B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aldığınız B-Damanlar

+16
Oytun
trunks
rider of b-daman
*Enju*
TaKaO
skullkid
gaia9
soykan34
neska
kinomiya_takao
enjyu_yigit
yakamoz786
SchwarzeDranzer
ozgur
tyux89
Admin
20 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 7 sayfası]

26Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Şub. 24, 2009 6:17 pm

|/|3+!||

|/|3+!||

@ "hayırlı olsun" diyenler:Teşekkürler.
@Oğuz:Set almaktan vazgeçmedim,ama setten çıkmayan iki B-Daman'dan biri olan Cobalt Blade aldım.Dediğim gibi,daha sonra da DHB Cobalt Zırhı alacağım.
@Fatih:Bırak dişlerimle çıkartmaya çalışmayı,makasla törpüledim ama oturmadı.Ve o kıymıklar B-Daman'la temas etmediği için sorunun onlarla alakalı olduğunu sanmıyorum.

27Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Şub. 24, 2009 4:20 pm

gaia9

gaia9

kötü bir tabir olmasın ama o kıymıkları dişiniz ile çıkartın sonra takrar takın

28Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Şub. 23, 2009 10:12 pm

yakamoz786

yakamoz786

|/|3+!|| demiş ki:Dün Cobalt Blade aldım.
--------
İzmir
--------
Agora AVM/Toyzz Shop
--------
Cobalt Blade
--------
Gerçekten çok memnunum ama omuz zırhlarının oturmaması ve sürekli düşmesi ilginç geldi.TOMY markalı aldım.Gerçekten de dediğiniz kadar varmış Smile .

Metin set almaktan vazgeçtin galiba.
Hayırlı olsun. Omuz zırhının oturmaması normal çünkü sökülebilir çerçevesi çok sert olduğundan dolayı çıkarken bazı parçalar tam çıkmaya bilir bazı kıymıklar orada kalıyor. Bence b-damanını birkaç kez çöz tekrar yap bu sorunu giderebilirsin. Wink

29Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Şub. 23, 2009 8:26 pm

TaKaO

TaKaO

--------
İzmir
--------
Agora AVM/Toyzz Shop
--------
Cobalt Blade
--------
Gerçekten çok memnunum ama omuz zırhlarının oturmaması ve sürekli düşmesi ilginç geldi.TOMY markalı aldım.Gerçektren de dediğiniz kadar varmış Smile .

Hayırlı olsun Metin..

30Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Şub. 23, 2009 5:37 pm

*Enju*

--------
İzmir
--------
Agora AVM/Toyzz Shop
--------
Cobalt Blade
--------
Gerçekten çok memnunum ama omuz zırhlarının oturmaması ve sürekli düşmesi ilginç geldi.TOMY markalı aldım.Gerçektren de dediğiniz kadar varmış Smile .

Ooo hocam hayırlı olsun birtek ben kalacağım galiba. Very Happy Mersine gelse.. Sad

31Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Şub. 23, 2009 1:52 pm

skullkid

skullkid

soykan34 demiş ki:sende varmı caner
ayça ayça ayça ondan otlanıyom bende Very Happy

32Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Şub. 23, 2009 9:47 am

|/|3+!||

|/|3+!||

Dün Cobalt Blade aldım.
--------
İzmir
--------
Agora AVM/Toyzz Shop
--------
Cobalt Blade
--------
Gerçekten çok memnunum ama omuz zırhlarının oturmaması ve sürekli düşmesi ilginç geldi.TOMY markalı aldım.Gerçekten de dediğiniz kadar varmış Smile .

En son |/|3+!|| tarafından Ptsi Şub. 23, 2009 9:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

33Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Şub. 17, 2009 10:49 pm

soykan34

soykan34

sende varmı caner

34Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Şub. 17, 2009 9:59 pm

skullkid

skullkid

ozgur demiş ki:arkadaşlar wide serwer çok ama çok işe yarıyor direk vuruş oyununda hep onu kullanıyorm ama diyer oyunlarda pet şişe dha rahat oluyor yani ikisininde yeri ayrı
çok ağır oynatamıyon bile

35Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Şub. 17, 2009 8:22 pm

soykan34

soykan34

evet yualnız pet bottle bdamanı iyi tutman gerekiyor yoksa b-daman geriye düşüyor Very Happy

36Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Şub. 17, 2009 8:20 pm

ozgur

ozgur

arkadaşlar wide serwer çok ama çok işe yarıyor direk vuruş oyununda hep onu kullanıyorm ama diyer oyunlarda pet şişe dha rahat oluyor yani ikisininde yeri ayrı

37Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Şub. 17, 2009 7:34 pm

soykan34

soykan34

Bende,
Chrome Zephyr
Helio Breakeer
Bloody Kaiser
Rekuso
Wing Shadow
Ve Knight Cavrly

38Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Şub. 17, 2009 6:27 pm

ozgur

ozgur

şuanda bende cobalt blade crohm ve booldy kaiser var

39Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Şub. 17, 2009 5:17 pm

TaKaO

TaKaO

Çok teşekkür ederim Engin abi Smile

40Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Şub. 16, 2009 11:09 pm

Admin

Admin
Admin

Sevgili TAKAO,
B-Damanlarınla turnuvalarda başarılar dilerim...

http://www.b-daman.com.tr

41Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Şub. 16, 2009 1:59 pm

TaKaO

TaKaO

Oytun demiş ki:B-daman'ları ellemeye kıyamıyorum diyen arkadaşın benzetmesi gerçekten şairane, ben de çıkartmaları kopacak kaybolacak vb. diye hep özenle oynuyorum. BU arada Takao adlı arkadaş, neden Kai'nin fotoğrafını koydun profiline?

Kai'yi sevdiğim için koydum elbette.Bir sorun olmaz diye düşündüm ama kaldırabilirim eğer isterseniz.Kai gerçekten örnek bir kişi ve oyuncu.

42Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Şub. 16, 2009 12:44 pm

Oytun

Oytun

Kesinlikle katılıyorum, buraya B-daman'larınızın fotoğraflarının altına kaç savaş kazandığını vb. de yazıp deneyimlerini diğer B-damancılar'la karşılaştırabilirsiniz...

43Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Şub. 16, 2009 12:28 pm

Oytun

Oytun

B-daman'ları ellemeye kıyamıyorum diyen arkadaşın benzetmesi gerçekten şairane, ben de çıkartmaları kopacak kaybolacak vb. diye hep özenle oynuyorum. BU arada Takao adlı arkadaş, neden Kai'nin fotoğrafını koydun profiline?

44Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Şub. 09, 2009 1:31 pm

TaKaO

TaKaO

Teşekkürler emin ol bu ürünler seni yanıltmaz Wink

45Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Ptsi Şub. 09, 2009 9:24 am

*Enju*

TaKaO demiş ki:Bursa-Korupark Toyzz Shoptan,Bloody Kaiser ve Wide Server aldım.İkisinden de çok memnunum.Adamlar neler yapıyor ya Very Happy Oynama da seyret valla Very Happy Ellemeye kıyamıyorum Very Happy

Hayırlı olsun hocam benden önce almıssın Smile bende 20 Şubatda alacam..

46Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Paz Şub. 08, 2009 10:29 pm

TaKaO

TaKaO

Çok işe yarıyor fakat kollarının güçlü olması lazım.Kontrolü epey zorlaştırıyor.Bence şimdiden kollarını çalıştır Wink

47Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Paz Şub. 08, 2009 10:28 pm

yakamoz786

yakamoz786

TaKaO demiş ki:Bursa-Korupark Toyzz Shoptan,Bloody Kaiser ve Wide Server aldım.İkisinden de çok memnunum.Adamlar neler yapıyor ya Very Happy Oynama da seyret valla Very Happy Ellemeye kıyamıyorum Very Happy
Hayırlı olsun tamer. Wide server bende alıcam. Nasıl memnunmusun işe yarıyormu bari?

48Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Paz Şub. 08, 2009 10:23 pm

TaKaO

TaKaO

Bursa-Korupark Toyzz Shoptan,Bloody Kaiser ve Wide Server aldım.İkisinden de çok memnunum.Adamlar neler yapıyor ya Very Happy Oynama da seyret valla Very Happy Ellemeye kıyamıyorum Very Happy

49Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Salı Şub. 03, 2009 8:37 pm

yakamoz786

yakamoz786

Flood için özür dilerim. Chrome zephyr aldım
TOMY
Barış oyuncak
Çanakkale

50Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 2 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Perş. Ocak 29, 2009 9:15 pm

yakamoz786

yakamoz786

Admin demiş ki:
yakamoz786 demiş ki:Ben set aldım.
Barış oyuncak tan aldım.
Çok memnunum ancak TOMY markalı olmasına rağmen herio braker zırhının kilit parçası oturmadı. Oda bir tuhafıma gitti...
Bir süre sonra chrome zephyr alıcam.

Sevgili Oğuz setin hayırlı olsunnn...

Teşekkür ederim Engin abi...

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 7 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki