B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aldığınız B-Damanlar

+16
Oytun
trunks
rider of b-daman
*Enju*
TaKaO
skullkid
gaia9
soykan34
neska
kinomiya_takao
enjyu_yigit
yakamoz786
SchwarzeDranzer
ozgur
tyux89
Admin
20 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [5 sayfadaki 7 sayfası]

101Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 8:41 pm

*Enju*

Admin demiş ki:Mersin Forum AVM deki Toyzz Shop'a ürünlerin gitmesi için bu hafta çalışacağız. Zaten yakında siteden de alışveriş yapma şansınız olacak.O zaman B-Daman'sız kimse kalmayacak..

Ooo süper ozaman siteden alayım ben en iyisi Very Happy

102Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 8:38 pm

Admin

Admin
Admin

Mersin Forum AVM deki Toyzz Shop'a ürünlerin gitmesi için bu hafta çalışacağız. Zaten yakında siteden de alışveriş yapma şansınız olacak.O zaman B-Daman'sız kimse kalmayacak..

http://www.b-daman.com.tr

103Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 8:28 pm

skullkid

skullkid

enjyu_yigit demiş ki:
Admin demiş ki:Arkadaşlar,
Sahanın ayrı bir şekilde satışı için erekli çalışmaları yapıyoruz. Ancak bazı arkadaşların da dediği gibi, Turnuva seti içeriğiyle bir hayli doyurucu. Set aldığınıda diğer dört oyunu da oynama şansınız var..
Biliyorum şu karne işi benim işime yarayacak.Annemi ikna edersem zengin bir B-Daman koleksiyonum olacak xD
olm alınca turnuvaya kullanırız b-da inovasionda fln

104Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 8:03 pm

*Enju*

Admin demiş ki:Umarım:) Muhteşem bir set..

Mersinde satılsa gidip bütün B-Damanları alacamda yok Crying or Very sad

105Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 7:59 pm

Admin

Admin
Admin

Umarım:) Muhteşem bir set..

106Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 7:58 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Admin demiş ki:Arkadaşlar,
Sahanın ayrı bir şekilde satışı için erekli çalışmaları yapıyoruz. Ancak bazı arkadaşların da dediği gibi, Turnuva seti içeriğiyle bir hayli doyurucu. Set aldığınıda diğer dört oyunu da oynama şansınız var..
Biliyorum şu karne işi benim işime yarayacak.Annemi ikna edersem zengin bir B-Daman koleksiyonum olacak xD

107Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 7:57 pm

Admin

Admin
Admin

Arkadaşlar,

108Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 7:35 pm

gaia9

gaia9

olm 2 b-daman alcana paranı birikti r 5 tl'ye set al setin içindekiler ile baya kar ediosun

109Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 7:21 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

gaia9 demiş ki:OoO zırh satışları başladı turnuva setide var içinde 4 b-daman zırh saha var soykan takım karmaları harika olcak
Saha ve DHB tek satılmıyor mu?Çünkü bütün set birlikte bayağı pahalı olur...

110Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 7:19 pm

gaia9

gaia9

OoO zırh satışları başladı turnuva setide var içinde 4 b-daman zırh saha var soykan takım karmaları harika olcak

111Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 7:15 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

soykan34 demiş ki:bUGÜN BİR REKUSO BİR DE BLODY KAİSER ALDIM.rEKUSONUN ZIRHI FLN. VAR
Wayyy Soykan resimlerini koysana.Ayrıca artık DHB ve saha satışları başladı mı?

112Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 7:11 pm

soykan34

soykan34

bUGÜN BİR REKUSO BİR DE BLODY KAİSER ALDIM.rEKUSONUN ZIRHI FLN. VAR

113Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Çarş. Ocak 21, 2009 1:06 pm

gaia9

gaia9

Ben olaya direk giriyorum cidden bende hile yok şakaydı ama bir taktik var herzaman misketi biraz büyük seçin niye diye sorarsanız küçük miskette zıorlama olmuyor hemen gidiyor azıcık ama biraz daha büyük misket alınca süper gidiyor.

114Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Çarş. Ocak 21, 2009 8:58 am

TaKaO

TaKaO

Bence bu yöntemlere gerek yok.Chelsea'nın geçen sene Fener'e yaptığı gibi,rakibinizi yavaşça uyutun ve o mışıl mışıl uyurken ona yaklaşın ve bam Very Happy .Gerisini kaybettikten sonra anlar Smile

115Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Çarş. Ocak 21, 2009 12:01 am

Admin

Admin
Admin

BU yöntemler süpermiş..ama gerçek bir b-daman oyuncusuna pek sökeceğini zannetmem Laughing

116Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 20, 2009 9:11 pm

neska

neska

En iyisi bak kus geciyor deyip saldirmak Very Happy

http://www.b-daman-azeri.buygoo.net

117Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 20, 2009 9:03 pm

skullkid

skullkid

gaia9 demiş ki:Ben kötü duruma düşünce alttan sahaya vururum fln maça tekrar başlanır xD
,
öle diskalifiye oluyorsun yellen en iyisi Wink

118Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 20, 2009 8:26 pm

gaia9

gaia9

Ben kötü duruma düşünce alttan sahaya vururum fln maça tekrar başlanır xD

119Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 20, 2009 8:24 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

skullkid demiş ki:
gaia9 demiş ki:Merak etmeyin bakalım burada bende varım;) yakıcam oraları!
yaz tatilinde olcak Wink

beyler gizli güçlerim var benim korkun(misal savaş anında dikkat dağıtmak için ossuruyorum) Very Happy
xD xD xD Caner abi süpersin ya.Bende dikkat dağıtmak için geğiriyorum.(Genellikle büyük katliamlara yol açabilir ve saha,B-Damanlar telef olabilir xD)

120Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 20, 2009 8:22 pm

skullkid

skullkid

gaia9 demiş ki:Merak etmeyin bakalım burada bende varım;) yakıcam oraları!
yaz tatilinde olcak Wink

beyler gizli güçlerim var benim korkun(misal savaş anında dikkat dağıtmak için yelleniyorum) Very Happy

121Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 20, 2009 6:05 pm

gaia9

gaia9

Merak etmeyin bakalım burada bende varım;) yakıcam oraları!

122Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 20, 2009 6:00 pm

yakamoz786

yakamoz786

Valla bende güveniyorum ama İstanbula gelebilecekmeyim ona güvenmiyorum Sad İnşallah SBS zamanına denk gelmez ...

123Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 20, 2009 5:57 pm

skullkid

skullkid

ben gitcem hiç uğraşmayın Very Happy Very Happy Very Happy beyler çok güzevinyorum kendime

124Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 20, 2009 5:53 pm

Admin

Admin
Admin

Tebrikler Gaia..B-Daman'ın hayırlı olsun.Japonya'ya giden yolda ilk adımı attın. Hadi bakalım, bol şanslar...

125Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 5 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 20, 2009 5:47 pm

gaia9

gaia9

aldım Cobalt Blade!

Cobalt Blade

Sayfa başına dön  Mesaj [5 sayfadaki 7 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki