B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aldığınız B-Damanlar

+16
Oytun
trunks
rider of b-daman
*Enju*
TaKaO
skullkid
gaia9
soykan34
neska
kinomiya_takao
enjyu_yigit
yakamoz786
SchwarzeDranzer
ozgur
tyux89
Admin
20 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [3 sayfadaki 7 sayfası]

51Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Perş. Ocak 29, 2009 6:15 pm

trunks

trunks

benim avatarda benim b-daman var Very Happy b-damanım için herşeyi yaparım ben Very Happy

52Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Perş. Ocak 29, 2009 6:00 pm

*Enju*

Biride B-damanını gostersin yaf Very Happy ISTERIZ ISTERIZ! Cool

53Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Perş. Ocak 29, 2009 2:48 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Rider of B-Daman, evet hala olması lazım turnuva setlerinin.

54Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Perş. Ocak 29, 2009 12:59 pm

Admin

Admin
Admin

yakamoz786 demiş ki:Ben set aldım.
Barış oyuncak tan aldım.
Çok memnunum ancak TOMY markalı olmasına rağmen herio braker zırhının kilit parçası oturmadı. Oda bir tuhafıma gitti...
Bir süre sonra chrome zephyr alıcam.

Sevgili Oğuz setin hayırlı olsunnn...

http://www.b-daman.com.tr

55Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Perş. Ocak 29, 2009 12:14 pm

kinomiya_takao

yakamoz786 demiş ki:Ben set aldım.
Barış oyuncak tan aldım.
Çok memnunum ancak TOMY markalı olmasına rağmen herio braker zırhının kilit parçası oturmadı. Oda bir tuhafıma gitti...
Bazen maketi yerinden çıkartırken çıkıntılar kalıyor o yüzden oturmamış olabilir....

http://www.bdaman.com.tr

56Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Perş. Ocak 29, 2009 11:36 am

TaKaO

TaKaO

Herio Braker çok zor takılıyor biraz daha kuvvetli takmaya çalış bende çok uğraştım onunla Smile

57Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Perş. Ocak 29, 2009 11:32 am

yakamoz786

yakamoz786

Ben set aldım.
Barış oyuncak tan aldım.

58Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Perş. Ocak 29, 2009 8:04 am

TaKaO

TaKaO

Bana Bloody lazım onu alıp maç yaparız olur mu Very Happy

59Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Çarş. Ocak 28, 2009 3:01 pm

skullkid

skullkid

TaKaO demiş ki:Haftaya Cuma-Cumartesi.%90 geliyorum zaten haber veririm gelmeden 1 gün önce.İnşallah Ankara'da B-Daman bulurum B-Daman bağımlısı oldum ben Neutral Very Happy
sen yanında 1 b-daman ile 1 beyblade getir buluşup maç yaparız merak etme tamer bizde hastayız Very Happy Very Happy

60Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Çarş. Ocak 28, 2009 10:25 am

TaKaO

TaKaO

Haftaya Cuma-Cumartesi.%90 geliyorum zaten haber veririm gelmeden 1 gün önce.İnşallah Ankara'da B-Daman bulurum B-Daman bağımlısı oldum ben Neutral Very Happy

61Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 27, 2009 11:48 pm

skullkid

skullkid

TaKaO demiş ki:Bursa'ya da gelsin ıvır zıvırlar bu hafta sonu Ankara'da olucam belki ordan bişeyler alırım artık Very Happy
nezaman olcan hemen tutrnuva ayarlıyalım yanına beyblade b-daman zuzalala Very Happy

62Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 27, 2009 11:46 pm

TaKaO

TaKaO

Bursa'ya da gelsin ıvır zıvırlar bu hafta sonu Ankara'da olucam belki ordan bişeyler alırım artık Very Happy

63Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 27, 2009 11:41 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

SchwarzeDranzer acaba natilus deki tozyy hp ta turnuva setleri hala varmıdır yani stoklar iyimidir 2.hafta ya kalırmı hayırlısıyla bi mısıra a gidicemde bu c.tesi Razz ..

64Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 27, 2009 11:38 pm

rider of b-daman

rider of b-daman

tozzy shop a gittim adama b-daman lar nerde acaba dedim..
adam o nası bsi oluo dedi Razz ...

ben istanbul şaşkınbakkal / bağdat caddesi ndekinden aldım..
ama turnuva seti flan yoktu ve nezih olmasına reğmen de cobalt blade 34 TL di...

65Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 27, 2009 11:00 pm

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Nautilus Toyzz Shop'ta şu anda B-Daman ile ilgili elimizdeki herşey mevcut, en iyi kaynak orası, gidin sömürün valla Very Happy

66Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 27, 2009 9:51 am

TaKaO

TaKaO

Koşun setlere başarılı bir B-DaPlayer olmanız için set şart Wink

67Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 27, 2009 9:40 am

Admin

Admin
Admin

Anadolu yakasında, Palladium Toyzz Shop, Nautilus Toyz Shop, mağazalarında satıştayız.

68Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 27, 2009 1:28 am

rider of b-daman

rider of b-daman

arkadaşlar turnuva seti her b-daman satış noktalarında varmı bn göremedimde istanbul asya yakasında bilidiğiniz varsa sevinirim..ve saha nası bsi gerçek turnuva boyundamı...

69Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 27, 2009 12:46 am

soykan34

soykan34

Toys e Toys'tan aldım.Evimizin çok yakınında olduğu için sürekli alıyorum :Very Happy

70Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 27, 2009 12:23 am

skullkid

skullkid

soykan34 demiş ki:Bende Tamer'in aldığı Seti aldım fiyatı 75.00 TL.Çok memnunum.Ama 5 B-Damanın da iskelti yok.Bir tane iskelet var.Ona istediğin B-Damanın parasını takıyorsun.Karma yapıyorsun.Artanllarda yedek oluyor.
vay sadece 1 iskiletse yandım ama alcam

71Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Ocak 26, 2009 11:46 pm

yakamoz786

yakamoz786

Yarın alacağım..

Set alacağım
Birde chrome zehpyr ama chorome yi aynı gün almayacağım 1 hatfa sonra büyük ihtimalle haftaya pazartesi. Birde programa katılıyorum eğer kazanırsam harika olucak...
soykan 5 b-daman derken ???

72Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Ocak 26, 2009 11:12 pm

Admin

Admin
Admin

ooo Soykan.. setin hayırlı olsun.. Sen hangi mağazadan aldın bakalım?

73Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Ocak 26, 2009 10:03 pm

soykan34

soykan34

Bende Tamer'in aldığı Seti aldım fiyatı 75.00 TL.Çok memnunum.Ama 5 B-Damanın da iskelti yok.Bir tane iskelet var.Ona istediğin B-Damanın parasını takıyorsun.Karma yapıyorsun.Artanllarda yedek oluyor.

74Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Ocak 26, 2009 9:42 pm

skullkid

skullkid

hani ortak gircektik Very Happy

tamer sen kaça aldın seti+

75Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 3 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Ocak 26, 2009 9:03 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Yarın gidip alacağım.Yeni koleksiyonum:
Cobalt Blade
Chrome Zephyr
Bloody Kaiser
Wing Ninja
Rekuso
Bakuso(Herio Breaker)
1 adet DHB
1 adet saha
13 adet misket