B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aldığınız B-Damanlar

+16
Oytun
trunks
rider of b-daman
*Enju*
TaKaO
skullkid
gaia9
soykan34
neska
kinomiya_takao
enjyu_yigit
yakamoz786
SchwarzeDranzer
ozgur
tyux89
Admin
20 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Aşağa gitmek  Mesaj [7 sayfadaki 7 sayfası]

151Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 7 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Perş. Ocak 08, 2009 11:44 pm

Admin

Admin
Admin

waowww.. işte ilk fotoğraflar gelmeye başladı.. Herio Braker.. bu model benim de favorilerimden birisi..etkileyici bir tasarım, sağlam bir duruş dengeli atışlar... Herio Brakerrrrr!!

http://www.b-daman.com.tr

152Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 7 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Perş. Ocak 08, 2009 11:40 pm

kinomiya_takao

=47=
Herrio Breaker
Herrio Breaker iyi kullanıldığında güçlü bir b damandır fakat bu b damanın parçalarını iyi taktığınızdan emin olun karşılaşma sırasında gevşek bir parça çıkabilir...
Bu b damanın atış gücü bakımından gerçekten iyi bir b daman eğer hızlı b daman oyuncusuysanız bu b damanın atış gücünü kendi avatajınıza çevirebilirsiniz.Ben bu b daman ile birçok deneme yaptım ve iyi bir b daman olduğunu soylebilirim..
Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 7 Bdaman11tz6
Arka kısmı
Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 7 Bdaman12nm2

En son kinomiya_takao tarafından Perş. Ocak 08, 2009 11:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

http://www.bdaman.com.tr

153Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 7 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Çarş. Ocak 07, 2009 5:41 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Ben Cumartesi kesin alacağım için söylüyorum:
Ankara
Arcadium Alışveriş Merkezi
Toyzz Shop
Chrome Zephyr(Para kalırsa Cobalt Blade)

154Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 7 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Çarş. Ocak 07, 2009 4:08 pm

yakamoz786

yakamoz786

Deniz abi ne çabuk yav. Birşey soracağım. Çanakkale de nerede bulabilirim??? Bu arada deniz abi msn açınca birşey söyleyeceğim...

155Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 7 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Çarş. Ocak 07, 2009 8:06 am

SchwarzeDranzer

SchwarzeDranzer

Hmm belli ki buraya bir satış bölümü gerekecek...

Bende 2 tane Cobalt Blade (biri şeffaf), 1 tane Chrome Zephyr ve 1 tane de Herio Breaker var.

156Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 7 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 06, 2009 4:51 pm

ozgur

ozgur

istanbul
kadikoy natulus toyzshop
cobalt blade
çok memlunum harika bişi . . .

157Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 7 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 06, 2009 3:55 am

tyux89

tyux89

usta konuyla ilgisiz ama ben kocaeli izmitte nerden bulabilirim b.daman yada gebzede oda olmadı istanbul maltepede

158Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 7 Empty Aldığınız B-Damanlar Salı Ocak 06, 2009 12:22 am

Admin

Admin
Admin

Merhaba...Arkadaşlar satın aldığınız B-Daman ürünleri ile ilgili burada bilgi verebilirsiniz..
Şehir....
Mağaza....
Model....
Düşünceleriniz...

gibi..

http://www.b-daman.com.tr

Sayfa başına dön  Mesaj [7 sayfadaki 7 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7