benim avatarda benim b-daman var b-damanım için herşeyi yaparım ben
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
yakamoz786 demiş ki:Ben set aldım.
Barış oyuncak tan aldım.
Çok memnunum ancak TOMY markalı olmasına rağmen herio braker zırhının kilit parçası oturmadı. Oda bir tuhafıma gitti...
Bir süre sonra chrome zephyr alıcam.
Bazen maketi yerinden çıkartırken çıkıntılar kalıyor o yüzden oturmamış olabilir....yakamoz786 demiş ki:Ben set aldım.
Barış oyuncak tan aldım.
Çok memnunum ancak TOMY markalı olmasına rağmen herio braker zırhının kilit parçası oturmadı. Oda bir tuhafıma gitti...
Bir süre sonra chrome zephyr alıcam.
sen yanında 1 b-daman ile 1 beyblade getir buluşup maç yaparız merak etme tamer bizde hastayızTaKaO demiş ki:Haftaya Cuma-Cumartesi.%90 geliyorum zaten haber veririm gelmeden 1 gün önce.İnşallah Ankara'da B-Daman bulurum B-Daman bağımlısı oldum ben
nezaman olcan hemen tutrnuva ayarlıyalım yanına beyblade b-daman zuzalalaTaKaO demiş ki:Bursa'ya da gelsin ıvır zıvırlar bu hafta sonu Ankara'da olucam belki ordan bişeyler alırım artık
vay sadece 1 iskiletse yandım ama alcamsoykan34 demiş ki:Bende Tamer'in aldığı Seti aldım fiyatı 75.00 TL.Çok memnunum.Ama 5 B-Damanın da iskelti yok.Bir tane iskelet var.Ona istediğin B-Damanın parasını takıyorsun.Karma yapıyorsun.Artanllarda yedek oluyor.
Similar topics