tane misketim var:(

87B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Perş. Mart 05, 2009 7:12 pm

soykan34

soykan34

Yanlışlıkla gönderdim pardon

88B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Çarş. Mart 04, 2009 6:05 pm

gaia9

gaia9

arkdşm bnim yaa bak nslda düşünür knkilerini Very Happy bna bir Herio Kollar verirsen mutlu olurm yani Very Happy

89B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Çarş. Mart 04, 2009 5:55 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Beyler B-Daman getirmenize gerek yok(Sen direk Ayça'yı getir Caner abi xD).Bendeki B-Damanlarımı sizle paylaşabilirim...

90B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Çarş. Mart 04, 2009 4:57 pm

Terry

Terry

tsk caner abi birde ben hic b-daman kullanmadım ankarada bulusma olcak ama ben gelemeyebilirim daha evde alıstırma yapmam gerek Very Happy b-damanı bir kac hafta sonra alırım belki:D

91B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Salı Mart 03, 2009 10:43 pm

skullkid

skullkid

soykan34 demiş ki:Fatih Terry adlı üye yani Ege Canerin yakın arkadaşı.Ö.M'den konuştuk Ege takıma gelmeyi kabul etti.Onu ankara üssüne yazarmısn
evet yakın arkadaşım(torpil yaptık XD)

92B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Salı Mart 03, 2009 7:27 pm

skullkid

skullkid

enjyu_yigit demiş ki:Ankarada oturanlar arkadaşlar,bu ayın sonuna doğru buluşmayı düşünüyorum.Sizi deneyeceğim falan filan.Sanırım yine Caner abiden yardım alacağım xD

Tarihi belirleyeceğiz.Katılacaklar söylesin...
ben belki
ayçadan b-daman alabilirsem Very Happy

93B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Salı Mart 03, 2009 7:22 pm

berk9898

b-dadevils takımındaki istanbul üssündeki kişilerle bir buluşma ayarlıyıcam.Cevahire yada citys nişantaşına gelirsiniz.Yada birlikte seçtiğimiz yere gideriz

94B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Salı Mart 03, 2009 6:43 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Ankarada oturanlar arkadaşlar,bu ayın sonuna doğru buluşmayı düşünüyorum.Sizi deneyeceğim falan filan.Sanırım yine Caner abiden yardım alacağım xD

Tarihi belirleyeceğiz.Katılacaklar söylesin...

95B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Salı Mart 03, 2009 6:35 pm

soykan34

soykan34

Fatih Terry adlı üye yani Ege Canerin yakın arkadaşı.Ö.M'den konuştuk Ege takıma gelmeyi kabul etti.Onu ankara üssüne yazarmısn

96B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Ptsi Mart 02, 2009 11:11 pm

skullkid

skullkid

gaia9 demiş ki:Arkadaşlar yavaş yavaş şu testi yapın gnderin şu mesajları!
testi yapamıcam söliyim derslerim var

97B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Ptsi Mart 02, 2009 9:31 pm

soykan34

soykan34

Örnek Başvuru Formu;
AD:
SOYAD:
B-DAMAN(VARSA):
DERECE(VARSA Very Happy):

98B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! Paz Mart 01, 2009 11:42 am

gaia9

gaia9

Arkadaşlar yavaş yavaş şu testi yapın gnderin şu mesajları!

99B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Şub. 28, 2009 2:51 pm

gaia9

gaia9

super fighterlarda yapçak(bu arada zaten Oğuz ve Caner abi siz zaten düşürülmesziniz ama girin bna özel mesakjdan cvpları atın

100B-DaDevils B-Daman Takımı! - Sayfa 4 Empty Geri: B-DaDevils B-Daman Takımı! C.tesi Şub. 28, 2009 2:15 pm

yakamoz786

yakamoz786

gaia9 demiş ki:yakamoz yani Oğuz bu sınav seni ilgilendirmiyor çnnkü sen kaptanlıktan sonra en güçlü seviyesin zaten senin turnuvaya girmene gerek yok birde super fighterların bazılarınada bu sınavı yapacağım sınav soruları ise bunun gibi olcak örnk:

Cobalt Blade'n tipi nedir veya bna güzel bir güç karması yapın gibi
Turnuvaya girmene gerek yok derken ???

Sayfa başına dön  Mesaj [4 sayfadaki 12 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki