Alırken TOMY veya HASBRO olduğna dikkat edeceğim. HASBRO alırsam kendimi hiç affetmem.
B-Daman
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
ben onu demiyorumgaia9 demiş ki:Çoktan DHBler geldi
Admin demiş ki:skullkid demiş ki:parayı siz götürceniz dimi çakalAdmin demiş ki:soykan34 demiş ki:Bir saniye Bende ki rekuso değil Knight Caverly miş.
Hasbro olarak aldım orjinal değimi.Toy e tots tan aldım.Ama kNİGHTİN TURNCU VERSİYONU.
Merhaba Soykan.. aslında daha önce Hasbro değil Tomy lisanslı ürünlerin satına alınması için bir uyarı yapmıştık ama sanırım sen kaçırdın. Neyse artık hayırlı olsun..(ne zaman satın aldın, başka hangi modelleri aldın?) BUradan yeri gelmişken bir kere daha hatırlatmak isterim, piyasada 1-2 noktada daha önceden gelmiş olan hasbro ürünleri mevcut. BUnların yerine lütfen Tomy lisanslı ürünleri tercih edelim..
Teşekkürler...
Skullkid!
BU tarzını ve sözlerini sarfedilmemiş kabul etmek istiyorum.!
skullkid demiş ki:parayı siz götürceniz dimi çakalAdmin demiş ki:soykan34 demiş ki:Bir saniye Bende ki rekuso değil Knight Caverly miş.
Hasbro olarak aldım orjinal değimi.Toy e tots tan aldım.Ama kNİGHTİN TURNCU VERSİYONU.
Merhaba Soykan.. aslında daha önce Hasbro değil Tomy lisanslı ürünlerin satına alınması için bir uyarı yapmıştık ama sanırım sen kaçırdın. Neyse artık hayırlı olsun..(ne zaman satın aldın, başka hangi modelleri aldın?) BUradan yeri gelmişken bir kere daha hatırlatmak isterim, piyasada 1-2 noktada daha önceden gelmiş olan hasbro ürünleri mevcut. BUnların yerine lütfen Tomy lisanslı ürünleri tercih edelim..
Teşekkürler...
parayı siz götürceniz dimi çakalAdmin demiş ki:soykan34 demiş ki:Bir saniye Bende ki rekuso değil Knight Caverly miş.
Teşekkürler...
soykan34 demiş ki:Bir saniye Bende ki rekuso değil Knight Caverly miş.
Oha Knight Caverly Türkiye'ye be çabuk gelmiş...soykan34 demiş ki:Bir saniye Bende ki rekuso değil Knight Caverly miş.
TaKaO demiş ki:Bugün B-Daman turnuva seti aldım,inanılmaz memnunum,hem fiyatından hemde performansından.İçinde
C.Zephyr
Herio Braker
Wing Shadow
Bakuso
B-Daman Zero
olmak üzere 5 tane B-Da veriyor,+saha+DHB+10 bilye+8 kağıt hedef.
Daha ne olsun değil mi? Herkese şiddetle tavsiye ederim bu seti.Özellikle B-Daların şeffaf olması çok hoşuma gitti.Süper bir karma yaptım bilke.
Similar topics