Admin demiş ki:Mersin Forum AVM deki Toyzz Shop'a ürünlerin gitmesi için bu hafta çalışacağız. Zaten yakında siteden de alışveriş yapma şansınız olacak.O zaman B-Daman'sız kimse kalmayacak..
Ooo süper ozaman siteden alayım ben en iyisi
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Admin demiş ki:Mersin Forum AVM deki Toyzz Shop'a ürünlerin gitmesi için bu hafta çalışacağız. Zaten yakında siteden de alışveriş yapma şansınız olacak.O zaman B-Daman'sız kimse kalmayacak..
olm alınca turnuvaya kullanırız b-da inovasionda flnenjyu_yigit demiş ki:Biliyorum şu karne işi benim işime yarayacak.Annemi ikna edersem zengin bir B-Daman koleksiyonum olacak xDAdmin demiş ki:Arkadaşlar,
Sahanın ayrı bir şekilde satışı için erekli çalışmaları yapıyoruz. Ancak bazı arkadaşların da dediği gibi, Turnuva seti içeriğiyle bir hayli doyurucu. Set aldığınıda diğer dört oyunu da oynama şansınız var..
Admin demiş ki:Umarım:) Muhteşem bir set..
Biliyorum şu karne işi benim işime yarayacak.Annemi ikna edersem zengin bir B-Daman koleksiyonum olacak xDAdmin demiş ki:Arkadaşlar,
Sahanın ayrı bir şekilde satışı için erekli çalışmaları yapıyoruz. Ancak bazı arkadaşların da dediği gibi, Turnuva seti içeriğiyle bir hayli doyurucu. Set aldığınıda diğer dört oyunu da oynama şansınız var..
Saha ve DHB tek satılmıyor mu?Çünkü bütün set birlikte bayağı pahalı olur...gaia9 demiş ki:OoO zırh satışları başladı turnuva setide var içinde 4 b-daman zırh saha var soykan takım karmaları harika olcak
Wayyy Soykan resimlerini koysana.Ayrıca artık DHB ve saha satışları başladı mı?soykan34 demiş ki:bUGÜN BİR REKUSO BİR DE BLODY KAİSER ALDIM.rEKUSONUN ZIRHI FLN. VAR
,gaia9 demiş ki:Ben kötü duruma düşünce alttan sahaya vururum fln maça tekrar başlanır xD
xD xD xD Caner abi süpersin ya.Bende dikkat dağıtmak için geğiriyorum.(Genellikle büyük katliamlara yol açabilir ve saha,B-Damanlar telef olabilir xD)skullkid demiş ki:yaz tatilinde olcakgaia9 demiş ki:Merak etmeyin bakalım burada bende varım;) yakıcam oraları!
beyler gizli güçlerim var benim korkun(misal savaş anında dikkat dağıtmak için ossuruyorum)
yaz tatilinde olcakgaia9 demiş ki:Merak etmeyin bakalım burada bende varım;) yakıcam oraları!
Similar topics