B-Daman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aldığınız B-Damanlar

+16
Oytun
trunks
rider of b-daman
*Enju*
TaKaO
skullkid
gaia9
soykan34
neska
kinomiya_takao
enjyu_yigit
yakamoz786
SchwarzeDranzer
ozgur
tyux89
Admin
20 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [4 sayfadaki 7 sayfası]

76Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Paz Ocak 25, 2009 10:53 am

yakamoz786

yakamoz786

Alırken TOMY veya HASBRO olduğna dikkat edeceğim. HASBRO alırsam kendimi hiç affetmem.

77Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar Paz Ocak 25, 2009 9:53 am

*Enju*

Sitemize gelsin B-Damanlar silip süpüreceğim valla Very Happy
Keske İstanbulda otursaymışım Very Happy:D

78Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 11:21 pm

soykan34

soykan34

Evet Bloddy(tomy)e göre boyu çok büyük

79Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 11:20 pm

Admin

Admin
Admin

zaten eksi yönlerini hemen anlamışsın:)

http://www.b-daman.com.tr

80Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 11:18 pm

soykan34

soykan34

Bir tane tomy aldım.Zaten hasbrodan memnun değilim.Sahte gibi ıısıkları felan var ve çok kaba

81Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 11:17 pm

Admin

Admin
Admin

evet orinal.. ancak o ürünler bu sezonda başlayan B-Daman çizgi filminden bağımsız olarak, Türkiye'de lisans sahibi olmayan bir firmanın aslında biraz da hukuksuzluk yaparak birkaç yıl önce getirmiş olduğu modeller. Şu anda Mermedya-Super-J dışından hiçbir firma Türkiye'ye B-Daman getiremez.
Ayrıca Japon firma Tomy ,Bu konu ile ilgili olarak önümüzdeki dönemde turnuvalara katılım ile ilgili bir kısıtlama getirmemiz gerektiğini belirtiyor. Bunu yapıp yapmamakta kararsızız. Şimdiye kadar alanlar OK. ama bundan sonra tercihlerinizi TOMY lisanslı ürünler yönünde kullanınız.
Teşekkürler..

82Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 11:11 pm

soykan34

soykan34

Orjibnalmi yani?
Birde yapılı ve kalkanları fln. olduğu için aldım

83Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 11:05 pm

gaia9

gaia9

bn gördüm turnuva setini 75 ytl :s ama 2 veya 3 b-daman almaktan oldukça mantıklı.

84Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 11:04 pm

TaKaO

TaKaO

Zafer Plaza'daki Armağan Oyuncak'tan aldım.Çok memnunum.Şiddetle tavsiyemdir Smile

85Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 11:02 pm

Admin

Admin
Admin

Turnuva setindeb bahsediyorsun.. Evet satışta.. Bursa'dan bir arkadaş almış ve görüşlerini de belirtmiş..

86Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 11:01 pm

skullkid

skullkid

gaia9 demiş ki:Çoktan DHBler geldi
ben onu demiyorum
dhb+10ball+8engel+4bda
olanı diyoum olm

87Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 10:58 pm

gaia9

gaia9

Çoktan DHBler geldi

88Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 10:56 pm

skullkid

skullkid

ya siz beni çokmu ciddiye aldınız anlamadım yaa
5takara dh set çıktımı Question

89Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 10:51 pm

Admin

Admin
Admin

Neyse Skullkid de sanırım yaptığı hatayı anlamıştır. BU konuyu fazla uzatmadan, B-Daman ile ilgili konulara dönelim.

90Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 10:44 pm

kinomiya_takao

Yöneticilere karşı saygısız davranışlar takınamasınız ne olursa olsun burda sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz ama kendinizden yaşça büyük insanlara karşı saygılı olmalısınız......
Anlamışınızdır

http://www.bdaman.com.tr

91Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 10:33 pm

skullkid

skullkid

Admin demiş ki:
skullkid demiş ki:
Admin demiş ki:
soykan34 demiş ki:Bir saniye Bende ki rekuso değil Knight Caverly miş.
Hasbro olarak aldım orjinal değimi.Toy e tots tan aldım.Ama kNİGHTİN TURNCU VERSİYONU.

Merhaba Soykan.. aslında daha önce Hasbro değil Tomy lisanslı ürünlerin satına alınması için bir uyarı yapmıştık ama sanırım sen kaçırdın. Neyse artık hayırlı olsun..(ne zaman satın aldın, başka hangi modelleri aldın?) BUradan yeri gelmişken bir kere daha hatırlatmak isterim, piyasada 1-2 noktada daha önceden gelmiş olan hasbro ürünleri mevcut. BUnların yerine lütfen Tomy lisanslı ürünleri tercih edelim..
Teşekkürler...
parayı siz götürceniz dimi çakal Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Skullkid!
BU tarzını ve sözlerini sarfedilmemiş kabul etmek istiyorum.!

nie kızıyon ya şaka yaptım

hasbro ile TT arasında fark yok kolpalık mevzuu dışında ama daha pahalı ve olamayan b-damanlar var ben şahsen olmuyanları hasbrodan alcam olanları takara Very Happy

92Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 10:28 pm

Admin

Admin
Admin

skullkid demiş ki:
Admin demiş ki:
Hasbro olarak aldım orjinal değimi.Toy e tots tan aldım.Ama kNİGHTİN TURNCU VERSİYONU.

Merhaba Soykan.. aslında daha önce Hasbro değil Tomy lisanslı ürünlerin satına alınması için bir uyarı yapmıştık ama sanırım sen kaçırdın. Neyse artık hayırlı olsun..(ne zaman satın aldın, başka hangi modelleri aldın?) BUradan yeri gelmişken bir kere daha hatırlatmak isterim, piyasada 1-2 noktada daha önceden gelmiş olan hasbro ürünleri mevcut. BUnların yerine lütfen Tomy lisanslı ürünleri tercih edelim..
Teşekkürler...

Skullkid!
BU tarzını ve sözlerini sarfedilmemiş kabul etmek istiyorum.!

93Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 10:25 pm

skullkid

skullkid

Admin demiş ki:

Teşekkürler...

94Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 10:20 pm

Admin

Admin
Admin

Teşekkürler...

95Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 10:18 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Oha Knight Caverly Türkiye'ye be çabuk gelmiş...

96Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 10:13 pm

soykan34

soykan34

Bir saniye Bende ki rekuso değil Knight Caverly miş.

97Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 9:45 pm

Admin

Admin
Admin

TaKaO demiş ki:Bugün B-Daman turnuva seti aldım,inanılmaz memnunum,hem fiyatından hemde performansından.İçinde

C.Zephyr
Herio Braker
Wing Shadow
Bakuso
B-Daman Zero

olmak üzere 5 tane B-Da veriyor,+saha+DHB+10 bilye+8 kağıt hedef.

Daha ne olsun değil mi? Very Happy Herkese şiddetle tavsiye ederim bu seti.Özellikle B-Daların şeffaf olması çok hoşuma gitti.Süper bir karma yaptım bilke. Smile

OOoooo.. hayırlı olsun Takao.. Bursa'da hangi mağazadan aldın bakalım, belki almak isteyen başka arkadaşların da vardır..

98Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 9:37 pm

enjyu_yigit

enjyu_yigit

Way hayırlı olsun Tamer abi.Bende annemi ikna edip kesin aldırcam yaw...

99Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 9:32 pm

TaKaO

TaKaO

Bugün B-Daman turnuva seti aldım,inanılmaz memnunum,hem fiyatından hemde performansından.İçinde

C.Zephyr
Herio Braker
Wing Shadow
Bakuso
B-Daman Zero

olmak üzere 5 tane B-Da veriyor,+saha+DHB+10 bilye+8 kağıt hedef.

Daha ne olsun değil mi? Very Happy Herkese şiddetle tavsiye ederim bu seti.Özellikle B-Daların şeffaf olması çok hoşuma gitti.Süper bir karma yaptım bilke. Smile

100Aldığınız B-Damanlar - Sayfa 4 Empty Geri: Aldığınız B-Damanlar C.tesi Ocak 24, 2009 9:30 pm

soykan34

soykan34

Zırhlar ve atış yerleri ayrı satılıyor:29.90
Pet şişeli atış yeri:15.90
Tbanca gibi bir wide survivor:15.90
Turnuva seti:70.00
Birde saha:hAYITLAMIYOM

Sayfa başına dön  Mesaj [4 sayfadaki 7 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki